IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


24 de maig del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 18 AL 24 D'ABRIL DE 2015.

Aquesta setmana la selecció va cap a Alemanya, els Estats Units i Espanya. Les propostes són diverses, dos conjunts de jaqueta y pantaló molt suaus, l'un més elegant i sofisticat i l'altre més casual, un look ple de color, on el taronja esclata, i després dos vestits, un amb un estampat preciós adornat amb encaix i l'altre molt delicat i elegant. Propostes de diversos tipus, per anar a treballar, per anar de festa o, senzillament, per agradar i per agradar-se. Cinc propostes ben diferents, però totes perfectament representatives de la filosofia del meu blog: l'elegància madura.

En primer lloc i, com sempre, sense ordre de preferència personal, la Gema, del bloc Brújula de estilo, amb aquesta explosió de taronja, molt elegant i amb una faldilla que m'encanta. 

Gema



La Cla, del bloc glam up your life style és una de les bloggers que millor representa l'estil look de treball. Les seves propostes sempre són senzilles i bàsiques, però sempre molt elegants. És un dels millors exponents d'allò que a mi més m'agrada destacar: l'elegància de les propostes sense complicacions. Aquest conjunt de jaqueta i pantalons en blau cel és, senzillament, preciós. 

Cla



La Yolanda, del bloc El vestidor de Yo,  viu a Barcelona, però té lligams personals a la meva ciutat, Tarragona, i és una mica la companya blocaire, la blocaire de moda que també parla dels llocs on jo visc i que tots dos gaudim. Les seves propostes sempre són bàsiques i còmodes, molt en el seu estil de mare treballadora.  Aquest vestit, d'un estampat preciós amb detalls d'encaix, és un encant.  

Yolanda



La Gaby, del bloc stylish salat és un descobriment recent, en la meva anterior època de blocaire jo no l'havia conegut. Ha estat un descobriment que m'ha semblat molt important, perqué ella té un gran estil i una gran elegància personal i queda absolutament perfecte en el discurs del meu bloc. M'encanten els conjunts de jaqueta i pantaló, tan elegants i femenins, i m'encanten els conjunts en blanc i negre. Aquest té ambdues coses i em sembla magnífic. 

Gaby


I, per acabar, una de les persones que fa més temps que segueixo, la Trina, del bloc tea time with trina. La Trina és experta en donar estil, glamour i elegància a les festes de jardí, tan tipiques en alguns indrets d'Estats Units. Les seves propostes de decoració de les taules i els espais i el seu estil personal al vestir-se per aquestes festes familiars i d'amics és genial. Les seves festes de te són úniques. Jo hi estic convidat, des de fa temps, però per desgràcia ella viu molt lluny d'aquí. Quedem-nos amb la seva imatge i el seu vestit delicat i meravellós. 

Trina





36 comentaris:

  1. Unos conjuntos perfectos y unas mujeres llenas de estilo.
    Me ha sorprendido muy gratamente Cla, sencillez y elegancia a partes iguales con un toque de modernidad lejos de estridencias.
    Perfecta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Curra, me alegra que te guste. No conocías a Cla? Es una persona muy elegante y muy sobria en sus propuestas. Saludos.

      Elimina
  2. Una gran selección, me encantan todas las propuestas llenas de estilo y elegantes! Un abrazo.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu fidelidad a mi blog, María. Me alegra mucho que te gusten las selecciones. Saludos.

      Elimina
  3. This was so kind of you to include me among these beautiful women this week, I feel truly honored. And I'm so glad to hear you still know you're invited always to join any of my parties, if and when you decided to come for a visit. It's so fun having you back with us, Josep-Maria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Trina. Thank you very much for letting me use your wonderful pictures, and to prepare my post with your beautiful dresses. Your invitation to come to one of your parties touched my heart, it was a great detail by you. Best wishes, my friend.

      Elimina
  4. As always, I adore the inspirations! T. http://tickledpinkwoman.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Tina. Glad you like my selections. It is difficult to choose among so many wonderful blogs. Greetings.

      Elimina
  5. All the ladies have style and look gorgeous! Great inspiration, wonderful selection!

    Greetings from Elegant 40!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Martina, you are always kind enough to visit me. I always cheer your positive comments. Greetings.

      Elimina
  6. Todas estupendas pero... me ha encantado Cla!!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ginger, Cla es un referente entre los blogs de moda madura. Saludos.

      Elimina
  7. With every outfit I thought "this one is my favourite". But as I went down and saw more, I thought : "No, this one is my favourite". And again : " No this one". Very hard to choose. In the end I am going for Cla. Gosh I like that simple but ever so elegant style of that soft blue suit.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hello Greetje, that it happens to me when I make the selection. I put it, take it off, I like, I like least? All proposals do so beautiful that it is very difficult to choose and try not to repeat much the same people. Greetings.

      Elimina
  8. Hola Josep María, un placer formar parte de la selección de los looks de la semana. Muchas gracias.Me han gustado mucho tus propuestas elegidas y me encanta compartir tu entrada con mi querida amiga Yolanda
    Un besazo
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Gema, y como siempre, gracias a ti por permitirme enriquecer mi blog con tus propuestas. Es chulo el vestido de Yolanda, verdad? A ti ya te avisé de que saldrías en el post al ver el tuyo, me entusiasmó esta explosión de naranja. Saludos.

      Elimina
  9. Great ladies look very stylish and elegant. Regards ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much Barbara, I'm glad you visit me and you like the post. Greetings.

      Elimina
  10. Totes molt guapes i amb molt d´estil, però les dues primeres m´han enamorat!!!

    El blog de Renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Gema i la Cla tenen molt d'estil personal, i a més són sobries i poc complicades, i a mi m'encanta la senzillesa en les propostes. Gracies per passar-te per aquí. Salutacions.

      Elimina
  11. Great inspiration! All the ladies look beautiful.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Jolanta, jesteś bardzo miły. Pozdrowienia.

      Elimina
  12. Moltes gràcies Josep Maria per incloure'ma anb aquest post amb dones tan meravelloses, però ya saps que amb la Gema tinc molta amistat (a mès de casualitats de la vida...) i m'agrada molt compartir post amb ella i sobre tot amb aquesta proposta tan colorista... está molt maca;-)
    Y tambè m' agrada el look de la Cla, però sobre tot el seu Marcie... (soy una apasionada de los bolso y se me fueron los ojillos, jeje) y el traje de chaqueta blanco de Gaby, qué bonito... y la propuesta más romántica de Trina...
    En definitiva, todas propuestas muy distintas pero que sin lugar muy inspiradoras...
    Gracias por compartirlas ;-)
    Un petò molt gros,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Yolanda, ya se que con Gema teneís un bonita relación, es una agradable coincidencia en el post y no fue intencionada. El bolso de Cla no fue lo que me decidió a seleccionarla, sinó la sencillez y elegancia de su look, pero tienes razón, el bolso es precioso. Y tu vestido también me cautivó al verlo, a primera vista. Gracias por dejarme usar tus fotos y tus looks. Saludos cordiales.

      Elimina
  13. Algunos de ellos son ideales


    www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita Noemí, me alegra que te gusten. Feliz semana. Saludos.

      Elimina
  14. I always like Cla's style and your today's photos confirm my opinion! Her relaxed elegance is very chic!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hello Dan, thank you for your visit. I am also a fan of style and relaxed and simple elegance of Cla, we agree. Greetings.

      Elimina
  15. Maravillosas inspiraciones y mejores bloggers. Sin duda características de tu gran cultura y filosofía sobre la moda, que por cierto me encanta... Uno de los mejores y entendidos blogs Josep María. Felicidades y muchas gracias por tus preciosas palabras siempre. Feliç dia y petons!!
    Nekane
    http://nekane2020.blogs.elle.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por tu visita Nekane y por tu amabilidad. Mi blog solo es un intento de destacar lo que a veces parece invisible. Saludos cordiales.

      Elimina
  16. Muy buena la selección! Me encanta el conjunto de Cla es genial para llevar a mi trabajo! Un beso.

    http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Blanca. El conjunto de Cla es muy bonito y muy sencillo, ideal para ir a trabajar, anímate! Saludos.

      Elimina
  17. M'agraden les propostes d'avui, totes fabuloses i segueixo a unes quantes. Una abraçada¡¡¡

    LOS40ENBOGA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fita, ja m'imagino que en segueixes unes quantes, la meva feina és donar-ne a conèixeer més. M'alegra que t'agradi la selecció. Salutacions.

      Elimina
  18. Gracies Josep-Maria. You're so kind. All the ladies look absolutely wonderful and on point.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Dixie, for letting me use your pictures. You know how much I love your style and your blog. Greetings.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve