IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


27 de setembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 3

En primer lloc, vull demanar disculpes als blogs que segueixo habitualment, per no haver pogut comentar en els darrers posts, i també a les persones que em segueixen, per no haver pogut respondre als seus comentaris de manera personalitzada. Unes petites vacances a la Costa Brava, problemes amb l'ordinador i la connexió a internet, i les festes de la meva ciutat, m'han impedit fer un seguiment més complert dels meus blogs amics. De totes maneres, he intentat fer una repassada ràpida mitjançant bloglovin i he intentat fer una selecció d'allò que més m'ha impactat. Us he mirat els vostres posts, encara que no hagi pogut comentar-hi. Espero que em perdoneu i que us agradi la tria d'avui, que incorpora algunes novetats molt interessants i que us recomano seguir i visitar.

Avui començo amb la Fita, del blog Los 40 en boga, una de les meves debilitats estètiques, una de les bloggers que més m'impacten i amb la que hi tinc una relació d'amistat on line molt bonica i agradable. Ja he parlat moltes vegades de com admiro la seva valentia a l'hora d'escollir i combinar i de que bé li queda tot, malgrat els riscos que acostuma a còrrer. Ells sap perfectament el que més  m'agrada a mi i jo sé que cadascun dels seus post és un exemple d'estil, atreviment i atractiu. Aquest conjunt és magnífic, amb armilla levita o sense. I li queda tan bé...

Fita



No recordo si he publicat altres vegades looks de la L.V. del blog Food Fashion and Flow. Suposo que si, perquè segueixo els seu blog, barreja de cuina i moda, des de fa molt de temps. En tot cas, sóc un seguidor del seu estil, modern, atrevit, agossarat, espectacular. Ella és una dona amb una gran elegància i estil personal, i amb un atractiu que no deixa indiferent. Li encanten els fluors i els colors cridaners i les seves sabates són sempre un espectacle. Avui, aquesta combinació de negre i carabassa m'ha impactat.  

L.V.





























L'Adrienne, del blog The rich life on a budget, també és una antiga coneguda al meu blog. Fa molt de temps que la segueixo, però em sembla que en la represa del meu blog encara ho hi havia sortit. Ella és estil, elegància i sobrietat. Ella és atractiva amb el que es posi, perquè és la maduresa estètica més elegant. Avui el seu look és un pél trencador, amb una peça asimètrica i un look d'allò més bonic. Si entreu en el seu post, també hi veureu un total black amb el mateix bolso, un altre preciós exercici d'equilibri i elegància. 

Adrienne


La Suzanne, del blog Suzanne Carillo, styles, smiles and stories, té una meravellosa tendència a presentar fantàstics vestits, d'allò més atractius, elegants, sofisticats i femenins, amb uns estampats i uns dissenys que m'encanten. A més, ella els vesteix amb unes grans poses i uns looks fascinants. El d'avui n'és un magnífic exemple: estampat fantàstic, disseny sobri i elegant, look bonic i atractiu, estètica impactant... A mi m'encanta!

Suzanne


I, per acabar, com sempre sense ordre ni predilecció, l'Erica, del blog Erica Bunker, DIY Style!, una dona que he descobert fa molt poc. Una dona que sap treure un gran partit de la seva afició a l'esport i a la costura, adaptant els dissenys i la confecció a la seva figura i la seva personalitat, en la que no s'amaga de destacar tota la seva feminitat i atractiu madur. Modista autodidacta i creadora d'estil, juga amb les tendències per adaptar-les a la seva manera d'entendre la moda. M'agrada el look que he escollit, bàsic, senzill, elegant i clàssic, però amb un disseny innovador a la faldilla i un outfit d'allò més atractiu.

Erica






16 de setembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 2

Després del darrer post, d'acomiadament de la Curra, monogràfic i una mica trist, avui retorno a la línia habitual, cinc looks que m'han agradat i vull destacar. Com sempre, potser no són els més vistosos, els més elegants o els més creatius, però són els que m'agraden a mi. Ja sabeu: vestits, flors, negres, estampats... I, com sempre, també, intentant no repetir-me massa a l'escollir les persones i intentant descobrir nous blogs. A veure si us agrada la tria...

Avui començo amb la Barbel, del blog Ü 50, que acostuma a sortir molt en el meu blog, però que hi farem, els seus looks són dels meus preferits, senzills, bàsics, fins... El vestit que avui us presento em va semblar una preciosistat, per l'estampat i pel disseny bàsic , però amb una proposta per a la part posterior molt atrevida i bonica. 

Barbel 




























La Carmen, del blog COCOOLOOK, és una clàssica als meus post. Tothom que em segueix una mica sap que el seu estil m'encanta i que els seus looks sempre m'impacten. He de fer esforços perquè no es repeteixi més sovint al blog. Avui, aquest mono (jumpsuit) negre amb estampat multicolor, em va semblar senzillament fantàstic. És una proposta difícil i arriscada, perquè el disseny i l'estampat podria donar-nos una falsa imatge naïf, quan en realitat és un look d'allò més elegant. 

Carmen



La Conny, del blog A hemad und a hos, és una persona que he conegut fa ben poc i en la que he descobert unes propostes senzilles, bàsiques, elegants, modernes i atrevides. El look d'avui n'és una mostra: un vestit-jersey negre llis amb uns texans, hi pot haver una cosa més bàsica? Però el vestit no és convencional, les sabates tampoc, els texans per sota el vestit, la senzillesa dels complements... Jo ho trobo fantàstic. 

Conny


Que puc dir de la Dan, del blog The pretty cute? És una vella amiga, des de començament del meu blog. És l'elegància clàssica, femenina i bàsica. Sempre clàssica, però sempre atractiva, amb un punt de sofisticació i estil que només les italianes saben aconseguir. Les seves faldilles m'encanten, la d'avui també, amb aquest brodat floral tan bonic. La resta del look, la jaqueta, la blusa, són autèntiques joïes de la costura. 

Dan


I, per acabar, com sempre sense ordre de preferència, la Stefanie, del blog Sea of teal, una dona que segueixo també des de fa molt de temps, malgrat que ella és més jove que les persones habituals al meu blog. Malgrat que la segueixo des de fa temps, ha sortit poc als meus posts, cosa rara perquè el seu estil elegant, clàssic i sobri m'encanta. Quan vaig veure el seu post amb aquest vestit, no ho vaig dubtar gens: cap a la meva selecció! M'agrada, molt, l'estampat, el disseny i el volum i el moviment que té. 

Stefanie




9 de setembre del 2015

CURRA NOS DEJA...

CURRA


Carmen, Curra, del blog el capricho de marquez@, nos deja. Yo espero que sea un adiós temporal y que pronto vuelva a estar por aquí.


Carmen, Curra, nos deja porqué su fotógrafo y pareja, Julián, tiene problemas de salud y ella quiere dedicar su tiempo a procurar que él se recupere cuanto antes mejor, ella quiere dedicar su tiempo a la persona que ama, para ayudarla a recuperarse. Curra, Carmen, es una gran persona. 

Curra, Carmen, y su blog ha sido, y seguirá siendo, muy especial para mí, para mi aventura blogger. Fue de las primeras personas a las que descubrí en mi intento de hablar sobre moda madura y ayudar un poco a demostrar que la moda se ve mejor sobre mujeres reales, auténticas, que sobre jovencísimas modelos con toda una carga de estilismo detrás y sin el bagaje de la experiencia vital y sin un cuerpo adaptado aún a la realidad del trabajo cotidiano, los hijos, la familia, la vida... 

Curra, Carmen, es, además de una mujer trabajadora, una mujer de leyes y una mujer familiar, una mujer súper elegante, con un estilo personal maravilloso y con un atractivo personal que se ha ido incrementado cada día, en cada post, en cada look. Para mí es un mito, una palabra quizás equívoca o que se entiende mal, pero no encuentro otra. Carmen es una diva contemporánea, un referente estético en el mundo de la moda madura, un ejemplo de que una mujer madura no es en absoluto invisible y de que trabajo, estilo y comodidad no están reñidos.

Pero el blog de Curra tenía, tiene, otras cosas. Sobre todo tiene literatura, prosa e ideas, texto y palabras, historias y vivencias. Esta es una de las virtudes de su blog, dice cosas y las sabe decir bien. Y, además, tiene imágenes, las maravillosas fotografías tomadas por Julián. Las fotos del blog de Curra son puro arte visual, son belleza y elegancia. 

Es evidente que Curra, Carmen, no podía continuar en el blog sin la obra de Julián y sin el tiempo para preparar sus historias. Yo la comprendo perfectamente, las cosas se deben hacer bien, y ahora lo que toca es otra cosa, mucho más importante para los dos. Pero yo la añoraré, los añoraré. Les espero pronto de vuelta, los necesito. Ánimo Julián, ánimo Curra! 

Hoy mi texto, mis palabras, están escritas en castellano, también es mi otra lengua materna, pues mi abuela era asturiana, como Curra. Este apego a Asturias también me acercó más a su blog.

Aquí podéis conocer también a Julián.

Si cada semana me cuesta más hacer una selección de cinco looks, entre tantos blogs hermosos, hoy me ha sido imposible hacer una pequeña selección entre las fotos de Curra. Me gusta tanto su estilo, su elegancia y las fotos que de ella hace Julián, que no he podido hacer un post mesurado. Disfrutad, hasta que no regresen, de sus looks y de sus magníficos retratos.








































CURRA

EL CAPRICHO DE MARQUEZ@