IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


17 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 9

Avui, com ho diria? M'ha quedat un post sense sorpreses, sense novetats, amb bloggers, i amigues, que són part molt important del meu blog, des del començament. Avui no hi han descobriments, ni outfits super sofisticats o propostes agosarades, avui hi ha una selecció de looks d'unes dones que mai fallen, que sempre encerten, que sempre m'emocionen. Les velles amigues (i no ho dic per l'edat) més fashion, més elegants i més cool del meu blog. N'hi han moltes més,  però aquesta setmana elles són les que més m'han agradat amb les seves propostes. 

Que puc dir de la Carmen, del blog Cocoolook, que no hagi dit abans, les moltes vegades que l'he seleccionat? Els looks de la Carmen m'agraden sempre, la seva manera de combinar és fantàstica i fa dels looks informals i bàsics peces quasi d'alta costura. Ella és pura elegància i estil. Aquest conjunt de jaqueta i pantaló, amb sabatilles esportives, és una demostració d'elegància. 

CARMEN























Com dic sempre que la trio per a les meves seleccions, la Clara, del blog Con Paso Chic, és classe, estil, elegància i delicadesa. Els seus moviments, la seva pose i la seva imatge són d'allò més atractius i estètics. Avui, l'elegància es converteix en minimalisme, i el menys és més es converteix en un look fantàstic, on l'equilibri i la sobrietat fan meravelles. 

CLARA























Amb la Fita, del blog Los 40 en boga, em repetiré, segur, perquè ja no em queden paraules per explicar com m'agrada el seu estil, la seva valentia, la seva manca de límits i la seva capacitat per innovar, inventar i desmuntar clitxés. La seva faldilla estampada amb dibuixets podria semblar infantil, i més combinant-la amb una samarreta d'allò més bàsic, però ella introdueix l'art de la combinació cromàtica, amb el vermell, el blau, el verd, els talons, l'abric amb més vermell... I aconsegueix un look que no té res d'infantil, és un look d'autèntica starlet madura. 


FITA


La Grazyna, del blog Nieco Starsza Dziewczyna, és la meva primera amiga polonesa, la primera que vaig seguir d'aquell pais i una de les primeres dones que van entendre la filosofia del meu blog. En la primera època del blog ella era habitual a les meves seleccions, sempre m'han agradat les seves propostes, barreja d'elegància, casual, maduresa i cool. Avui està preciosa, amb un look que m'encanta. Els colors morats, el barret, el sweter de coll alt, el toc boho i bohemi. Ja feia massa temps que no sortia als meus post, ella és fonamental pel meu blog. 

GRAZYNA


I, per acabar... la Greetje, del blog No Fear of Fashion. La meva amiga Greetje, aquella dona que explica que jo vaig ser el seu primer seguidor. Aquella dona que vaig descobrir un dia per casualitat i em va sorprendre, per la seva bonhomia, la seva rialla continuada, la seva classe i estil i aquesta figura alta, elegant, atractiva... Ella diu que no vesteix massa elegant ni femenina, i que la nostra amiga Dan li ho està corregint. De vegades té raó, jo li he criticat  els seus looks una mica medievals, de príncep de conte o massa hippies, però quan s'hi posa, quan marca estil i elegància, no hi ha qui la guany. El seu cos, les seves llargues cames i la seva presència omplen qualsevol outfit d'allò més femení i elegant. Avui, la preciosa faldilla plisada i el preciós jersey en són una mostra. 

GREETJE




60 comentaris:

  1. Cuánto agradezco que me incluyas de nuevo en tu blog, Josep...Es todo un honor para mí...
    Un beso
    http://cocoolook.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Carmen, como siempre, el honor es mio... Saludos cordiales.

      Elimina
  2. I am honoured a) to be chosen by you and b) to be in a post with so many good looking women. Thank you my friend.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Greetje, I hope you will not bother the comment I got in your photos. L O L. Greetings my friend.

      Elimina
    2. You can say anything to me and about me. I trust you.

      Elimina
  3. Gràcieees!!! Ets el top ten en fashion redacció, pujant la moral amb les teves paraules, sempre amb el teu tó amable, carinyós i super educat. Com diria la profe de flamenco de la meva filla "Ole tu" :))

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Ole tu"? M'agrada! Gràcies pel teu suport sempre i la teva amistat. Una abraçada.

      Elimina
  4. Respostes
    1. Thank you. Carmen is almost a myth among bloggers mature fashion, she has a great style. Regards.

      Elimina
  5. Maravillosa selección, a todas las conozco y las admiro! Un abrazo Josep y mil gracias por tus comentarios, siempre eres encantador y amable!
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hoy la selección es muy "clásica", en cuanto no hay sorpresas, todas son de las de siempre, del círculo que tu y yo valoramos, verdad? Gracias María. Saludos cordiales.

      Elimina
  6. Hola Josep , soc MAJE i volia contestar al teu amable i bonic comentari , pero ja la havies eliminat . Volia dir -te que no tinc cap problema en que utilitzes algunes fotos meues i poses el enllaç. Estic visitant el teu blog i m' agrada com tractes el món de la moda en les dones de taytantos. Enhorabona per una feina tan bona i fins promte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maje i disculpa'm per esborrar el comentari, pensava que no volies acceptar la meva petició. He tornat a comentar en el teu blog i t'explico que ja et segueixo. M'alegra que t'agradi el meu blog i la filosofia que l'inspira, que coincideix amb el teu blog. Salutacions cordials i fins promte.

      Elimina
  7. I know we are not here to choose or vote but I have to. Today my favourite look is by Fita! Just amazing!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Martina. As you say, it's not a competition, but Fita looks really beautiful, right? Best regards.

      Elimina
  8. Todos son looks bonitos, pero si tengo que elegir me quedo con los tres primeros, Carmen, Clara y Fita están realmente espectaculares...
    Bss,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda, no se trata de elegir,sinó de disfrutar, pero tienes razón, ellas tres están fantásticas. Saludos. Gracias por tus comentarios en los otros posts.

      Elimina
  9. zestaw Carmen jest rewelacyjny :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Magdalena. Carmen to osoba z wielkim stylu, a które bardzo pasuje do Twojego stylu, też. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Ogromnie miło jest znaleźć się w takim gronie:-). Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa i serdecznie pozdrawiam :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Grażyna. Wiesz już, że jestem wielkim fanem swojego stylu i swojej urody. Z poważaniem.

      Elimina
  11. Nasz Grażynka - moja faworytka. Lubię też Carmen, zawsze do niej zaglądam, jest super...pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Barbara. Grażyna estetyczna jest jedną z moich słabości, to jest publiczna. I Carmen jest mitem dojrzały sposób. Pozdrowienia.

      Elimina
  12. Una selección estupenda Josep Maria, aunque me han gustado todas.... bueno me declaro fan incondicional de Carmen que me encanta siempre y en este look me ha gustado muchísimo porque hay que tener mucha gracia para mezclar cuadros con estampado de blusa más estampado print del bolso y que quede tan bonito!!!!!

    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ginger, el club de fans de Carmen es inmenso, ella se atreve con casi todo y nunca falla. Saludos.

      Elimina
  13. El 1º y el 3º son preciosos
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias! Carmen y Fita son dos cracs en esto de imaginar y preparar outfits, todas sus propuestas funcionan. Saludos.

      Elimina
  14. Hola Josep-Maria,ha sido una sorpresa descubrir tu blog.Sigo tus comentarios en blogs muy queridos para mi y apartir de ahora te seguire ati tambien.Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Pepa, por tu visita y por tu confianza. He visitado tus blogs, uno es muy estrictamnte femenino, pero el otro me parece muy interesante también para mi. Tu filosofía sobre moda y medio ambiente es genial y creo que es muy útil. Te sigo con interés. Saluudos.

      Elimina
  15. Avui m´ho has posat molt difícil pero escollir només un look, tots son fantàstics!! Encara que tinc debilitat per La Carmen de Cocoolook avui no sabria dir- te quin look m´agrada més.

    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel. La Carmen sempre triomfa, és una crac, Salutacions.

      Elimina
  16. Preciosos look como siempre unas propuestas muy bonitas
    Feliz fin de semana Josep María
    Besos
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema, siempre es un placer que tú confirmes mis selecciones, yo soy tu aprendiz. Feliz fin de semana para ti. Saludos cordiales.

      Elimina
  17. Hola Josep-maria, tus elecciones son siempre geniales. Me gustan todas las bloggers pero como siempre elijo pues esta vez me quedo con Carmen, porque se aproxima más a mi estilo, me encanta el conjunto que lleva y como lo ha combinado. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen. La otra Carmen tiene un club de fans impresionante, su estilo lo merece. Me alegra que te guste el post. Saludos.

      Elimina
  18. Como siempre una selección divina me encantan, especialmente las dos primeras
    besos de susana de piñadelys
    htt://pinadelys.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. GraciasSusana, me alegra que te guste. Carmen y Clara han preparado dos hermosas propuestas. Saludos.

      Elimina
  19. De esta selección todas las propuestas son estupendas, costaría decantarse por alguna, a Carmen la sigo y desde luego es un referente de estilo para mí.
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir, Rosario. Otra en el club de fans de Carmen. Saludos.

      Elimina
  20. Hola!!! Mi encantador amigo, como siempre la selección es de lo mejor y en cabeza mi adorada Carmen, es perfecta en cada uno de sus looks, es perfecta al natural ya que me precio de conocerla , tiene un no sé que, que la hace especial, es el chic y la elegancia personificada, la adoro. Te visito siempre, no te comento porque mi humor y mi tiempo no daba para mucho. Un besito

    ResponElimina
  21. Mi Fita es la alegría personificada y sus looks son creativos y divertidos y se ajustan perfectamente a su estupenda figura. Gracias a ti la conocí y fue un fantástico descubrimiento. Ella y Carmen con ser absolutamente diferentes, forman un tándem perfecto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Omaira, me alegra mucho volver a verte por aquí. Como tu dices, Carmen y Fita son un tándem perfecto, ellas son capaces de crear autenticas joyas estéticas. Me hace feliz saber que mi blog ha servido para algo bonito y humano. Espero verte en plena forma y no des pie a los malos rollos, hay gente muy impresentable en este mundo. Cuídate mucho y a vivir! Saludos muy cordiales. Petons!

      Elimina
  22. Fantastica selección esta semana, me encanta sobre todo la falda de los 40 en voga y el traje sastre de Carmen que es una maravilla , le sienta de lujo.

    besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por visitarme Olga. Fita y Carmen son dos mujeres con gran estilo y que preparan looks preciosos siempre. Saludos.

      Elimina
  23. It is interesting. I also loved how Greetje styled her pleated skirt. It is so difficult to style a pleated skirt hip and modern and she does it with such an ease. She must have fashion and style in her genes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Nicole, I'm glad you noticed pleated skirt Dressing friend Greetje. I also think she has great style and elegance. Cheers

      Elimina
  24. Look of Carmen is the best ,very stylish. Bets:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Grazyna, the Carmen fan club continues to grow. Regards.

      Elimina
  25. Wszystkie panie piekne wygladaja, lecz dzis szczegolnie podoba mi sie GREETJE, ale takze FITA, a moja kolezanka GRAZYNA ma piekny fiolet, ktory u mnie tez ostanio kroluje, dlatego tez mi sie podoba:)

    Pozdrawiam Cie serdecznie, Josep-Maria:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Elisabeth. Lubię Greetje pasemka i Grażyny, bo mają wielki stylu. Mam nadzieję, że, aby otrzymać swoje zdjęcia do mojego postu. Pozdrowienia.

      Elimina
  26. Wczoraj Ci wyslalam moje zdjecia. Jesli nie otrzymales tych zdjeci, to prosze podaj swoj nowy adres e-mail.

    Pozdrawiam :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Elisabeth, i mają zdjęcia. Pozdrowienia.

      Elimina
  27. El primer vestido es ideal
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir Noemí, me alegro que te guste. Saludos.

      Elimina
  28. Grażyna jest piękną kobietą, podziwiam też styl Carmen.
    Moc pozdrowień.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Barbarossa. Grażyna i Carmen są dwie osoby z wielkim stylu. Pozdrowienia.

      Elimina
  29. I have eyes only for Greetje, today! She is not only beautiful and elegant , but also a very charming lady!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Dan. Greetje is our great friend, right? She is really spectacular, very elegant, with personal appeal, funny, stylish ... I am a fan of Greetje. Best regards.

      Elimina
  30. Que clase destilan todas! Pero me han gustado hoy especialmente Fita y Carmen😘un abrazo enorme y muchas gracias por tus comentarios, siempre tan amable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita Beatiz. Carmen y Fita son dos referentes en este mundo blogger. Perdona si alguna vez no paso a comentarte, algunas semanas no llego a todos sitios. Saludos cordiales.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve