IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


26 d’abril del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 23

Color, color i més color és el denominador comú del post. Els blogs en van plens de color, perquè la primavera ja ho envaeix tot. Avui el dubte era entre els post amb color i els post amb combinacions en blanc i negre, l'altre element dominant en els vostres blogs. He optat per un monogràfic acolorit. Vestits senzills i bonics, la meva predilecció qüasi bé sempre. 

La Blaire, del blog PEACHES IN A POD, no és habitual en les seleccions, perquè els seus outfits normalment són molt informals, però és un blog que m'interessa molt i que sovint vull destacar. Les seves dues autores vesteixen senzill, elegant i bonic. M'agrada aquest vestit, el color i el baix asimètric. M'agrada perquè és bàsic i senzill, però queda elegant i atractiu. L'outfit amb les sandalies fúcsia queda perfecte.

BLAIRE





I després del blau klein, el taronja, un dels colors més espectaculars per vestir. La Catherine, del blog NOT DRESSED AS LAMB, és una de les dones que més m'ha impressionat en la meva història de lectura de blogs de moda. Ella és diferent a tothom, perquè té un estil propi i una personalitat que fascinen. És la moda britànica en la seva màxima expressió. M'agrada la seva barreja de classicisme, vintage i modernitat. Avui, però, al marge de la bonica jaqueta, el look es bàsic in senzill, però el to del color impressiona. 

CATHERINE



























La Cla, del blog GLAM UP YOUR LIFESTYLE, és una històrica del meu blog, una clàssica en les meves seleccions, especialment en la primera època. Jo sóc un fan de la Cla, no puc negar-ho. És una dona elegant en la senzillesa i en els looks bàsics i de treball. És una dona amb personalitat i té estil propi, i a més és una dona molt guapa i atractiva, malgrat que ja està en aquella franja d'edat que el meu blog vol destacar. Avui, però, juga amb el color, amb el disseny i amb la modernitat. Avui abandona els seus talons i juga amb les esportives. Avui juga amb el seu outfit i ens demostra que és una autèntica icona de la moda madura. 

CLA



























La Gaby, del blog STYLISH SALAT, és, bàsicament, una dona elegant, una dona que vesteix amb estil, personalitat i amb un toc clàssic que m'admira. M'admiren especialment els seus vestits de jaqueta i pantaló, tan elegants i clàssics. Avui li dóna la volta i, a més del toc de color, s'atreveix amb un vestidet d'allò més bàsic, malgrat que el teixit és preciós. Però no es resisteix a la senzillesa total, hi afegeix una jaqueta de pell i uns talons que li dónen un toc superior a l'outfit. 

GABY



I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Janise, del blog MAMA IN HEELS, un títol que és una declaració d'intencions. Ella va ser un descobriment d'aquesta temporada i ja ha repetit en les meves seleccions. M'encanta la seva senzillesa i delicadesa en les propostes. Avui el seu vestit enllaça una mica amb el primer del post, bàsic i amb color. Sense complicacions i atrevit en el to cromàtic. M'encanta aquest color i m'encanta el patró, camiser, tirat, sense afegits innecesaris. 

JANISE



19 d’abril del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 22

Avui la selecció ha estat una mica més fàcil, amb la pena de deixar al calaix algunes propostes precioses, però amb la seguretat que em dóna poder diversificar la proposta. Totes les persones escollides repeteixen, en major o menor nombre, totes han aparegut ja al blog i són estils que m'agraden, fonamentalment perquè són dones molt valentes, amb looks que barregen la sofisticació, l'elegància i l'avantguarda, però amb un toc de senzillesa i manca de complicació que m'encanta. 

Em sembla que l'Anna, del blog ANNA MAVRIDIS, és la segona vegada que surt al meu blog. M'agrada el seu estil, sovint informal i amb poques complicacions, però les seves fotos, de vegades parcials i de detall, m'impedeixen moltes vegades escollir-la, ja que quedaria molt diferent de les altres propostes. Avui, malgrat només se li veu la cara en una foto, coincideix que m'encanta el seu mono (jumpsuit), amb un estampat geomètric deliciòs, amb un post amb fotos més generals i aptes pel meu estil de blog. Una proposta informal, però amb un toc de genialitat. 

ANNA



























La Busola, del blog THE FASHION STIR FRY, ha sortit algunes vegades al blog. Els seus vestits senzills, però amb estampats meravellosos, sempre m'atreuen. Són propostes amb molt d'estil personal i que, sovint, es diferencien del comú dels blogs de moda, normalment per les seves tonalitats. El d'avui m'encanta, m'agrada l'estampat i m'agrada el patró, tan bàsic i, a la vegada, tan sofisticat. 

BUSOLA



Com deien abans els mals presentadors de ràdio o televisió, la Carmen, del blog COCOOLOOK, no necessita presentació, ni en el meu blog, n'és totalment asidua, ni per a tots i totes les bloggers  de moda espanyoles. He dit tantes vegades que és un mite de la moda madura espanyola que ja em fa vergonya repetir-ho. Avui no podia deixar sense seleccionar aquesta proposta, per a mi, genial. Proposta que barreja l'elegància del princep de Gal·les, amb el vestit de jaqueta i pantaló, el jersei amb flors i ho barreja tot amb les Adidas. Sencillament genial, valent, arriscat i molt, molt, elegant, malgrat la seva aposta per la informalitat. 

CARMEN



























La Martina, del blog ELEGANT 40, també és una vella amiga. Aquesta dona txeca té alguna cosa que em sedueix, malgrat que les seves propostes acostumen a ser molt senzilles, d'una sòbria elegància i d'un patró bàsic. Pero aquesta modista, que cus bona part de la roba que llueix, de vegades es torna arriscada i valenta, com avui. El seu vestit de neopré, amb un patró asimètric, amb tant de volum i combinat amb una "xupa" de cuir, guants de dona dura i la suavitat dels tocs ataronjats és, per a mi, una preciositat. Imagino que serà discutida aquesta opinió, però jo estic fascinat per la seva osadia. 

MARTINA



























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Rebeca, del blog UN VESTIDOR CON IDEAS, una dona que comença a ser molt habitual a les meves seleccions. Quan vaig descobrir el seu blog em vaig adonar que el seu estil s'apropava molt al que a mi m'agrada: bàsic, senzill, elegant, però amb un punt de diversió i risc. Avui, aquest vestidet que em recorda el can-can i el "pichis" de pota de gall que la meva mare cosia per a les meves cosines, o per als uniformes de les nenes de les monges, no podia quedar fora de la tria. Aquesta joïeta combinada amb els tocs mostassa de la caçadora i les sabates és, al meu parer, una cucada. 

REBECA




13 d’abril del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 21

Difícil, molt difícil, escollir cinc looks aquesta setmana. Difícil per la quantitat de looks que he anat deixant fora i que m'agradaven molt. Looks com els de l'Annette, la Gema, la Rebeca, la Carmen, la Hanna... s'han quedat al calaix i em sap greu, perquè eren magnífics, però he hagut d'escollir-ne cinc com cada setmana. 

Avui l'únic denominador comú és la suavitat, amb excepció del look de la Fita, que és pura força i color. En els altres hi domina el blanc, un color que no acostumo a seleccionar, perquè el reservo pels monogràfics sobre la meva sòcia blogger, la Carmen, del blog FASHIONABLE OVER 50.  Ella és la reina del blanc, però avui em perdonarà aquesta llicència, ja que hi havia tant de blanc als blogs que era impossible no seleccionar-los. 

El look de l'Adriana, del blog ADRIANA EM FASHION, és tendressa, moviment, volum, ritme i una certa exageració en la forma de la faldilla. Però, ja ho sabeu, sóc un enamorat de les faldilles prisades i de les faldilles llargues. Aquesta ho té tot i en excès. La barreja de blanc i rosa, tan dolça, m'atrau. 

ADRIANA



























Fa poc que coneixo a la Cathy, del blog THE MIDDLE PAGE. És una dona elegant però sense complicacions, amb propostes que ratllen la informalitat i el casual, però sempre amb un toc d'estil molt destacable. El vestit d'avui n'és una mostra, que podria ser boho, o casual, pel teixit, pels serrells,... però que ella el converteix en un element d'allò més sofisticat gràcies al seu outfit, amb els talons, el clutch. A mi el vestit em sembla preciós i el look d'allò més bonic. 


CATHY



























De la Fita, del blog LOS 40 EN BOGA, n'he parlat tant i he dit tantes coses que em falten les paraules. De vegades em sap greu seleccionar els seus looks, per no repetir-me massa en les seleccions, però no ho puc evitar, ella, de tan en tan, ha de sortir. Perquè m'agrada el seu blog, el seu estil i la seva personalitat, i ja som una mica més que col·legues bloggers. Avui, que he escollit looks suaus, ella trenca l'esquema amb el seu vestit llampant, amb flors, grocs, vermells i tota la seva rauxa personal a les fotos del Miquel. 

FITA



























La Lisa, del blog THE SEQUINIST, també és nova en les meves seleccions. Abans els seu blog es deia THE STYLOPEDIA. Ella té una elegància natural i una classe magnífica, però la seva elegància, a part de la joieria que utilitza, és d'una senzillesa i manca de complicació genial. Les seves propostes amb dos colors, com la d'avui, són d'allò més equilibrades i boniques. El blau cel i la suavitat del punt de la seva jaqueta m'han emocionat, i els talons amb el detall de color lila a la punta m'han entusiasmat. 

LISA



























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Pepa, del blog PEPA VALLEJOS. Fa poc que la coneixo, però els textos dels seus posts i la seva manera de preparar els outfits, bàsica, senzilla i armònica m'han convençut. M'encanta el blanc i m'encanten els vestits amb jaqueta i pantaló, sempre tan elegants i femenins. El seu és magnífic, i l'outfit amb el clutch, els talons i la blusa queden de meravella. 

PEPA



6 d’abril del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 20

Cinc looks, cinc dones molt diferents, americanes, poloneses, italianes, espanyoles... Cap denominador comú, o potser si, l'elegància adaptada a la informalitat, a la comoditat en alguns casos. Preciosos estampats, colors fascinants, innovació i vintage, personalitat. Avui m'ha costat molt fer la selecció, he trobat looks molt interessants, potser més espectaculars o formals que els escollits, però, en tot cas, en els cinc escollits hi ha alguna cosa que m'agrada. Us ho explico, a veure si coincidim...

Com sempre, per ordre alfabètic, l'Ángeles, del blog SINETIQUETAR, una vella amiga del meu blog i una persona que segueixo des de fa temps. Aquesta andalusa té un punt d'elegància en tots els seus looks que m'agrada, inclús quan vesteix més informal. És l'elegància de les dones andaluses, que afegeixen sal a l'estil i la classe. Avui m'he enamorat de la seva jaqueta brodada, una prenda preciosa. Ella l'acompanya amb una blusa delicada i amb unes sabates espectaculars, preparant un outfit d'allò més bonic. 

ÁNGELES




























La Dan, del blog THEPRETTYCUTE, també és una vella amiga i seguidora del meu blog. Ella representa, des del principi del meu blog, un dels paradigmes de la meva filosofia: elegància i senzillesa. No hi ha cap look o cap outfit seu que no tingui elegància, estil classe i, sobre tot, senzillesa. Ella ho fa tot bonic i fàcil, sense complicacions. Com aquest conjunt, tan poc complicat (samarreta, pantalons, mocador...) i tan equilibrat. M'he enamorat dels seus pantalons!

DAN




























La Lizzy, del blog WHAT LIZZY LOVES, és la tendresa, la delicadesa, el romanticisme i la suavitat en les propostes. És evident que la seva cara angelical ajuda, però el més important és la gràcia que té per escollir propostes bàsiques, senzilles i precioses. Avui, aquest outfit amb aires vintage, amb colors pastel i la meravellosa faldilla estampada, amb aquest fantàstic volum, m'ha captivat. Les flors ajuden a arrodonir el look, i les sabates el converteixen en una petita obra d'art. 

LIZZY



Crec que la Marzenna Anna, del blog BABOOSHKA STYLE, no havia sortit mai al meu blog. Ella, que té l'estil com a professió, acostuma a presentar uns looks informals i amb un punt de risc que la fan certament especial. Polònia és un dels països on hi tinc més seguidores i on jo hi segueixo més blogs, i no pensava trobar-hi allí un conjunt de la marca DESIGUAL, mítica per a moltes jovenetes i jovenets de Catalunya. Ella s'atreveix a convertir un dels vestits estampats de la marca, habitual en propostes informals, en un outfit més elegant i amb un punt de formalisme, que barreja amb l'atreviment del vestit, la caçadora, les mitges i els talons sofisticats.  

MARZENNA ANNA



























I, per acabar, la Trina, del blog TEA TIME WITH TRINA, sens dubte, un dels meus mites en això de la moda madura. Avui, malgrat que les fotos del seu post no són de gran qualitat, cosa extranya en ella, vull destacar el look de l'anfitriona de festes més meravelloses que mai he vist. Si mireu el seu blog, us convido a repasar les seves taules, el seu jardí, les seves decoracions... És absolutament genial com a organitzadora, però avui està aquí pel seu look senzill, delicat, romàntic, tendre, bàsic, quasi subtil. Els volants de la faldilla, amb els detalls de puntetes, els mitjonets i les precioses sabates, les mànigues... No us sembla una delicatessen

TRINA