IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


19 de desembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 12

Després del monogràfic sobre la meva sòcia, la Carmen Coburn, recupero la meva selecció de cinc looks, que aquesta vegada sobrepassa la setmana i és dels darrers quasi 15 dies, per això encara ha estat més complicada, perquè hi havien tantes coses boniques, elegants i atrevides per escollir...

Avui la barreja és una mica subtil, perquè hi han algunes dones bastant joves, junt amb altres més madures, però totes tenen aquell punt d'elegància serena, senzilla i una mica atemporal que jo vull destacar sempre. Espero que us agradi el que m'ha agradat a mi. 

Com sempre, per ordre alfabètic i sense predilecció estètica, avui començo amb la Conny, del blog A hemad und a hos, un títol de blog que mai he aconseguit entendre, potser alguna de les meves amigues alemanyes m'ho pot explicar. La Conny m'ha emocionat pel seu look senzill, en blanc i negre, amb una faldilla preciosa i una proposta heterogènea, combinant peces elegants i sabates atrevides i casuals. Em sembla una proposta moderna, fàcil i valenta a la vegada, i molt elegant. 

CONNY





















La Jennifer, del blog A well styled life, és una dona que fa temps que m'impressiona i que volia destacar, però els seus posts no sempre són exclusivament de looks i parla d'altres coses molt interessants. A més és difícil que hi possi tres fotos que jo pugui utiliitzar. Avui només en tinc dues del vestit i una de la seva cara. El seu outfit és fantàstic, amb una faldilla llarga preciosa i una jaqueta que és una monada. A més, els complements, senzills, li donen un toc d'elegància genial. 

JENNIFER



Feia temps que no seleccionava cap look de la M. Carmen, del blog My empty bag, i això no pot ser, perquè jo en soc un fan declarat. El seu estil juvenil, modern, bàsic i sense masses complicacions m'encanta. Ara feia un temps que ella no publicava massa i ha tornat amb tota la seva força estètica. Aquest look en grisos, al meu parer, és extraordinari. I ella està guapíssima a les fotos, no us ho sembla? 

M.CARMEN























Acabo de descobrir, fa molt poc, a la Mapy, del blog Al día con Mapy, i des del primer moment em va semblar molt especial, pel seu estil, la seva elegància i la seva senzillesa al preparar els outfits. Una bona mostra és aquest vestit i aquest look que us presento, amb un estampat molt bonic i una combinació de colors, en el que el groc hi juga un paper fonamental, fantàstica. Elegància, bellesa i atemporalitat, una magnífica combinació. 

MAPY























I, per acabar, una de les meves velles amigues, i no ho dic per l'edat evidentment, doncs la Ola, del blog Szafa Aleksandry, és una mare jove absolutament enamorada de les seves filles, una de les quals és la seva fotògrafa, ja veieu quina artista de filla. Pero l'Ola, malgrat la seva joventut, té un estil barreja de clàssic i atrevit, modern i elegant, que a mi em va robar el cor des que la vaig conèixer, ja fa molt de temps. Aquesta vestidet tan senzill que avui presento em sembla una petita joieta, pel seu disseny tan bàsic i la super encertada combinació de colors. 

OLA


9 de desembre del 2015

CARMEN I L'ESTIU.

Les persones que segueixen el meu blog saben que està associat a un altre, que jo tinc una sòcia en el mon dels blogs. La meva sòcia és la Carmen Coburn, i el seu blog és FASHIONABLE OVER 50.
  
Amb la Carmen, que és una gran amiga, compartim l'amor per la moda, per la moda senzilla però elegant, per aquella filosofia que diu que les dones madures no es tornen invisibles, ans al contrari, es converteixen en persones molt més elegants i amb estil personal propi, al marge de les grans tendències que, de vegades, esclavitzen les persones més joves. 

Amb la Carmen també compartim l'amor per un estil de vida senzill, natural i sa, per la pau i la solidaritat, per l'amor als fills, per tantes i tantes coses...

I la Carmen és un mite per a mi. Jo sóc un enamorat del seu estil, de la seva elegància personal, de la seva manera de posar, de la seva cadència... I, de tan en tan, aquesta admiració la resumeixo en posts monogràfics. 

Ara, que el fred ja comença a ser important, que millor que recordar l'estiu de la Carmen? Que millor que fer un petit recull dels seus looks més interessants durant el seu estiu a Canadà i a Alemanya?

En aquest post he evitat els seus looks totalment vestida de blanc, perquè aquest és el seu look preferit i així podré fer un altre monogràfic que es dirà: la Carmen i el color blanc.

Espero que les seves fotos, que hem triat entre tots dos, i l'estil de la meva sòcia us agradin tant com a mi! 




























CARMEN

FASHIONABLE OVER 50

2 de desembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 11

Qui coneix una mica el meu blog i la seva filosofia, sap que intento demostrar que l'elegància, l'estil i l'atractiu no són un element reservat només a les persones joves. El meu blog, mitjançant la cerca entre els diversos blogs de moda que es publiquen al món, és un intent de donar publicitat als blogs de moda madura que coincideixen amb el meu objectiu. La llista de blogs cada dia és més llarga, i la selecció setmanal més difícil, perquè intento no repetir-me massa, descobrir persones noves i aconseguir una barreja entre l'estil més clàssic i formal i els outfits informals i més còmodes. Avui la barreja ha sortit bastant bé, jo crec. A veure que en penseu. Espero que us agradi i us sigui una mica útil. 

L'Anne-Marie, del blog Stil med fru Bruun, és una mostra inequívoca del que jo vull demostrar amb el meu blog. Ella és una dona madura, inteligent i culta, que no s'oblida de la seva imatge i que és capaç de mostrar-se atractiva i elegant amb la seva edat, el seu cabell gris i les seves ulleres. El seu look d'avui, bàsic, senzill, monocrom, té un toc d'elegància natural que només s'adquireix amb l'experiència i la intel·ligència. Jo el trobo encantador. 

ANNE-MARIE























Vermell i negre, abric meravellós de color vermell, pantalons, botes i bufanda negres... Aquesta és una combinació cromàtica triomfadora, i la Bärbel, del blog Ü 50, ho sap.  Ella ho sap i ho explota, amb un look barreja d'elegància i informalitat, clàssic i modern. M'encanta l'abric, amb els punys negres meravellosos i m'encanta la pose divertida i fresca de la Bärbel.

BÄRBEL


El blanc i el negre són la combinació, amb majúscules. La llum i la foscor, el tot i el res. Qualsevol look amb aquesta combinació és encertat. Però si, a més, ho fem en un vestit de disseny agosarat i valent, amb un llarg que barreja el maxi amb el mini, de forma asimètrica, amb un coll i unes mànigues impensables per a un vestit, l'èxit, l'atractiu i l'elegància adquireixen una cota sublim. La Busola, del blog The Fashion Stir Fry, ho va descobrir i jo us ho presento meravellat. 

BUSOLA


La Carmen, del blog Cincuenta y que, és l'elegància i l'estil, és la cerca continuada de l'estètica més equilibrada, bonica i lady. Les seves propostes són fantàstiques i demostren que una dona de més de 50 pot ser d'allò més atractiu i fashion. El conjunt d'avui, un dos peces amb adornos de pedreria i una faldilla amb vol i volum m'ha semblat molt interessant. 

CARMEN


I, per acabar, per ordre alfabètic, la María, del blog Sola ante el espejo, un dels meus mites i una de les muses del meu blog. Ella es repeteix sovint a les meves seleccions, però no ho puc evitar, ella és una diva, ella, qüasi bé a diari, em dóna lliçons de moda, em dóna lliçons d'estil. Sovint m'emocionen les seves propostes i avui, amb el meravllós vestit de jaqueta de la seva mare, ho ha aconseguit. Aquesta és una prenda mítica per a mi, un referent de l'elegància madura, i tot el seu outfit és una peça d'art. 

MARÍA