IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


28 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN .31

Vestits i faldilles llargues, flors, estampats, puntes i encaix, vestit sastre, blaus, roses, delicadesa, mites, persones poc habituals... avui una mica de tot, però sempre en la meva línia: elegància, senzillesa, color i disseny. A veure si us agrada el que he escollit. 

L'Allison, del blog SIDNEY FASHION HUNTER, no és una persona habitual a les meves seleccions, malgrat fa molt de temps que en soc seguidor. Normalment els seus looks són bàsics i informals, però sempre amb estil personal. Avui, però, el look és d'aquells que es fan mirar al passar. Un vestit llarg, amb un macro estampat de colors preciosos, l'escot en diagonal i el tall que tanca el vestit pel davant i li dóna una forma magnífica. Elegant, atractiu, vistós. Una d'aquelles peces que m'emocionen. 


ALLISON



I ara dues dones que es diuen igual, però que, malgrat tenir estils molts diferents, coincideixen en algunes coses fonamentals: personalitat, classe, elegància i, potser, en edat. En primer lloc un mite de la moda madura espanyola, la Carmen, del blog COCOOLOOK, un d'aquells blogs que segueix tothom, inclús a nivell internacional. Els seus looks sempre són espectaculars i molt personals. El d'avui em captiva pel color, la delicadesa de l'estampat de la faldilla maxi, una altra de les meves devocions. I també, per com ella juga amb els roses, inclús en els seus llavis. Elegància, personalitat i modernitat és sinònim de Carmen

CARMEN




I l'altra Carmen, del blog CINCUENTA, Y QUE?, no es queda al darrera de la seva predecessora. Aquest vestit de Desigual ho té quasi tot, un estampat meravellós, un disseny preciós, moviment, volum, color, atreviment... M'encanta el dibuix i el patró, especialment en la solució per l'escot i els tirants, una cosa realment bonica. Ella, com sempre, configura un fantàstic outfit i el vesteix amb tot el seu estil.  

CARMEN


















La Debbie, del blog FASHION FAIRY DUST, és una vella coneguda, però tampoc és molt habitual a les seleccions, malgrat que és una dona que no és gens invisible. Ella acostuma a vestit looks molt informals, bàsics i còmodes, amb un estil molt... americà. És una noia country a la que li agrada demostrar-ho i això la fa especial. El seu cabell és un altra dels seus elements distintius i preciosos. Avui, però, es vesteix amb un fantàstic vestit blau klein, amb un magnífic disseny asimètric i uns acabats amb peces d'encaix que li donen al look un aire sofisticat i seductor, malgrat que és un vestit bàsic i inclús informal. A mi m'agrada molt.  

DEBBIE



























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la María, del blog SOLA ANTE EL ESPEJO. I jo que en puc dir que no hagi dit abans? Ella, tots els meus seguidors i seguidores ho saben, és un autèntic mite per a mi, tinc autèntica devoció pel seu estil, pels seus looks, per la seva personalitat. I avui es vesteix com si ho hagués escollit per a mi, amb un vestit de jaqueta i pantaló, una de les propostes que més m'agrada en el vestuari d'una dona elegant. I el seu és preciós, pel color, pel patró, pel teixit, per l'outfit que ha preparat amb les sandàlies i el bolset, amb les arracades i el penjoll, amb el seu permanent somriure... 


MARÍA



22 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 30

Qui em coneix una mica sap que m'agraden els vestits llargs, midis, el llarg Chanel, els estampats amb flors,... Avui el post va d'això: colors, flors grans, faldilles llargues, vestits elegants i vintage... Amb dones molt conegudes al meu blog, alguns mites i referents,  i altres que no ho són tant, però totes elegants i amb personalitat, dones madures que són tot menys invisibles. I en aquest post menys que mai! 

En el món dels fashion blogs qui no coneix a la Catherine, del blog NOT DRESSED AS LAMB ? Un autèntic mite i un referent de l'avantguarda, la imaginació i la personalitat. Avui, però, la selecciono perquè s'inspira en un dels meus mites reals, la Grace Kelly, i els seus meravellosos vestits dels anys 50, amb el volum, el moviment, la cintura i l'elegància més tipus alta costura. M'encanta aquest look i em retorna als orígens de la meva afició per la moda. 

CATHERINE



























La Lisa, del blog BEAUTY101BYLISA, és una dona molt especial, valenta i forta. Si entreu al seu blog i us dediqueu una mica a conèixer la seva història ho entendreu. La malaltia no l'ha guanyat i ella vol guanyar a la malaltia. És una lluitadora i una dona atractiva i elegant. No és habitual al meu blog, però la segueixo des de fa molt de temps. M'encanta el seu vestit llarg de color turquesa i com no té recança en explicar els seus secrets per lluir tan fantàstica. 

LISA




La Lizzy, del blog WHAT LIZZY LOVES, ja és una clàssica al meu blog. Aquesta dona m'ha guanyat amb els seus looks, els més clàssics, els més informals, els més moderns... Ella ja és un dels meus mites i la seva elegància  i estil personal no em deixen mai indiferent. Fa poc la treia amb un vestit llarg, fa poc l'hagués seleccionat amb un vestit blanc d'encaix, si no fos perquè el blanc, al meu blog, està reservat per a la meva sòcia Carmen. El vestit de la Lizzy és preciós, per la combinació cromàtica, pel disseny, per l'asimetria, per la senzillesa...


LIZZY


I que puc dir de la meva amiga Rosario, del blog DE SEDA Y ROSA ,  que ja no hagi dit abans? Aquesta andalusa amb tot l'estil i l'atractiu de les dones d'aquella terra, i tota la força estètica d'una dona madura en la seva plenitud, sempre em sorpren i sempre per bé. Els seus looks són pura explosió de color i elegància. Avui, la seva faldilla midi amb macro estampat, la brusa elegant i els complements meravellosos m'han fascinat. Això és força estètica, com he dit abans, això és atractiu. 

ROSARIO


I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, un altre dels meus mites, la Ruth, del blog MATHILDES VERDEN. La serenor, la tranquil·litat, l'equilibri, la maduresa i l'elegància senzilla i bàsica que inspira aquesta dona és un dels meus exemples més destacats del que jo vull promocionar. Aquestes dones que ja no són jovenetes, però que conserven tot l'atractiu estètic  en plenitud. M'agraden tots els seus looks, la seleccionaria sempre, especialment per la senzillesa de les seves propostes. Avui ho faig perquè porta un vestit llar preciós i jo sóc admirador d'aquesta peça. A més, vestir-la amb la caçadora texana i els peus descalços fa que el look sigui meravellós. 

RUTH




15 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 29

Avui el post és una mica especial. És un post on es barreja l'admiració pels looks i els outfits que les convidades han preparat, però també l'admiració i el respecte personal per unes persones que admiro, més enllà del seu estil i la seva elegància, són dones amb personalitat pròpia que, malgrat algunes dificultats, s'atreveixen a lluir les seves propostes de manera oberta y divertida. A més, són propostes bàsiques, senzilles, d'elegància sense complicacions... això és el que més m'agrada. 

Fa molt de temps que segueixo a la Dawn Lucy, del blog FASHION SHOULD BE FUN, un blog en el que el seu títol ja ho diu tot. Ella és una referencia en els vestits amb moviment, llargs, midis, senzills i elegants. Avui, el seu vestit amb tons blaus, amb moviment i volum, m'ha encantat. El disseny de l'escot, la faixa sota el pit destacant la figura i el moviment de la faldilla són preciosos.


DAWN LUCY



























I per què la Greetje? del blog NO FEAR OF FHASION, si ella porta un look d'allò més senzill, amb uns pantalons ajustats i una camisa estampada? Doncs, senzillament, perquè és una gran amiga i vull fer-li un petit homenatge ara que el seu ritme blogger afluixarà. Des del seu primer post que estem vinculats, li tinc un gran afecte i una admiració personal molt especial. A més a més, el look es molt bonic, la camisa es preciosa i els pantalons ajustats semblen dissenyats per a les seves cames. Greetje... per sempre!

GREETJE




L'Hanna, del blog STYLOWA40, és la propietària d'un d'aquells blogs que sempre visito i on sempre comento, i ella és una de les visites i comentaristes habituals al meu blog, però crec que mai havia sortit en una selecció. Els seus looks, sempre sobris, bàsics i elegants no acaben mai de sobresortir, precisament pel seu equilibri, sempre sense passar-se en res. Per això avui també li faig un petit homenatge d'agraïment. M'agrada el look, m'agrada el monocrom gris, m'agrada el disseny de la faldilla, i la jaqueta i la samarreta, i m'agrada, sempre, la senzillesa i elegància d'aquesta dona. 

HANNA


La Martina, del blog M-IWEAR, és una d'aquelles dones que també segueixo sempre, però que no acabo de decidir-me mai a incloure a les meves seleccions, perquè també forma part d'aquell conjunt de fashion bloggers que sempre destaquen per la seva discreció, per l'equilibri formal i per la manca de disbarats. Avui, però, es decanta per una de les meves peces preferides  des del punt de vist estètic: els vestits llargs, tan elegants i femenins. A més és un texit delicat i amb un estampat força bonic. 

MARTINA



 I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Nancy, del blog NANCY'S FASHION STYLE, perquè  al marge de que el seu look gris m'agradi molt, també és un petit homenatge a una altra dona que admiro (us recomano que llegiu la plana "about me" del seu blog). Una dona que malgrat la seva infermetat i estar a l'espera d'un trasplantament,  té la força per escriure un blog de moda i lluir els seus looks amb alegria. Avui m'encanta la seva faldilla, la jaqueta i la senzillesa i elegància del seu outfit. Una dona forta, valenta i molt atractiva. 

NANCY



8 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 28

L'entrada d'avui té dos aspectes ben diferenciats: els estampats florals, que tant m'agraden i que no paro de destacar i dos vestits de disseny, monocroms i amb més subtilesa en el patró. Els uns tenen alegria i color, els altres tenen equilibri i disseny. Però tots són especialment encertats, al meu parer. 

En primer lloc, com sempre per ordre alfabètic, l'Andrea, del blog HERE I AM - ANDREA, amb un preciós vestit floral i un outfit amb el bolso groc i els talons. Un equip que segur que la fa molt visible, malgrat ella digui que de vegades se sent invisible. M'encanta el vestit, la senzillesa del patró, el disseny bàsic, l'estampat clàssic i com li queda a ella. 

ANDREA




























Malgrat l'ordre del post sempre és alfabètic, avui es dona la coincidència que es van intercalant els dos tipus de vestits: floral, monocrom, floral,... Això fa, al meu parer, el post més equilibrat. La Dan, del blog THE PRETTY CUTE, és, fonamentalment, una dona elegant. Amb una elegància clàssica i bàsica que a mi m'encanta. Avui, m'encanta el seu vestit i el toc de disseny a l'escot i a l'arruga frontal, en una proposta i un outfit d'allò més equilibrat. M'agrada el disseny, m'agrada el color i m'agrada el conjunt. 

DAN



La Gaby, del blog STYLISH SALAT, és una dona que es caracteritza pels seus outfits i les seves propostes molt elegants i clàssiques, amb predilecció pels conjunts de jaqueta i pantaló i pels looks monocroms. Avui la seva proposta és totalment diferent, estampat, vestit llarg, aire una mica bohemi o boho, barret de palla... Una proposta diferent, però no menys bonica ni elegant, malgrat l'aspecte més desenfadat. M'encanten el colors i m'encanta el disseny d'aquest vestit. 

GABY



Feia dies que no escollia a la Kristin, del blog HIGHLAND FASHIONISTA, malgrat que és una de les dones que més crida la meva atenció pel seu look, un pèl diferent del que és habitual als blogs de moda. La seva aposta pel cabell gris i per looks sugerents, aprofitant la seva magnífica figura, li donen un toc de diferenciació molt evident. Avui, amb el seu vestit de disseny avantguardista i modern, amb el frunzit i el drapejat, d'un monocrom magnífic i una asimetria molt bonica, m'ha tornat a emocionar. El seu look és pura seducció. 

KRISTIN



























I, per acabar, en ordre alfabètic, la Margot, del blog I AM EVERY WOMAN, amb un altre preciós vestit florejat. Ella s'ha convertit darrerament en un dels meus mites en això de la moda madura, perquè en els seus post hi afegeix unes explicacions i un aire pedagògic que admiro. És elegant i sap explicar-ho i fer-ho cosint. Avui juga amb un estampat bicolor, blau i vermell, en el vestit, les sabates, el bolso, les ungles i les joies. El vestit és d'allò més bàsic i això és el que més m'agrada...

MARGOT