IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


15 de febrer del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 16... I ADÉU TEMPORAL.

Estaré uns dies fora de joc, els meus ulls no aguanten més i m'han de fer dues operacions senzilles, pero que m'impediran treballar a l'ordinador uns dies. Torno aviat. 

Per aquest post de comiat temporal la selecció m'ha sortit totalment espanyola. Amigues de fa molt de temps i que m'emocionen en cadascun dels seus post. Dones amb estil i elegància personal demostrada. Segur que la selecció us agrada. 

La Carmen, del blog Cocoolook, és un referent en el món dels blogs de moda madura, tothom ho sap. La quantitat de persones que segueixen els seus outfits és impressionant i ella, dia rera dia, no es cansa de presentar propostes agosarades, modernes i trencadores, però sempre amb un segell d'equilibri i estil inconfusible. Avui, la barreja de colors és preciosa, el volum dels pantalons i la jaqueta m'han semblat fantàstics. 

CARMEN




























I si em costa ser imaginatiu amb la Carmen, que més puc dir de les tres dones que la segueixen per ordre alfabètic, que no hagi dit abans. Elles són tres dels meus referents quan parlo de moda madura, elles són tres amigues que m'ajuden a demostrar cada setmana que la meva proposta té sentit. Dones madures, totalment visibles pel mon, i amb un estil i una elegància que enamora. 

La Curra, del blog El capricho de Marquez@, la Gema, del blog Brújula de estilo i la María, del blog Sola ante el espejo. Elles em perdonaran que en aquest post les presenti juntes, malgrat les seves diferències d'estil i personalitat, però per a mi, junt amb algunes altres, formen part del meu "nucli dur", del "rovell de l'ou" del meu blog, de la més clara representació de la filosofia del meu blog. 

La Curra, amb el seu vestit llarg, amb obertura i talons, amb aire afrancesat i seductor. La Gema, que al final m'ha convençut de que una mini pot ser elegant, amb el seu conjunt rosa i gris, la meva combinació de colors preferida, i la María, estil i personalitat de dalt a baix sempre, amb aquesta capa i aquests pantalons tan atractius.  

CURRA



GEMA



MARÍA




























I, per acabar el post i l'ordre alfabètic, un retorn que m'ha fet molta il·lusió. El retorn d'una dona que també evoca allò que em va fer estimar la moda, especialment per a dones que ja no són jovenetes, la costura, les modistes... la meva mare. La Rosy, del blog Sewingadicta, és, abans que res, una artista. De les seves mans i de la seva imaginació surten petites obres d'art de la costura, que ella dissenya, talla i cus amb delicadesa i elegància. El seu estil es molt peculiar i això li ha portat algun problema de comprensió, però jo l'admiro. No us agrada aquesta faldilla escocesa combinada amb verd, tan naïf i que evoca altres èpoques? 

ROSY



9 de febrer del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 15

Masses dies sense publicar... Però el treball, les ocupacions, l'oci i els meus ulls m'impedeixen dedicar-me amb intensitat al blog. O millor dit, m'impedeixen dedicar-me amb intensitat a seguir tots els blogs que m'agraden. Crec que em repeteixo, però em sap greu no poder comentar en tots els blogs amics. Només puc fer ullades ràpides i anar omplint la meva carpeta de selecció prèvia. Malgrat la manca de temps, espero haver escollit looks interessants. Al menys a mi, m'agraden molt. 

Ja he dit abans que em repeteixo, pero de vegades no ho puc evitar, escullo allò que més m'agrada i, com tothom, tinc tendències. Per això, com sempre, per ordre alfabètic, torno a començar amb la Carmen, del blog Cincuenta y que. M'encanten els vestits de punt, m'encanten els drapejats, m'encanten els vestits llargs i m'encanta la combinació gris-rosa, per tant aquest look ho té tot, no podia deixar-lo fora. Espero que la Carmen no es cansi de que jo utilitzi els seus outfits...

CARMEN



M'agrada el minimalisme, la mínima expressió, l'elegància del menys és més. M'agraden les propostes bàsiques, elegants i sense complicacions. M'agrada el gris, m'agrada posar-hi complements vermells, granes, burdeus... L'outfit de la Conny, del blog A hemad und a hos, que ara ja sé que significa, també ho té tot. No se m'acut altra descrició que és una monada de proposta. El vestidet, l'abric, la bufanda, el bolso, els guants, els botins una mica heavys... La Connny també és una de les meves tendències. 

CONNY




























Avui el post va, majoritariament, d'alemanyes. Darrerament l'estil de les meves amigues centre europees em té fascinat. De petit, quan al taller de la meva mare, jo fullejava el Burda ja m'ho podia imaginar... La Gabriele, del blog Gabriele Immerschön, és una de les persones que he descobert fa poc. El seu blog és una mica atípic, perquè combina looks, amb complements, cultura i entrevistes molt interessants. És un blog culturalment potent i és una dona poc convencional. Els seus outfits, malgrat l'elegància, són bàsicament còmodes i pràctics, com ella mateixa. A més, el seu blog està escrit en alemany i en espanyol, que no és gaire habitual. M'agraden els looks en lila i, com he dit abans, m'agrada l'elegància de la senzillesa. El seu vestit, les mitges, el pontxo amb serrells, el maxi bolso i les botes mosqueteres formen un outfit molt bonic i equilibrat.

GABRIELE





























La Katia, del blog La Mela di Biancaneve era rosa, és una vella amiga del meu blog, fa temps que vaig fixar-me en l'estil i l'elegància d'aquesta advocada italiana. Però ella és una dona que no publica de manera periòdica i, de vegades, combina els seus looks amb referències culturals i tendències d'espais. Avui estic content, perquè ha escollit una de les prendes que més m'agraden, els vestits senzills blancs, allò que en podríem dir lwd. El seu outfit, amb la preciosa jaqueta, les botes sofisticades, el bolso verd i els magnífics complements, està ple d'elegància, malgrat la senzillesa del vestit. La Katia també és una de les meves tendències.


KATIA

  


























I, per acabar, i ho repeteixo, per ordre alfabètic, una altre alemanya, la meva amiga Sabina, del blog OceanblueStyle at Manderley. Un altre blog excepcional que combina diversitat de temes, estils i propostes culturals. El blog d'una dona que, a més de guapa i elegant, té moltes altres virtuts, la intel·ligència, la cultura, l'art, la preocupació social... I això és el que m'agrada més en un blog, que sigui heterogeni, divers, culte. I, per suposat, que m'ofereixi outfits que m'emocionin, que em diguin alguna cosa. El look de la Sabina m'encanta, pel color, per la faldilla, pel jersei, amb aquets detalls tan bonics. El somriure de la Sabina  també forma part de l'encant del look, no us ho sembla?

SABINA