IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


21 de juny del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 15-21/6/15

Avui la selecció és totalment espanyola, i a més amb dones molt habituals a les meves seleccions, a excepció de la Noemí, que és un descobriment recent, i que malgrat la seva joventut, té un estil i una elegància que m'impressionen. De vegades, fer la selecció és molt complicat, perquè les propostes que veig durant la setmana són moltes i molt interessants, però aquesta setmana dues de les seleccionades em van impactar a primera vista, a veure si coincidiu amb mi en els vostres comentaris. 

La Curra, del blog El capricho de Marquez@, totes les persones que em seguiu ja ho sabeu, és fixe en les meves seleccions, el seu estil, la seva elegància, la qualitat de les seves fotos, la seva edat i el to del seu blog s'adapten perfectament a la filosofia del que intento destacar en el meu blog. Avui totes aquestes característiques queden perfectament integrades en el seu look. La elegància i l'estil de la Curra en tota la seva màxima intensitat. 

Curra






























































La Rosa, del blog En Calcetines, es caracteritza per la llum i la lluminositat dels seus posts, de les seves fotografies. El seu blog és la Mediterrrània, el blanc, especialment, i el blau són els seus colors preferits. Aquesta setmana, segueix jugant amb el blanc, però hi afegeix uns pantalons que a mi em recorden la sorra daurada de les nostres platges i el nostre sol. A més, la jaqueta d'encaix em va semblar meravellosa, i tot el seu look molt bonic. 

Rosa



La Fita, del blog Los 40 en boga, una altre vegada. Que puc dir de la Fita que no hagi dit ja? Ella també és habitual aquí, és l'amiga que m'impressiona cada setmana amb les seves propostes valentes, arriscades, modernes... però sempre amb aquell punt d'elegància i estil personal tan impactant. Aquesta setmana, quan vaig veure-la amb aquest vestit, que ella defineix com a sensual, femení i minimalista, no ho vaig pensar dues vegades, la Fita més atractiva, elegant i avantguardista.  Aquest vestit és, al meu parer, una peça fantàstica, pel color, el disseny i el teixit, i la Fita l'acompanya amb unes sabates i un clutch preciosos. 

Fita


La Noemí, del blog Black Dress Inspiration, és una persona jove que he conegut fa ben poc i que s'allunya del concepte "moda madura" que jo intento destacar i promocionar des del meu blog, però té un estil i una elegància personal que m'han encantat. Ella fa propostes juvenils i modernes, però sempre amb un toc d'equilibri, sencillesa i serenor molt bonics. Permeteu-me aquesta nova llicència en la filosofia del meu blog, però el blog de la Noemí s'ho val, us el recomano. Aquest conjunt que avui destaco em va encantar per la preciosa blusa i pels bonics pantalons, i per la combinació cromàtica de l'outfit. 

Noemí


I tancant la selecció una altra clàssica en les meves seleccions, la Gema, del blog Brújula de estilo, una altra dona que cada setmana em fa difícil no seleccionar-la, perquè sempre m'emocionen les seves propostes. Avui no podia deixar passar aquest bonic vestit de Pedro del Hierro, perquè és paradigma d'allò que m'agrada: sencillesa, elegància, tendresa, delicadesa, disseny sense complicacions i bon gust. La Gema sap escollir molt bé allò que millor li queda, i aquest vestit li queda de meravella.  

Gema





































La propera setmana no hi haurà selecció, el proper cap de setmana marxo de vacances nou dies a les muntanyes de León. Quan torni tindré molta feina acumulada per posar-me al dia de totes les vostres publicacions. Feliç setmana, felices setmanes...

15 de juny del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 8-14/6/15

Avui la selecció és arriscada, perquè s'allunya una mica del meu estil i de la filosofia del meu blog, perquè algunes de les propostes són bastant sofisticades i juvenils, una mica lluny del que s'enten per moda madura. Però és una selecció que em fa molta il·lusió, perquè hi reuneixo tres antigues amigues, que segueixo des de fa molt de temps: la Greetje, de la que vaig ser el primer seguidor, la Carmen, una amiga que ens ha fet patir pel seu allunyament del blog, i la Martina, una persona molt interessant, amb dues bloggers descobertes recentment, la Nekane, pura sofisticació, i la Kristin, unes de les canes més elegants que he conegut. 

La Greetje, del blog No Fear of Fashion, a la que segueixo des del seu primer post, sempre em sorpren, perquè és un dels meus paradigmes d'elegància sense complicacions. Combina peces bàsiques amb una elegància natural i, amb una figura envejable, aconsegueix looks de treball sumament interessants. No és molt de vestits, i al veure aquest, tan bàsic i bonic, em va semblar que calia destacar-lo.

Greetje
 










































































La Carmen, del blog Moments of woman, és també, una vella amiga, amb la que portem anys de seguiment dels respectius blogs i compartint, on line, moltes vivències. Últimament ens ha fet patir a tots els seus amics i amigues, perquè el seu allunyament  del món dels blogs i el seu patiment personal, mai amagat, ens ha fet enyorar-la. Ara, sembla que més recuperada i animada, torna amb tota la seva força expresiva i estètica, amb propostes tan cridaneres com aquest vestit de color llimona. La moda madura més agosarada, però sempre amb un punt d'elegància. I no em direu que la darrera foto, amb les barres de pa, no és superfashion!

Carmen



 La Martina, de la República Txeca, i autora del blog Elegant 40, també es una vella coneguda. La seva elegància, amb remininscències moltes vegades de la moda més atractiva i elegant dels anys seixanta,  té un punt de romanticisme i melancolia arrelada en la literatura centre europea més coneguda. Els seus looks i les seves propostes no deixen mai indiferent, malgrat que les seves propostes són bàsiques i, normalment, sense grans complicacions. Aquest vestit que avui he escollit em sembla preciós, pel seu estampat i pel look elegant que la Martina li sap donar.

Martina



Segurament, molta gent es preguntarà, que hi fa la Nekane, del blog Buscando a Audrey, en aquest blog i en aquesta selecció? Ella és jove, encara allunyada del que s'enten per moda madura, i a més, les seves propostes són sempre molt agossarades, valentes, atrevides, juvenils, trencadores... Doncs només té una explicació, aquest vestit m'encanta, aquest disseny de l'Alexander Wang em sembla, sencillament, preciós. És un disseny esportiu i juvenil, però amb un equilibri en els colors i en el patró que em sembla genial. Deixeu-me, de tant en tant, alguna llicència com aquesta. La Nekane i el seu blog s'ho valen.

Nekane











































































I per acabar, i com sempre dic, sense ordre de predilecció, la Kristin, del blog Highland Fasionista,  una de les persones que he descobert fa menys poc temps. Una dona molt elegant i d'aquelles a les que no els hi fa por ensenyar les seves canes. Seguint una mica el fil d'aquest post d'avui, les seves propostes també són bastant arriscades, juvenils i agossarades, però com totes les altres, amb un punt d'elegància i estil personal fantàstic. El vestit que avui he seleccionat és tan senzill, tan bàsic i tan equilibrat en els colors que em va semblar que calia destacarlo. Elegància sense gaires complicacions, com sempre intento trobar.

Kristin



7 de juny del 2015

LOOKS DE LA SETMANA 1-7/6/15

Avui la selecció la integren dues dones espanyoles, una que segueixo des del començament del meu blog, la María, i una que he descobert fa ben poc, la Maribel. La selecció continua amb dues americanes, conegudes també des del començament de les meves seleccions, la Paula i la Dixie. I la selecció s'acaba amb una dona que vaig descobrir fa poc, però que ja repeteix en aquestes seleccions, la Gaby. Cinc estils molt diferents, cinc looks que no tenen res a veure, hi ha elegància, casual, estampat, llis, pantalons, vestits, una mica de tot, com sempre. Espero que us agradi la selecció. 

La María, del bloc Sola ante el espejo,  és una clàssica en les meves seleccions, la segueixo des del principi i en soc un admirador declarat. Les seves propostes acostumen a ser sobries, elegants i senzilles, el que a mi m'agrada. Però avui la selecciono per tot el contrari, perquè avui s'atreveix amb una barreja de colors i un look ben diferent, elegant, sofisticat i divertit. 

María





























La Dixie, del bloc Inside Outer Style, també forma part de les persones que segueixo des de fa molt de temps. Ella és capaç de presentar-nos models sofisticats i elegants i, de vegades, propostes super bàsiques i senzilles com la d'avui, un senzillet vestit de color verd, sense cap complicació. Però no em direu que no queda bé amb aquest cistell i aquestes ulleres super fashion? 

Dixie





























La Gaby, del bloc Stylish Salat, com he dit al principi, és una persona que segueixo des de fa poc, però el seu estil m'agrada molt i la veig com una persona molt elegant i, a la vegada, amb poques complicacions estètiques. Ella repeteix en poc temps, però és que aquesta combinació de groc i negre, amb aquesta blusa i aquests pantalons tan bonics m'han enganxat. 

Gaby



M'encanten els vestits estampats, elegants i amb una patró senzill i sense complicacions. El que porta la Maribel, del bloc El blog de Renée, n'és una mostra destacada. Sense complicacions, amb disseny minimalista però amb detalls de gran qualitat, i amb un estampat que enamora. Jo el trobo preciós, i vosaltres? 

Maribel


I, per acabar la selecció, la Paula, del bloc DETTAModa, un bloc sofisticat i pedagògic, que dóna consells d'estil a les dones madures. La Paula és una autèntica professional de la moda i escull les seves propostes amb un gran estil. Avui presenta un vestit inspirat en la moda dels anys 60, un període que a mi m'encanta. El disseny de la seva proposta i el teixit són realment preciosos. També ho és la presentació que ella fa. Que us sembla? 

Paula




1 de juny del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 25-31/5/15

Avui la selecció gira, fonamentalment, per Espanya, amb tres persones que segueixo des de fa temps, i faig un tomb per Polonia i per... Alaska, amb dos blogs de recent descobriment, amb dues persones molt interessants, pel seu estil i per la seva personalitat.

Com sempre sense ordre, avui començo per l'Alicia, del bloc AS Style & Design que comparteix amb la seva filla Sofía. És un d'aquells blogs de moda que comparteixen mare i filla, i on es pot contemplar l'estil més jove i l'estil més madur, una idea que funciona molt bé. Avui he escollit a l'Alicia pel seu impactant vestit blau klein, amb un disseny atrevit i sofisticat, però que, amb la blazer blanca, adquireix un to d'elegància important. 

Alicia






























La Nicole és una professora que viu a Alaska i té un bloc que es diu High Latitude Style. el nom del bloc ja us pot donar una idea de per on van les seves històries. Ella, a més d'ensenyar-nos els seus looks, ens parla d'històries d'Alaska, de la seva geografia, la seva història, la seva cultura... És un blog realment interessant, que he descobert fa poc, però que m'ha enganxat, us el recomano. La Nicole avui porta un curiós vestit amb una xarxa sobreposada, una cosa realment sorprenent, però bonica i elegant.  

Nicole


La Curra és una clàssica a les meves seleccions, jo sento una gran atracció pels seus looks, sempre carregats d'elegància, estil i bona confecció i disseny. Ella no deixa mai un detall sense cuidar en els seus outfits, i el Julián, el seu gran fotògraf, ajuda molt a que el bloc El capricho de Marquez@ sigui un autèntic referent pel que fa a la moda madura espanyola. Avui el seu look té una gran força cromàtica, amb els pantalons i la jaqueta vermells, que de vegades sembla taronja, i aquesta meravellosa blusa de topets (lunares, en castellà és més bonic) que tan em recorda les que portava la meva àvia. Ella, evidentment, no és una  àvia, però té tota l'elegància de la maduresa més sofisticada i atractiva. 

Curra

també és un nou descobriment, una de les darreres troballes en aquest mon de la moda madura. Ella és polonesa, pero ara viu a Alemanya. És una experta decoradora i li agrada la costura. El seu estil és molt elegant, però ple de colors que donen als seus outfit un especial caràcter. Avui, al contrari, l'Elisabeth porta un delicat look amb tons pastel, rosa i menta, que només veure'l em va entusiasmar. Jo el trobo francament bonic, elegant i delicat. 

Elisabeth


I per acabar, i sense que això vulgui dir que és la última, la meva amiga Marta, del bloc Elegante a la par que discretauna altre declaració d'intencions evident. Avui l'he escollit perqué porta un vestit de color maduixa realment impactant, amb un disseny espectacular a les mànigues i d'una gran elegància i atractiu. Malgrat ella digui al títol del bloc que vol ser discreta, aquesta proposta no en té res d'això, i la Marta es veu i es fa mirar, segur, quan porta aquesta peça. 

Marta