IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


24 d’octubre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 6

Després d'un post sobre propostes informals o casuals, avui la selecció és mes heterogènea, amb diversitat de propostes, algunes més formals i altres més del dia a dia corrent. Cinc dones molt diferents, amb estils diversos i propostes que no tenen res en comú, només que m'agraden al veure-les als seus blogs. Tot és qüestió de gustos, veritat? 

Avui introdueixo un petit canvi en la disposició de les fotos, ho faré per ordre alfabètic. He canviat a Windows 10 i encara no he descobert com canviar les propietats de la meva carpeta on hi deso les fotos seleccionades. Com que no tinc predilecció per cap look, l'odre alfabètic ja em va bé.  

Per tant, començo amb la Hanna, del blog Stylowa40, i el seu conjunt de llana, amb aquest preciós vestit jersey. Jo tinc una especial predilecció per aquests vestits a l'hivern, em semblen càlids, bonics i femenins. La meva tendència a les propostes oversize també hi té a veure. A més, m'encanten les seves botes. 

Hanna






















La Iva, del blog Falling in style, és una dona que he descobert fa molt poc. Ella té allò que m'agrada en els blogs que segueixo: propostes senzilles, elegants i sense massa complicacions, que demostrin que una dona madura no necessita semblar una joveneta per estar elegant i atractiva. El seu outfit bàsic em va enamorar d'entrada. Vestit senzill, cardigan i botes boniques, que més es necessita?

Iva






















Que puc dir de la Leonor, del blog Con buena facha, que ja ho hagi dit abans? Ella és una autèntica crac en això de la moda madura (ja sé que em repeteixo, però és que ho penso). La seva postura sempre "pizpireta", la seva simpatia personal i el seu estil i classe em tenen el cor robat. Ella s'atreveix amb tot, juga amb qualsevol prenda i sempre se'n surt. Ella és elegant "per se" i això es nota. Avui es llença al boho, amb serrells i tot, però amb un toc d'elegància madura que impressiona. 

Leonor

















I de la María, del blog Sola ante el espejoque més puc dir que no hagi dit ja? Ella és habitual a les meves seleccions, des del començament. Ella és un dels meus mites pel que fa a la moda madura. Ella és aquella dona que em recorda les dives d'aquell cinema italià de fa anys que tan emocionava. I avui el seu look ho té tot. Negre total, llargada que m'encanta a la faldilla, el plissat, l'encaix a la blusa... Ella no podia faltar en aquesta selecció. 

María



I, per acabar en ordre alfabètic, la Rosario, del blog De seda y rosa. Aquesta andalusa, que fa poc que coneixo, s'està convertint en habitual també de les meves seleccions. El seu estil, la seva elegància personal i, encara que no és l'objectiu del meu blog, la seva bellesa, m'han robat el cor. Ella té una especial sensibilitat per preparar petites obres d'art i s'ha convertit en un dels meus referents de moda madura. Avui porta un vestit meravellós, d'un rosa que a més és solidari en la lluita contra el càncer, i un teixit preciós. Tot l'outfit és sensacional, al meu parer i ella hi apareix amb tot el seu atractiu natural.  

Rosario








15 d’octubre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 5

Avui la selecció és una mica diferent, o bastant diferent, del que acostumen a ser les meves tries, sempre basades en les propostes més elegants, chics o sofisticades que vaig veient. Avui no té res a veure amb això, avui parlaré d'informalitat, de casual, de dia dia cotidià. 

El que m'ha impactat aquesta setmana és veure tantes bloggers vestint peces bàsiques, informals i poc sofisticades, calçant sabates esportives i allunyant-se de la sofisticació, escollint comoditat. Malgrat això, elles ens demostren que l'estil, la classe i la elegància no la perden mai, inclús en les propostes més casuals. Us agrada?

La primera és la Dixie, del blog Inside Outer Style, la vella amiga americana, capaç de vestir-se, maquillar-se i pentinar-se de la manera més sofisticada, avui ens explica que amb sabatilles esportives i una gorra de beisbol, passejant a prop del riu, també es fa mirar.

Dixie

La Magdalena, del blog LAMODALENA, també acostuma a ensenyar-nos delicades propostes amb preciosos vestits, talons, faldilles... Però avui, amb aquest aire esportiu, jugant amb l'estampat, el verd i el negre, també demostra que té estil, inclús en les propostes més casuals. 

Magdalena


Ara, dues referents en la moda madura espanyola i en el mon dels fashion blogs. Dues dones que segueixo des del començament del meu blog, però que feia molt de temps que no hi sortien. Elles ja tenen tanta fama i tan d'èxit en aquest mon dels blogs que no necessiten la petita propaganda que jo els hi puc fer. Però, amb la Rebeca, del blog A Trendy Life,  i l'Estefania, del blog Con Dos Tacones,  vull reforçar el missatge d'aquest post. Dues dones d'allò més fashion i amb més estil, també saben estar elegants i atractives vestint de manera informal i sense talons. Les sabatilles esportives no els hi treuen ni una gota de glamour.

Rebeca



Estefanía


I, per acabar, com sempre sense ordre de preferència, la Connny, del blog A Hemad Und a Hos, una dona super elegant i amb molt d'estil, que aconsegueix amb propostes poc recarregades, poc complicades. És experta en el casual, i avui ho reafirma encara més. 

Conny




5 d’octubre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 4

El primer look d'avui és un petit homenatge personal. Malgrat que el look m'agrada molt, he escollit a la Sabine, del blog Acht stunden sind kein tag, perquè ha tornat fa poc al blog després d'una llarga absència. Motius personals relacionats amb la seva salut li impedien escriure amb normalitat. Ara torna, recuperada, i jo me n'alegro, perquè és una de les persones que seguiexo des de fa més temps, coincideix plenament amb l'esperit i la filosofia del meu blog, i el seu té elements que depassen la moda i s'endinsen pels paisatges, el tipus de vida,... Avui la Sabine està molt guapa i fa cara de salut, que és el que més importa. 
























La Cherie, del blog Style Nudge, va sortir fa poc al meu blog, però tan hi fa, aquesta suau combinació de gris i rosa amb teixit de punt és absolutament meravellosa. M'agrada l'equilibri cromàtic, la suavitat del teixit i l'elegància amb que ho vesteix la Cherie. Els complements són fantàstics i les sabates enamoren.

CHERIE



























La Dorrie, del blog Senior Style Bible, és un nou descobriment. És una d'aquelles persones que descobreixo en altre blogs de moda madura i que m'impressionen a primera vista. Aquesta dona de 80 anys, model i ex conillet de Playboy, ha dedicat els darrers anys a explicar que les dones de més de 50 anys poden ser atractives i elegants, compartint els seus secrets de moda. Això també coincideix amb la filosofia del meu blog. Avui, la Dorrie porta un look que m'agrada  molt, amb el cardigan de punt i el maxi vestit, un dels meus mites. I que me'n dieu dels seus botins? Es fan mirar, veritat? 


DORRIE

























L'Ángeles, del blog Sin etiquetar, també és una antiga amiga, que segueixo des de fa molt de temps. Ella ha sortit diverses vegades al blog, perquè m'encanta l'estil i l'elegància personal d'aquesta andalusa. Els seus looks, especialment els seus vestits, sempre estan molt ben triats i llueixen la seva figura. Avui, aquest preciós vestit vintage i, com ella diu, tan lady, m'han fascinat. Us agrada aquesta proposta tan elegant? 

ÁNGELES



























I, per acabar, i com sempre, sense ordre de preferència, la Janise, del blog Mama in heels, un altre descobriment recent. Aquesta mare de bessons, treballadora des de casa, amant del ïoga i preocupada per la seva imatge, té quelcom d'especial. Jo diria que la seva ascendència asiàtica li dóna una elegància una mica diferent. Sigui com sigui, la seva personalitat, la seva classe i  el seu estil personal són evidents i espero que us agradin. El seu look d'avui és fantàstic, per la combinació de colors i la bellesa del top i la jaqueta. 

JANISE