IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


JO MATEIX / ABOUT ME


Tinc 58 anys i visc a Tarragona, en un pais anomenat Catalunya que forma part d'Espanya. Treballo a l'administració local de la meva ciutat i els meus interessos principals són la solidaritat, la igualtat i el bé comú. A més a més dels meus interessos polítics i socials, sóc un enamorat de la muntanya, el senderisme i la natura en general. També sóc un aficionat als esports i a la moda, des del seu aspecte cultural, com a element de cohesió, estètica, disseny i diferenciació d'estils i tendències. M'interessa especialment la moda per a persones madures i l'aseveració de que les persones són atractives a qualsevol edat.


La meva mare era modista i jo em vaig criar en un taller de costura per a dones madures. Durant un temps vaig pensar que això de la moda era un tema superficial i esnob, però aviat em vaig adonar que això són prejudicis. La moda, com qualsevol altre activitat de les persones, té una vessant cultura i social innegable. Tots ens vestim i tots volem sentir-nos bé amb nosaltres i amb els altres. La moda va ser part de la meva infantesa i això sempre m'ha marcat. 

Josep-Maria Badia 
jmbadia@gmail.com

8 comentaris:

 1. Mi madre también era modista. Un saludo, amigo!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que alegría verte por aquí. Saludos, amiga!

   Elimina
 2. Bardzo dziękuję za miłe słowa na moim blogu. Zezwalam na korzystanie z moich zdjèć,e-mail nie doszedł do mnie
  Mój adres jola173@op.pl strona http;//gray50plus50dresses.blogspot.com pozdrawiam

  ResponElimina
  Respostes
  1. Dzięki Jolanta, napisałem na ten sam adres e-mail, możesz mi powiedzieć, może to była pomyłka. Dziękujemy za twoją zgodą, zawsze będę wykorzystywać swoje zdjęcia z wykształceniem i szacunku oraz powiadomieniem, że robię. Mam umieścić link do swojego bloga na kopalni, a śledzę przez bloglovin i Instagram. Z poważaniem.

   Elimina
 3. Me encanta como te defines y lo que escribes sobre la moda madura y sobre tu mama
  un 10
  besos de Susana de piñadelys.com

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias Susana, me alegra que hayas entrado en este apartado del blog. Es difícil entender el porqué del mismo sin leer esto. Un abrazo.

   Elimina
 4. m'ha agradat molt Josep-maria com et descrius i el teu blog. Felicitats!!
  Una abraçada!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies, Susanna! El blog està aturat, no tancat, cal redefinir-lo. No tinc temps per seguir tots els blogs que m'interessen i això impedeix fer una selecció de looks una mica ben feta. Espero continuar aviat, si trobo l'element que li dóni una nova forma. Una abraçada!

   Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve