IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


1 de juny del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 25-31/5/15

Avui la selecció gira, fonamentalment, per Espanya, amb tres persones que segueixo des de fa temps, i faig un tomb per Polonia i per... Alaska, amb dos blogs de recent descobriment, amb dues persones molt interessants, pel seu estil i per la seva personalitat.

Com sempre sense ordre, avui començo per l'Alicia, del bloc AS Style & Design que comparteix amb la seva filla Sofía. És un d'aquells blogs de moda que comparteixen mare i filla, i on es pot contemplar l'estil més jove i l'estil més madur, una idea que funciona molt bé. Avui he escollit a l'Alicia pel seu impactant vestit blau klein, amb un disseny atrevit i sofisticat, però que, amb la blazer blanca, adquireix un to d'elegància important. 

Alicia






























La Nicole és una professora que viu a Alaska i té un bloc que es diu High Latitude Style. el nom del bloc ja us pot donar una idea de per on van les seves històries. Ella, a més d'ensenyar-nos els seus looks, ens parla d'històries d'Alaska, de la seva geografia, la seva història, la seva cultura... És un blog realment interessant, que he descobert fa poc, però que m'ha enganxat, us el recomano. La Nicole avui porta un curiós vestit amb una xarxa sobreposada, una cosa realment sorprenent, però bonica i elegant.  

Nicole


La Curra és una clàssica a les meves seleccions, jo sento una gran atracció pels seus looks, sempre carregats d'elegància, estil i bona confecció i disseny. Ella no deixa mai un detall sense cuidar en els seus outfits, i el Julián, el seu gran fotògraf, ajuda molt a que el bloc El capricho de Marquez@ sigui un autèntic referent pel que fa a la moda madura espanyola. Avui el seu look té una gran força cromàtica, amb els pantalons i la jaqueta vermells, que de vegades sembla taronja, i aquesta meravellosa blusa de topets (lunares, en castellà és més bonic) que tan em recorda les que portava la meva àvia. Ella, evidentment, no és una  àvia, però té tota l'elegància de la maduresa més sofisticada i atractiva. 

Curra

també és un nou descobriment, una de les darreres troballes en aquest mon de la moda madura. Ella és polonesa, pero ara viu a Alemanya. És una experta decoradora i li agrada la costura. El seu estil és molt elegant, però ple de colors que donen als seus outfit un especial caràcter. Avui, al contrari, l'Elisabeth porta un delicat look amb tons pastel, rosa i menta, que només veure'l em va entusiasmar. Jo el trobo francament bonic, elegant i delicat. 

Elisabeth


I per acabar, i sense que això vulgui dir que és la última, la meva amiga Marta, del bloc Elegante a la par que discretauna altre declaració d'intencions evident. Avui l'he escollit perqué porta un vestit de color maduixa realment impactant, amb un disseny espectacular a les mànigues i d'una gran elegància i atractiu. Malgrat ella digui al títol del bloc que vol ser discreta, aquesta proposta no en té res d'això, i la Marta es veu i es fa mirar, segur, quan porta aquesta peça. 

Marta




54 comentaris:

  1. Respostes
    1. Thanks for your visit, Carina, long time no hear from you. Glad you like them. Greetings.

      Elimina
  2. Estupendas todas pero el vestido de Marta es maravilloso!!!!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ginger, me alegra que te gusten los looks. El vestido de Marta es una joya, verdad, con esas mangas? Saludos.

      Elimina
  3. Me encantan todas y Nicole es un gran descubrimiento! Un abrazo amigo.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María. Descubrir nuevos blogs es uno de mis objetivos, tú ya los sabes. Nicole, además de elegante es una persona muy culta y sus historias son muy interesantes. Saludos.

      Elimina
  4. Josep- Maria, mil gracias una vez más por escogerme, sabes que siempre es un gran honor y que me siento feliz de formar parte de tus amigas maduras.
    Voy a pasarme enseguida a ver a Nicole porque lo que cuentas de su blog tiene una pitna fabulosa.
    Me encanta descubrir nuevas caras y por supuesto presumir de amigas elegantes porque mira que está guapa Marta.
    Mil besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Curra, como siempre. Nicole es muy interesante, además de moda, su blog es una fuente de información cultural muy importante, te gustará. Marta y tú deberías salir cada semana en la selección, hago esfuerzos para evitarlo. Saludos.

      Elimina
  5. Todas estás espléndidas, Josep!!! Hoy me quedo con el mágnífico vestido de Marta y el traje tan elegante y favorecedor de Carmen...
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen. Curra y Marta están magníficas, verdad? Saludos.

      Elimina
  6. Respostes
    1. Thank you, Nicole, for letting me use your pictures. Best regards.

      Elimina
  7. All the ladies have great style. I love Elizabeth. This is my blogging friend.
    Saludos...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Barbara. Elisabeth is a recent discovery for me, and I'm very happy to have found her. She is stylish and elegant, also your blog is of high quality. Greetings.

      Elimina
  8. Masz dobry gust Josef. Wszystkie Panie, ktore pokazujesz maja klase, wdziek i swoj stal. Ciesze sie ogromnie, ze mnie wybrales do ich grona:)
    Wiedze, ze moja przyjaciolka Barbara z Polski. Milo mi:)

    Pozdrawiam Cie serdecznie, Josef-Maria:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bardzo dziękuję wam, Elisabeth, że pozwoliłeś mi używać zdjęć. Masz podwyższony poziom elegancji moim blogu z ich propozycjami. Jego blog jest piękne, a ja jestem szczęśliwy, aby poznać. Znam Barbara lat temu, jest ona także bardzo stylowe. Z poważaniem.

      Elimina
  9. Todas preciosas, soy muy fan de Curra, es una chica como tú dices con un estilo cuidado a tope y ese toque tan especial.Y el vestido de Marta es espectacular, muy buena selección!
    Un abrazo, feliz martes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir, Beatriz. Marta y Curra geniales, verdad? Saludos.

      Elimina
  10. Great color inspiration. Nicole is such a lovely lady and is pulling off this look so well. And the blue dress is just amazing. Fabulous post. Muchas gracias o senhor and have a fabulous week! Sabina | Oceanblue Style

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Sabina. Glad you like Nicole and Alicia, her looks are very nice. The blue dress is lovely Alicia, right ?. Greetings.

      Elimina
  11. Nicole's dress is great! I also like her sandals... a very elegant outfit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Dan, I'm glad you like Nicole, is a blog that I discovered recently, it is very interesting. Greetings.

      Elimina
  12. Beautiful summer looks! Curras color combination and her style is marvellous.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Sabine. Curra is stylish and elegant, her look is beautiful, right ?. Greetings.

      Elimina
  13. Always inspired by the talented, beautiful women you feature here! T. http://tickledpinkwoman.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Tina. I'm glad you like the selection, and the chosen people. Greetings.

      Elimina
  14. Josep Thank you for your comments on my blog. I really like your idea of showing bloggers from around the world. Today looks great.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Hanna, my philosophy is to discover new blogs and highlighting mature fashion, and show that mature women are not invisible, they are people with style and elegance. Greetings.

      Elimina
  15. Bonita selección Josep María, todo tienen un algo.Me encanta el vestido de Marta, ayer estuve con ella en lo del Look del verano del Corte y lo estuvimos comentando..es una maravilla de vestido
    Un beso
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. El vestido de Marta es precioso. Que suerte que os veaís y podaís compartir cosas. Saludos cordiales.

      Elimina
  16. De totes només conèc a la Curra, però totes tenen molt d´estil. estan guapísimes!!

    El blog de Renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Curra és un referent en relació a la moda madura espanyola, és molt elegant i té molt d'estil. Una de les meves aficions és anar descobrint nous blogs i intentar no repetir gaire a les seleccions. Salutacions.

      Elimina
  17. Todas ideales Josep me encanta la curra
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por visitarme Susana. Curra es un referente en relación a la moda madura en España, ella tiene un gran estilo y elegancia, me alegra que te guste. Saludos.

      Elimina
  18. Me gusta mucho el dos piezas rojo

    www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir, Noemí. A mi también me encanta el conjunto de Curra, es super elegante y muy vistoso. Saludos.

      Elimina
  19. Muchaa gracias por incluirme en tu estupenda selección y un abrazo a todas tus fantasticas seguidoras.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias a ti Alicia, por permitirme usar tus fotos en mi blog. Tu look es realmente impactante. Saludos cordiales.

      Elimina
  20. Każda z tych kobiet jest fantastyczna i każda ma swój styl. Są piękne i kobiece:-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grażyna Cześć, dziękuję za przybycie. Cieszę się, że podoba mi się wybór. Zbyt wiele tygodni bez bycia was. Pozdrowienia.

      Elimina
  21. Unos looks preciosos. Me encanta Nicole.

    Saludos, Jasmine

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Jasmine, me alegra que te guste Nicole, te recomiendo su blog, es muy interesante. Y su vestido es curioso, verdad? Saludos.

      Elimina
  22. I prefer Curras look,she has a very good style. Best

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Grazyna. Curra's look is spectacular, elegant and colorful. She is a person with great style. Greetings.

      Elimina
  23. Alicia e Curra mi piacciono molto. Alicia in Bianco e bluette, colori che amo e Curra in tangerine, solare e allegro molto glam. Grazie per il passaggio sul mio blog, Lei è sempre molto gentile. A presto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La ringrazio molto per la vostra visita, Katia. Alicia e Curra hanno il fascino e l'eleganza delle donne mature, sono contento che ti piaccia mia proposte. Cordiali saluti.

      Elimina
  24. Wspaniałe stylizacje. Wszystkie Panie wyglądają pięknie i bardzo kobieco. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Jolanta. Dzięki za odwiedziny i miłą komentarza. Pozdrowienia.

      Elimina
  25. Me quedo con mi maravillosa Marta y su maravilloso vestido y con la mujer de rojo Curra. Un besin

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muy bien Omaira, tú barriendo para casa verdad? Sin duda, Marta y Curra están que se salen con sus looks en rojo y en fresa. Ambas elegantes y guapas, coincido contigo. Saludos.

      Elimina
  26. Piękne eleganckie kobiety.
    Bardzo lubię odwiedzać blog Curry oraz Elizabeth.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Barbarossa, Curra i Elisabeth są dwie bardzo inteligentne kobiety i styl bardzo osobisty. Pozdrowienia.

      Elimina
  27. I thought I had commented on this one, but apparently I opened the post and got distracted. I love the festive red dress of Marta, but I am totally overwhelmed by that orange suit of Curra. Gosh that is a terrific suit on a very elegant woman.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Greetje, I also have problems with my comments on your blog, something separates us LOL. Really, Curra and Marta are two very elegant women, and their two proposals are beautiful. Greetings.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve