IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


25 de gener del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 14

Avui, ho reconeixo, la barreja, fruit de la selecció que he fet, és una mica estrambòtica. M'ha sortit una selecció on es barregen propostes molt elegants i propostes molt més informals. Dones d'una maduresa serena i meravellosa, amb dones molt més joves. Blancs, negres i colors discrets. Però, com sempre intento, cinc looks amb alguna cosa especial, al menys per a la meva visió de la moda i l'estètica. A veure que en dieu...

Per començar, com sempre alfabèticament, l'Adriana, del blog Adriana em fashion. Ella és una dona jove, encara allunyada del que jo entenc per moda madura, però el seu estil, la seva personalitat i  la seva estètica s'apropen molt al que m'agrada i penso que les seves propostes poden ajudar a les persones que s'ajusten a la filosofia del meu blog. Avui, com ella mateixa diu, fa una proposta retro, vintage, clàssica, amb un vestit que jo trobo preciós, pel disseny i pel teixit. 

ADRIANA

































L'Anne-Marie, del blog Stil med fru Bruun, comença a ser habitual en les meves seleccions. No puc amagar l'admiració que sento per aquesta dona, per la seva elegància i per la seva senzillesa. Ella fa estil amb molt poc, amb propostes bàsiques i sense complicacions. Aquest vestit d'avui és magnífic, pel disseny i per la combinació de colors. I ella el vesteix amb tanta personalitat...

ANNE-MARIE



I després d'un look informal i una dona minimalista, arriba l'Elisabeth, del blog Galeria EB by Elisabeth Brzeski, que és tot el contrari. Ella és sofisticació, colors, elegància, exhuberància i estil. Ella sempre presenta looks d'allò més formals i equilibrats en la combinació d'elements. Avui és tot luxe i atractiu clàssic. Les fotos no reflexen la realitat del seu post, que és realment meravellós, entreu-hi i gaudiu de tota la màgia i la classe de l'Elisabeth.

ELISABETH



I després de la sofisticació, la senzillesa i l'equilibri del look de l'Emi, del blog diseneitorforever. Ja ho sabeu, sóc un fan d'aquests conjunts bàsics, senzills i equilibrat, però amb algun toc d'atreviment, com ho fa ella. Un cardigan bonic, un equilibrat i bàsic conjunt camel i la gràcia del barret i les botes més heavys. Tot un outfit sense complicacions, però amb un resultat estèticament conjuntat, no cal demanar més a una proposta informal. 

EMI


 I, per acabar, la meva jove amiga Maribel, de El blog de Renée, perquè porta un vestit que m'encanta. Sense cap mena de complicació ni sofisticació, però amb uns colors, un teixit i un patró que jo trobo magnífic. Em direu: "si no té res!" i jo us respondré: per això mateix m'agrada. Ella i el seu outfit m'emocionen per la seva senzillesa, la seva sobrietat i la seva manca de complicacions. És bonic i està guapa, no n'hi ha prou?

MARIBEL




12 de gener del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 13

Molts dies sense publicar, masses festes i masses problemes en el meu portàtil m'han impedit poder fer un seguiment acurat dels meus blogs preferits (qüasi bé 200) i m'he dedicat molt poc al blog. També és interessant fer altres coses i ja sabeu com m'agrada sortir a la muntanya, a la platja o simplement passejar per la ciutat. Però aquests darrers dies he recuperat, poc a poc, les visites als blogs. He descobert persones noves, molt interessants, que us aniré descobrint en altres post.

Avui la selecció és molt... casolana, amb velles amigues, amigues de fa poc i una gran alegria per un retorn. A veure si us agrada el que he escolliit con a més destacat. 

En primer lloc, per ordre alfabètic, la Carmen, del blog Cincuenta y que, perquè tothom coneix la meva debilitat pels vestits, especialment els lbd i aquells que es caracteritzen per la seva senzillesa, el disseny minimalista i els texits sofisticats. Aquest vestit de guipur (no sé si la paraula és correcta en català) es una joieta, una petita maravella que la Carmen vesteix en un outfit d'allò més elegant. Les sabates argentades són precioses i queden de fàbula amb el vestit. 


CARMEN



En segon lloc, la Curra, del blog El capricho de Marquez@. I per què? Doncs sencillament, i al marge de que el seu look sigui més o menys bonic, que ho es, perquè estic content pel seu retorn al blog, perquè l'enyorava. Enyorava els seus looks, paradigma de l'elegància, l'equilibri, la sobrietat, la classe... I perquè enyorava les fotos del Julian, la seva parella a la vida i al blog, i desitjava que es recuperés per fer-nos tornar a gaudir la bellesa de les seves propostes. L'outfit m'encanta, pel conjunt tot blanc, el meravellós abric, el barret i els tacons, però avui això no és el més important. Curra, benvinguda!


CURRA



I que puc dir de la Leonor, del blog Con buena facha. Dificilment podré dir alguna cosa nova que no hagi dit abans. Ella és un dels meus mites en això de la moda madura, ella reflecteix perfectament la filosofia del meu blog. Ella és la dona madura que no accepta ser invisible i ho aconsegueix, amb valentia, estil, elegancia i maestria per combinar i vestir-ho tot, sense resignar-se a allò que toca. Avui el seu post és una mica especial, perquè veiem un meravellós vestit en dos colors diferents, perquè escolliu quin us agrada més. Jo sóc clàssic i, d'entrada em vaig fixar en el negre, però el granat és tan maco! La tercera foto, evidentment, és en blanc i negre per no influuenciar la vostra tria.


LEONOR



El vestit de la Lizzy, del blog What Lizzy Loves, és, com ho diria... una monada, una petita meravella amb teixit d'encaix, dissey super encertat i complements d'allò més bonics, les sabates, l'estola, les mitges... És allò que jo en diria l'elegància senzilla, l'estil del menys és més, la classe sense escarafalls, la tranquil·litat, l'equilibri. M'agrada el color, el teixit, el disseny, la llargada, les mànigues, tot... Per a mi és perfecte. 


LIZZY



I, per acabar, per ordre alfabètic, la meva amiga Marta, del blog Elegante a la par que discreta. En un post en el que hi dominen els meus mites estètiques, seria estrany que ella no hi fos. Des del dia que la vaig descobrir me'n vaig adonar que ella era especial. En un dels seus darrers post jo la definia com a trapella i ho és, perquè s'atreveix amb quasi tot i a tots els looks els hi dóna el seu caràcter atrevit i agossarat. La Marta és força, atreviment i classe, molta classe i elegància. Avui, però, la seva proposta és un vestit minimalista, de disseny senzill i formes poc complicades, amb una elegància que s'apropa a l'inconformisme i a l'avantguarda. Un color i un texit meravellós en un outfit que enamora per la seva sobrietat. Una mostra extraordinària del que m'emociona en aquest món del disseny de moda. 


MARTA