IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


31 d’agost del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 1

Fa uns dies que no publicava la meva selecció setmanal. Preparar el curs de personal shopper m'ha demanat unes quantes hores, les quals no he pogut dedicar a revisar els blogs que m'agraden. Per això, i per la dificultat que em suposa fer-ho puntualment cada setmana, he decidit canviar el nom dels posts i ara els hi diré, senzillament, "looks que m'agraden", sense la necessitat de fer-ho de manera tan cronològica. 

La selecció segueix sent de cinc blogs, o cinc post, o cinc looks i amb tres fotos de cada persona, em sembla que ja dóna suficient per fer-se una idea de la proposta. 

Per aquest post he escollit cinc dones poc habituals a les meves seleccions, tres descobriments molt recents, tres persones madures amb gran estil, la Ruth, l'Anna i la Carmen, una persona que vaig conèixer fa uns mesos, la Magdalena, i una persona que segueixo des del començament del blog, la Brett, malgrat no és habitual al meu blog. 

I, per tant, començo amb la persona que fa més temps que segueixo, la Brett, del blog Silvergirl. Tothom que em segueix sap de la meva predilecció pels vestits llargs o midis i pels vestits estampats, especialment amb flors. Avui, la selecció va molt per aquest camí. La senzillesa del vestit de la Brett i la seva presentació em van captivar. 

Brett





























La Magdalena, del blog Lamodalena, és polonesa i tothom sap també la meva simpatia cap a les bloggers d'aquell pais, on hi segueixo molts blogs i hi tinc moltes seguidores del meu. El look de la Magdalena  també és senzill, dolç i delicat (si us hi fixeu, ja portem dues rebeques) amb un vestit estampat i un estil elegant i molt lady.

Magdalena



La Ruth, del blog Mathildes verden, és una persona que vaig descobrir fa uns mesos, però que no publicava els seus looks, sinó els d'una noia jove que no s'adaptava a la filosofia del meu blog, però jo savia que ella, de tan en tan, presentava els seus propis looks. Ara, per sort, ha recuperat aquest hàbit i el seu estil, classe i personalitat no podien faltar al meu blog, si ella volia, com és habitual. Aquest vestit amb estampat de tardor és, al meu parer, senzillament meravellós. 

Ruth




























L'Anna, del blog AnnaMavridis, és com la darrera seleccionada, un descobriment molt recient, de fa només uns dies, i potser una mica jove per a considerar-la moda madura. Però aquesta mare sueca, que viu a la preciosa ciutat de Santorini, a Grècia, té alguna cosa en el seu estil que em fa pensar que pot ser útil per a moltes dones que ja no són tan joves. Té una classe i una elegància que destaquen a simple vista. He escollit, potser, la seva proposta més naïf, però és que aquest vestit és tan bonic.

Anna



I, per acabar, l'espanyola. La Carmen, del blog Cincuentayque..., és una dona que, com diu el títol del seu blog, va fer cincuanta anys i es va preguntar: he fet cinquanta i que? Segueixo igual d'atractiva i elegant, potser més cada dia, perquè al seu atractiu hi afegeix l'experiència i l'estil personal que es configura amb els anys. Com tantes i tantes dones que lluiten per no ser invisibles en el mon de la moda i l'elegància. Aquest vestit de la Carmen té tot allò que m'emociona, la llargada, l'estampat de flors, el disseny atrevit, l'elegància...

Carmen



24 d’agost del 2015

PERSONAL SHOPPER

És evident que, a hores d'ara, no canviaré de professió, malgrat m'agradaria. Qualsevol feina dedicada a la moda i l'estètica m'ompliria molt més que la meva feina administrativa, legal i de gestió que ara realitzo, però ja és una mica tard. 

Sempre he aconsellat a la meva família, als amics i les amigues en matèria de compres relacionades amb la moda, però sempre ho he fet de manera informal. 

Ara, aconseguit el títol de Personal Shopper mitjançant un curs on-line que he fet, la meva vida seguirà igual, però puc dir que he aconseguit un nou repte i una nova ilusió. 


17 d’agost del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 10-16/8/15

La selecció d'avui està composada majoritariament per vestits. Qualsevol persona que em segueix coneix la meva tirada cap a aquesta prenda. A l'estiu els vestits són els grans protagonistes, per  coloristes, frescos i còmodes. 

Les persones seleccionades avui són quatre dones amb tradició al meu blog, encara que algunes feia molt de temps que no hi sortien, com ara la Catherine o l'Aga. La Cla i la Maria són referents en el meu blog. Aquestes quatre dones amb relació antiga amb el meu blog avui es complementen amb l'Emília, una dona que he descobert fa poc, en la segona època del meu blog i que m'ha impressionat des del primer dia, ja que és autèntica moda madura amb un toc de modernitat fantàstic.

Avui començo amb l'Aga, del blog Aga's Suitcase, la polonesa que viu a Colombia i que representa un luxe pel meu blog. La seva vinculació amb la moda internacional i el seu estil personal són molt interessants. El seu vestit de xarxa, amb aquest disseny tan bonic i amb uns complements espectaculars m'han impressionat. 

Aga




























La Cla, la Claudia, del blog Glam up your lifestyle, és un referent en el meu blog en això de la moda madura. Aquesta alemanya sempre presenta propostes molt boniques i a la vegada molts senzilles. És un mite en allò que en diem "looks de treball o d'oficina". Avui m'impressiona amb el seu preciós vestit estampat amb flors.

Cla


  

























L'Emilia, del blog Diseneitorforever, és una de les persones que he descobert recentment. Des del primer moment em vaig adonar que tot i coincidir amb la filosofia del meu blog, la moda madura, ella em donaria un toc de modernitat i avantguarda molt interessant. El disseny del mono (jumpsuit) que avui ens presenta n'és una bona demostració. 

Emilia



La Catherine, del blog Not dressed as lamb, és també una de les primeres persones que vaig seguir. La qualitat de les seves fotos, els paisatges anglessos que tan m'agraden i la poca convencionalitat dels seus looks sempre m'han interessat. Feia molt de temps, però, que ella no sortia als meu blog i això era una mancança important. Avui, el seu senzill però meravellós vestit de flors m'han facilitat la tasca de selecció. 

Catherine



I, per acabar, com sempre sense cap ordre, però avui més que mai amb especial il·lusió, la Maria, del blog Sola ante el espejo. Qualsevol que segueixi una mica el meu blog sap que la Maria és molt especial aquí. M'agrada el seu estil, la seva personalitat i el seu chic. Em costa no seleccionar-la més sovint, en sóc un fan, no puc amagar-ho. És, sencillament, un dels exponents del meu blog, de la meva filosofia estètica i del que jo vull destacar. El vestit d'avui em fascina, aquest rosa pàlid, amb ribets grisos, el disseny tan senzill i bàsic i la manera de vestir-lo d'ella no podia faltar. 

María







11 d’agost del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 3-10/8/15

En realitat, després de les vacances, la selecció no és setmanal, és més àmplia i abasta més dies, però això no és el que importa, el que importa de veritat és l'intent de destacar cinc propostes per damunt de les altres visitades, tasca realment difícil, perquè és tant i tant bonic tot el que veig als blogs que costa decidir-me. Intento no repetir-me massa, cosa que també és difícil, perquè, com tothom, tinc les meves preferències personals i estètiques, pero faig el que puc. 

Avui tres de les seleccionades, si no m'equivoco, és la primera vegada que apareixen al meu blog. Son tres dones que he començat a seguir en la nova etapa del blog, que ha anat guanyant en nombre de blogs seguits, però també en qualitat. Els blogs milloren cada dia i això es nota. Les tres dones noves s'afegeixen a una vella amiga del meu blog, la Barbara, una dona polonesa que segueixo i em segueix des del començament i a la Elisabeth, que ja ha sortit al blog, però també és una persona que he conegut des de fa poc. Espero que us agradi la selecció, ben diversa i heterogenea. 

Precisament començo per la Elisabeth, del blog Galeria EB by Elisabeth Brzeski. El seu vestit vermell, la seva pamel·la negra, les seves mitges sofisticades, els guants i la connexió amb la moto em van fer recordar les pel·lícules americanes i les dives italianes del cinema. El seu aspecte és elegant i a la vegada sofisticat i atractiu. Per a mi és una gran proposta. 

Elisabeth





























La Rosario, del blog De seda y rosa, és una d'aquestes persones que he descobert fa ben poc. El seu permanent somriure i la seva elegància personal la fan un exponent fantàstic de la meva filosofia sobre la moda madura. Avui, aquesta andalusa amb tant d'estil, se'n va de casament i el seu look és una meravella. El guarniment de roses al seu cabell és preciós, i el vestit és molt bonic.

Rosario



La Cherie, del blog Style Nudge, va ser tot un descobriment, perquè té un gran estil i una gran elegància personal. Combina propostes sumament elegants amb propostes més informals i no menys interessants. És una dona amb una gran cultura de moda i el seu blog és com una enciclopèdia d'estètica i estil. El seu vestit llarg de color groc, amb la meravellosa faldilla, amb vol, moviment i volum, l'acabat camiser de la part superior i l'outfit preparat amb els complements ben vermells, em semblen genials. 

Cherie



La Barbara, del blog Bastamb, és una vella amiga, des del començament els seus comentaris han enriquit el meu blog i la seva fidelitat ha estat magnífica. Aquesta polonesa madura, elegant i discreta, simpàtica i dolça, és un model per al meu blog i la seva filosofia: dones que ja no són joves, però que no s'abandonen i intenten cada dia aparèixer atractives i ben visibles. Avui, aquest senzill vestit amb l'estampat delicat, m'ha emocionat. 

Barbara





























I, per acabar, com sempre sense ordre de preferència, l'Ana, del blog Mrs. American Made, una de les darreres persones que he conegut en el mon dels blogs. Ella lluita per promocionar la moda americana, una tasca que dóna sentit al seu blog i amb la que aconsegueix demostrar l'importància d'aquest sector de l'art, la cultura i l'economia  als Estats Units d'Amèrica. Les seves propostes sempre són senzilles i equilibrades, boniques i elegants. El vestit d'avui, amb aquest meravellòs plisat, em sembla preciós. Els complements li donen un toc fantàstic. 

Ana



3 d’agost del 2015

DE TORNADA DE VACANCES, TEMPS D'ANAR ALS ORÍGENS...

Tornar de vacances és tornar a la normalitat , a la rutina i és trobar-me més de 300 noves actualitzacions  per visualitzar a Bloglovin. La tasca publicadora de les propietàries dels blogs que segueixo és inesgotable. Mai deixarà de sorprendrem aquesta capacitat per crear nous looks i publicar-los amb gràcia i sentit. 

Jo, sóc incapaç de repassar tantes actualitzacions i intentar fer-ne una selecció. Per tant, avui faig un intent d'homenatge a les bloggers espanyoles que segueixo des del principi d'obrir el meu blog. Aquelles dones elegants i amb estil que van ser les primeres en donar-me la seva confiança, al permetre que el meu blog es configurés al seu entorn. 

Avui no és propiament una selecció, és un recull dels darrers post de les meves amigues espanyoles, per agraïr-lis el seu suport des de fa tant de temps.

Algunes de les dones que segueixo des del principi no són espanyoles, i també els hi estic molt agraït, elles ho saben i espero que avui no es molestin per oblidar-les en aquesta publicació tan emotiva per a mi. Segur que elles també gaudiran dels darrers looks de les meves amigues més "històriques". 

Com sempre, sense cap ordre ni predilecció, tal com apareixen a la meva llista alfabètica de blogs.

OMAIRA
ÁNGELES

GEMA
CARMEN

LEONOR
CURRA

LOLA



YOLANDA


MARTA

ROSA

FITA

BLANCA

MARÍA





























Gràcies a totes per enriquir el meu blog i per descobrir-nos a tots i a totes l'elegància, l'estil i l'atractiu de les dones madures... I demano perdó, d'entrada, pels oblits... són per culpa de l'edat, la meva!