IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


13 d’abril del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 21

Difícil, molt difícil, escollir cinc looks aquesta setmana. Difícil per la quantitat de looks que he anat deixant fora i que m'agradaven molt. Looks com els de l'Annette, la Gema, la Rebeca, la Carmen, la Hanna... s'han quedat al calaix i em sap greu, perquè eren magnífics, però he hagut d'escollir-ne cinc com cada setmana. 

Avui l'únic denominador comú és la suavitat, amb excepció del look de la Fita, que és pura força i color. En els altres hi domina el blanc, un color que no acostumo a seleccionar, perquè el reservo pels monogràfics sobre la meva sòcia blogger, la Carmen, del blog FASHIONABLE OVER 50.  Ella és la reina del blanc, però avui em perdonarà aquesta llicència, ja que hi havia tant de blanc als blogs que era impossible no seleccionar-los. 

El look de l'Adriana, del blog ADRIANA EM FASHION, és tendressa, moviment, volum, ritme i una certa exageració en la forma de la faldilla. Però, ja ho sabeu, sóc un enamorat de les faldilles prisades i de les faldilles llargues. Aquesta ho té tot i en excès. La barreja de blanc i rosa, tan dolça, m'atrau. 

ADRIANA



























Fa poc que coneixo a la Cathy, del blog THE MIDDLE PAGE. És una dona elegant però sense complicacions, amb propostes que ratllen la informalitat i el casual, però sempre amb un toc d'estil molt destacable. El vestit d'avui n'és una mostra, que podria ser boho, o casual, pel teixit, pels serrells,... però que ella el converteix en un element d'allò més sofisticat gràcies al seu outfit, amb els talons, el clutch. A mi el vestit em sembla preciós i el look d'allò més bonic. 


CATHY



























De la Fita, del blog LOS 40 EN BOGA, n'he parlat tant i he dit tantes coses que em falten les paraules. De vegades em sap greu seleccionar els seus looks, per no repetir-me massa en les seleccions, però no ho puc evitar, ella, de tan en tan, ha de sortir. Perquè m'agrada el seu blog, el seu estil i la seva personalitat, i ja som una mica més que col·legues bloggers. Avui, que he escollit looks suaus, ella trenca l'esquema amb el seu vestit llampant, amb flors, grocs, vermells i tota la seva rauxa personal a les fotos del Miquel. 

FITA



























La Lisa, del blog THE SEQUINIST, també és nova en les meves seleccions. Abans els seu blog es deia THE STYLOPEDIA. Ella té una elegància natural i una classe magnífica, però la seva elegància, a part de la joieria que utilitza, és d'una senzillesa i manca de complicació genial. Les seves propostes amb dos colors, com la d'avui, són d'allò més equilibrades i boniques. El blau cel i la suavitat del punt de la seva jaqueta m'han emocionat, i els talons amb el detall de color lila a la punta m'han entusiasmat. 

LISA



























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Pepa, del blog PEPA VALLEJOS. Fa poc que la coneixo, però els textos dels seus posts i la seva manera de preparar els outfits, bàsica, senzilla i armònica m'han convençut. M'encanta el blanc i m'encanten els vestits amb jaqueta i pantaló, sempre tan elegants i femenins. El seu és magnífic, i l'outfit amb el clutch, els talons i la blusa queden de meravella. 

PEPA



41 comentaris:

  1. What a beautiful bright selection of outfits! I love the colours, accessories and main base. All are very stylish and elegant! I appreciate being selected among so many other women with great sense of taste. You are all wonderful my lovelies! Adriana from adrianaemfashion.blogspot.co.uk

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Adriana, it is a pleasure to have you on my blog. I love your skirt and your look. Best regards.

      Elimina
  2. Such a great selection of classy woman. How stylish they all look! Great to read all the stories.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Nancy, for your visit and for your comment. . Best regards.

      Elimina
  3. The beautiful girl and beautiful styling. I like it very much.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Jolanta, for your visit and for your comment. . Best regards.

      Elimina
  4. WOW :) Beautiful. Your choice of ladies and their outfits is just amazing. Love every single one of them. Have a great evening and weekend Margot :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Margot, for your visit and for your comment. You're very kind. Happy weekend. Best regards.

      Elimina
  5. Josep. Tus entradas son siempre un auténtico regalo y da gusto ver a tus amigas.
    Esta vez me he quedado prendada de Pepa, menuda elegancia.
    Aunque las demás dan la talla como está mandado.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Curra, como digo en el texto del post, cada vez es más complicado seleccionar y ampliar el espectro de personalidades y estilos. Me alegra que te guste y que sigas descubriendo personas interesantes. Un abrazo.

      Elimina
  6. Una estupendas propuestas. Me gusta la sencillez de Lisa, la elegancia de Pepa y sobre todo mi querida Fita, con la prenda de new temporada, de más éxito de Zara. Un besin

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Omaira. Nuestra Fita es única y siempre triunfa, sois un equipo A. También me gustó la sencillez de Lisa y la elegancia de Pepa, coincidimos, me alegro. Un abrazo.

      Elimina
  7. Very nice selection! Adriana's skirt seems to be the popular piece of this spring.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Martina. Adriana skirt is spectacular, sure I'll see you with a similar. Greetings.

      Elimina
  8. Me encanta la selección, fijaté que esta vez todos los looks me los pondría jeje
    Un besazo
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Gema. Esa es la mayor alegría, que tú me digas que te los pondrías todos, significa que acerté un poco. Un abrazo.

      Elimina
  9. Estupendas propuestas!!! aunque no soy muy de "blanco" me encanta el traje de Pepa ya que si que me gustan las chaquetas blancas para combinar y bueno como te digo a pesr de que el blanco no es mi color, los pantalones blancos me chiflan!!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Reme. El traje de Pepa es muy elegante y estoy seguro que también te quedaría fenomenal. Ya me he pasado por tu blog, gracias por los consejos. Saludos.

      Elimina
  10. Wszystkie panie bardzo eleganckie...świetny wybór...serdecznie pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Barbara, jesteś bardzo miły. Cieszę się, że im się podoba. Z poważaniem.

      Elimina
  11. Thank you very much, Andy. I am glad you like it. Greetings.

    ResponElimina
  12. Your blog is always a source of inspiratin. Thanks for showing all this beautiful ladies.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Andrea. I'm glad you like the blog, you're very kind. Greetings.

      Elimina
  13. El primero y el de la biker amarilla son ideales
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por pasarte por aquí Noemí. Me alegra que te guste un poco la selección. Un abrazo.

      Elimina
  14. Hola rei, com sempre gràcies per recordar-te de jo i posar coses tan xules dels meus looks ;) el café el pagaré jo val? jajaja. Avui la teva selecció no té desperdici, i no és perquè surti jo, jeje. Una abraçada¡¡¡¡

    LOS40ENBOGA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dona, el que tu hi surtis és molt important! El meu problema és no seleccionar-te cada setmana, perquè em fa vergonya repetir-me. Aviat tindré un net barceloní, potser hauré de venir més. Una abraçada!

      Elimina
  15. Hi Josep-Maria! Thank you so very much for featuring me on your wonderful blog!!! I so applaud you for showing that women over 40 (or in my case 50), can still look on trend in a more sophisticated way than our 20 year old counterparts. Just because we reach a certain age, does not mean we have to give up fashion!!! Thank you so much and love your blog!!!! xx

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Cathy. It is a real honor and a pleasure that you're part of my blog. This is the philosophy of my blog, elegance and appeal of women who are no longer a young women. I'm really glad you like the post and my blog. Best regards.

      Elimina
  16. Me gustan todos! Tengo una falda larga plisada parecida a la de Adriana pero en un tono de rosa más subido que estoy deseando ponerme, así que esta propuesta me sirve de inspiración y a Pepa la veo estupenda, este look lo vi en su blog y me encantó por la sencillez y elegancia que transmite.
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario. Espero ver pronto tu falda en un look tuyo, seguro que será genial. A mi también fue eso lo que me gustó de Pepa, la elegancia y la sencillez. Un abrazo.

      Elimina
  17. Unos looks muy bonitos y frescos, llenos de luz y encanto, me encantan Cathy y Fita!!
    Abrazos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz. Fita es una fija en mi blog y una buena amiga, Cathy me sorprendió por su estilo. Saludos.

      Elimina
  18. Cómo me gusta tu nueva selección, Josep!! Hoy destaca la creatividad de Fita y la elegancia de Pepa, están divinas!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Carmen. Me alegra que te guste. Fita siempre es Fita, una crac, y Pepa es un nuevo descubrimiento para mi, me gusta su estilo sobrio. Saludos.

      Elimina
  19. You selected some great looking women. All very different but all ever so good.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Greetje. I'm glad you like the post. Greetings.

      Elimina
  20. Wzystkie panie są urocze i bardzo eleganckie. Najbardziej zachwycił mnie styl Cathy.
    Pozdrawiam serdecznie

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Barbarossa. Naprawdę, Cathy jest kobietą z klasą. Pozdrowienia.

      Elimina
  21. Adriana jest fantastyczna . Lubię do niej zaglądać na blog.:-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Grażyna. Chociaż Adriana jest trochę za młody na moim blogu filozofii, jego styl jest bardzo piękne i użyteczne także dla kobiet dojrzałych. Pozdrowienia.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve