IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


24 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN . 10

Avui, cinc propostes molt diferents, cinc dones que no tenen gaire bé res de comú en el seu estil, però que tenen una cosa en comú, la personalitat. Són cinc blogs amb ben poca relació, però són cinc blogs, i cinc dones, que mai deixen indiferent, perquè els hi agrada jugar amb els colors, les formes i les tendències. Cinc personalitats diferents que espero que us agradin i us donin idees aprofitables.

En primer lloc, per ordre alfabètic, la Dawn Lucy, del blog Fashion Should be Fun. El nom del blog ja us pot donar una idea de que és de tot menys convencional o avorrit. Aquesta californiana té les idees ben clares i els seus looks sempre impressionen. I, com ella diu, la moda ha de ser divertida. El seu vestit maxi de quadres escocesos és preciós i l'outfit que ella ha preparat té una gran força.  

DAWN LUCY























L'Elisabeth, del blog Galeria EB by Elisabeth Brzeski, s'està convertint en habitual als meus post i en una de les bloggers que més impressió em causa, per la seva valentia a l'hora d'utilitzar els colors, la seva elegància i la seva tendència iconoclasta, que l'allunya de les propostes avorrides o covardes. Ella trenca els motlles i utilitza el color de manera fantàstica, amb una gran font d'inspiració: les flors. Us recomano que feu l'exercici de comparar els seus looks amb les flors dels seus post, és un plaer cromàtic.

ELISABETH






















Avui dues persones són noves al meu blog, una és la Krystyna, del blog Fashion Krynka's Way. Ella, com a bona polonesa, encara que afincada als Estats Units, domina l'elegància, sense renunciar a l'atreviment dels colors i els estampats més sofisticats. Avui juga amb els taronges d'una manera espectacular. Al seu blog, a més de roba i trobareu moltes altres coses interessants. 

KRYSTYNA



I ara, l'Omaira, del blog Analizando la moda. I per què la selecciono avui si el seu look és d'allò més informal? Doncs, senzillament, perquè estic content de tornar a veure-la, després d'un temps allunyada de nosaltres. Perquè estic content de tornar a veure la seva rialla, fresca, sinzera, oberta, valenta. Perquè estic content de tornar a veure els seus looks agosarats, plens d'imaginació i estil personal. En fi, perquè m'encanta el seu look informal i perquè és el meu blog i ella és amiga meva, virtual però una gran amiga. 

OMAIRA





















I, per acabar en ordre alfabètic, una dona i un blog que he descobert fa molt poc. És la Tina, en el blog The Tastemonials, que publica la Heike . Aquest és un blog d'una gran qualitat estètica i d'un gran nivell tècnic. Amb grans propostes, molt elegants i amb estil. Amb propostes de moda i també de viatges i estil de vida. Un gran blog que us recomano. Avui la Heike publica el look de la Tina, un look fantàstic, amb un kimono i una faldilla preciosos.

TINA


17 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 9

Avui, com ho diria? M'ha quedat un post sense sorpreses, sense novetats, amb bloggers, i amigues, que són part molt important del meu blog, des del començament. Avui no hi han descobriments, ni outfits super sofisticats o propostes agosarades, avui hi ha una selecció de looks d'unes dones que mai fallen, que sempre encerten, que sempre m'emocionen. Les velles amigues (i no ho dic per l'edat) més fashion, més elegants i més cool del meu blog. N'hi han moltes més,  però aquesta setmana elles són les que més m'han agradat amb les seves propostes. 

Que puc dir de la Carmen, del blog Cocoolook, que no hagi dit abans, les moltes vegades que l'he seleccionat? Els looks de la Carmen m'agraden sempre, la seva manera de combinar és fantàstica i fa dels looks informals i bàsics peces quasi d'alta costura. Ella és pura elegància i estil. Aquest conjunt de jaqueta i pantaló, amb sabatilles esportives, és una demostració d'elegància. 

CARMEN























Com dic sempre que la trio per a les meves seleccions, la Clara, del blog Con Paso Chic, és classe, estil, elegància i delicadesa. Els seus moviments, la seva pose i la seva imatge són d'allò més atractius i estètics. Avui, l'elegància es converteix en minimalisme, i el menys és més es converteix en un look fantàstic, on l'equilibri i la sobrietat fan meravelles. 

CLARA























Amb la Fita, del blog Los 40 en boga, em repetiré, segur, perquè ja no em queden paraules per explicar com m'agrada el seu estil, la seva valentia, la seva manca de límits i la seva capacitat per innovar, inventar i desmuntar clitxés. La seva faldilla estampada amb dibuixets podria semblar infantil, i més combinant-la amb una samarreta d'allò més bàsic, però ella introdueix l'art de la combinació cromàtica, amb el vermell, el blau, el verd, els talons, l'abric amb més vermell... I aconsegueix un look que no té res d'infantil, és un look d'autèntica starlet madura. 


FITA


La Grazyna, del blog Nieco Starsza Dziewczyna, és la meva primera amiga polonesa, la primera que vaig seguir d'aquell pais i una de les primeres dones que van entendre la filosofia del meu blog. En la primera època del blog ella era habitual a les meves seleccions, sempre m'han agradat les seves propostes, barreja d'elegància, casual, maduresa i cool. Avui està preciosa, amb un look que m'encanta. Els colors morats, el barret, el sweter de coll alt, el toc boho i bohemi. Ja feia massa temps que no sortia als meus post, ella és fonamental pel meu blog. 

GRAZYNA


I, per acabar... la Greetje, del blog No Fear of Fashion. La meva amiga Greetje, aquella dona que explica que jo vaig ser el seu primer seguidor. Aquella dona que vaig descobrir un dia per casualitat i em va sorprendre, per la seva bonhomia, la seva rialla continuada, la seva classe i estil i aquesta figura alta, elegant, atractiva... Ella diu que no vesteix massa elegant ni femenina, i que la nostra amiga Dan li ho està corregint. De vegades té raó, jo li he criticat  els seus looks una mica medievals, de príncep de conte o massa hippies, però quan s'hi posa, quan marca estil i elegància, no hi ha qui la guany. El seu cos, les seves llargues cames i la seva presència omplen qualsevol outfit d'allò més femení i elegant. Avui, la preciosa faldilla plisada i el preciós jersey en són una mostra. 

GREETJE




11 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 8

Vestits de punt, abrics d'entretemps, looks de tardor, dels primers freds, encara que a Catalunya sembla que l'estiu no s'hagi acabat. 

Quatre dones espanyoles i una alemanya, cinc estils ben diferents, encara que alguns dels looks escollits tinguin molts punts en comú. Dos vestits midis, el meu llarg preferit, dos looks amb abric finet i un boho, cinc propostes que segur que us inspiren en aquests dies en que costa decidir allò que posar-se, pel fred o per la calor. 

Com sempre, per ordre alfabètic, començo per l'Eugenia, del blog Un mundo con alma, i el seu preciós vestit de punt, amb càrdigan i barret, per configurar un outfit d'allò més senzill i informal, però amb un punt d'elegància i amb una combinació de colors molt de tardor, terra torrada, camel, marró. Cal una mica de valentia per posar-se aquest vestit, i una figura com la d'ella. 

EUGENIA






















I segueixo amb un altre magnífic vestit de punt, el de la Gaby, del blog Stylish Salat. Les fotos del seu blog, a més de mostrar-nos bonics looks, sempre estan fetes en paisatges d'allò més macos, últimament hi podem descobrir la preciosa tardor alemanya. El seu look, informal, modern i elegant, també ens presenta un outfit amb barret, botes casuals, i tocs bucòlics i romàntics que ajuden a fer més atractiva encara aquesta proposta. 

GABY





















Em repeteixo sovint amb la Leonor, del blog Con buena facha, ja ho se, però és que ella representa molt bé la filosofia del meu blog: dones madures que, sense perdre ni una mica l'elegància i l'estil, són agosarades, atrevides i planten cara a la tirania de la moda reduida a les models jovenetes. Ella juga a tots els camps de la moda i se'n surt sempre. Aquest boho, amb vestit blanc romàntic, és una preciositat. Atrevit, modern, elegant, avantguardista, provocador, diria jo. La Leonor dóna una lliçó i diu: "a que estic guapa?" I tan si ho està! i el seu look és com una bandera per a les dones valentes. 

LEONOR






















M'he enamorat de l'abric de la Maribel, del blog El blog de Renée, pel seu disseny, els seus colors i pel joc que pot donar en diversos outfit, atesa la seva possibilitat d'inserir-se en combinacions cromàtiques molt diferents. Ella el vesteix en un look bàsic, senzill, i això és una cosa que a mi sempre m'ha agradat, l'elegància sense complicacions. La Maribel n'és una experta d'això. 

MARIBEL






















I, per acabar el post, una dona que ja és quasi un ídol i un mite per a moltes bloggers, la Rebeca, del blog A trendy life. Fa molt de temps que segueixo els seus post, els seus looks, els seus outfit, però em costa triar-la per a les seleccions, perquè el seu blog i ella mateixa ja tenen prou fama i a mi m'agrada descobrir i potenciar allò que no en té tanta. Però avui no m'he pogut resistir, perquè el seu look, amb el vestit groc i l'abric d'estampat geomètric amb colors de tardor i aquesta línia de disseny tan elegant, m'han captivat. És, senzillament, una petita obra d'art.

REBECA




4 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 7

Cada dia és una mica més difícil seleccionar, perquè cada dia segueixo més blogs i el meu temps és limitat. No puc comentar en tot els blogs que m'agraden i només puc fer-hi un ràpid cop d'ull per anar preparant la pre selecció d'allò que més m'agrada. M'agradaria poder dedicar més temps a cada blog, a cada post, per aturar-me en els detalls, en els patrons, en els teixits, però... el temps no s'atura. Bé, anem al que més m'ha agradat aquests dies. 

La Busola, del blog The Fasion Stir Fry, és una de les últimes dones que he descobert. El seu estil sofisticat m'ha fet adonar-me de la bellesa de les seves propostes, sovint coloristes, sovint carregades d'un aire una mica trencador, però sempre agradables i equilibrades en la combinació dels estils i els complements. La faldilla que porta avui és preciosa, i la combinació amb aquest sweter queda perfecta. Un look de tardor que es fa mirar. 



Carmen, del blog MomentsofWoman, és una vella amiga, una bona amiga des del començament d'aquesta historia blogger. Ella cada dia fa de la senzillesa i la sobrietat la seva demostració d'elegància. Avui ens en dóna una bona mostra amb aquest delicat, bonic i atractiu vestit quasi minimalista, que ella vesteix amb la seva gràcia habitual. Ella ha superat moltes dificultats a la vida, però les dificultats no li han tret ni una mica del seu atractiu, al contrari, cada dia més bonica.

Carmen



I si abans parlavem de minimalisme i elegància i atractiu amb coses senzilles i bàsiques, la Clàudia, o la Cla, del blog Glam Up Your Lifestyle, n'és una autèntica mestra. Amb els seus looks bàsiques per anar a treballar, ens dóna cada dia una bona mostra. Avui, aquest vestit blau, sense cap mena d'ornament ni complicació n'és un bon exemple. Menys és més. Més elegància i atractiu amb menys coses és impossible.

Cla





















La Kirsten, del blog The Lifb Issue, també és algú que he conegut fa ben poc. Aquesa dona, amb els seus looks sense masses complicacions, també s'adapta a model de moda madura que jo vull destacar, bàsic i posable per la majoria de dones que volen estar elegants i atractives sense grans complicacions. Aquest look que avui destaco, amb aquest aire masculí, ho té tot perquè jo m'hi fixi. I vosaltres?


Kirsten























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic i sense predileccions, la Nekane, del blog Buscando a Audrey.  La Nekane s'ha convertit des de fa temps en una de les meves muses, en un dels meus mites, i la veritat és que el seu estil és lluny del que jo defenso i promociono. Potser podria dir que ella n'és l'antítesi, perquè ni és senzilla, ni bàsica, ni discreta, però... és que té tan d'estil!  tanta personalitat! Ella ha creat el seu propi concepte estètic, el defensa i guanya. Avui, però, malgrat que el resultat final és molt personal, l'abric capa que porta és una peça preciosa i adaptable a molts altres looks més convencionals. Ella fa la seva versió, però segur que us el posarieu, encara que siguès sense shorts, veritat? 

Nekane