IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


21 de juny del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 15-21/6/15

Avui la selecció és totalment espanyola, i a més amb dones molt habituals a les meves seleccions, a excepció de la Noemí, que és un descobriment recent, i que malgrat la seva joventut, té un estil i una elegància que m'impressionen. De vegades, fer la selecció és molt complicat, perquè les propostes que veig durant la setmana són moltes i molt interessants, però aquesta setmana dues de les seleccionades em van impactar a primera vista, a veure si coincidiu amb mi en els vostres comentaris. 

La Curra, del blog El capricho de Marquez@, totes les persones que em seguiu ja ho sabeu, és fixe en les meves seleccions, el seu estil, la seva elegància, la qualitat de les seves fotos, la seva edat i el to del seu blog s'adapten perfectament a la filosofia del que intento destacar en el meu blog. Avui totes aquestes característiques queden perfectament integrades en el seu look. La elegància i l'estil de la Curra en tota la seva màxima intensitat. 

Curra






























































La Rosa, del blog En Calcetines, es caracteritza per la llum i la lluminositat dels seus posts, de les seves fotografies. El seu blog és la Mediterrrània, el blanc, especialment, i el blau són els seus colors preferits. Aquesta setmana, segueix jugant amb el blanc, però hi afegeix uns pantalons que a mi em recorden la sorra daurada de les nostres platges i el nostre sol. A més, la jaqueta d'encaix em va semblar meravellosa, i tot el seu look molt bonic. 

Rosa



La Fita, del blog Los 40 en boga, una altre vegada. Que puc dir de la Fita que no hagi dit ja? Ella també és habitual aquí, és l'amiga que m'impressiona cada setmana amb les seves propostes valentes, arriscades, modernes... però sempre amb aquell punt d'elegància i estil personal tan impactant. Aquesta setmana, quan vaig veure-la amb aquest vestit, que ella defineix com a sensual, femení i minimalista, no ho vaig pensar dues vegades, la Fita més atractiva, elegant i avantguardista.  Aquest vestit és, al meu parer, una peça fantàstica, pel color, el disseny i el teixit, i la Fita l'acompanya amb unes sabates i un clutch preciosos. 

Fita


La Noemí, del blog Black Dress Inspiration, és una persona jove que he conegut fa ben poc i que s'allunya del concepte "moda madura" que jo intento destacar i promocionar des del meu blog, però té un estil i una elegància personal que m'han encantat. Ella fa propostes juvenils i modernes, però sempre amb un toc d'equilibri, sencillesa i serenor molt bonics. Permeteu-me aquesta nova llicència en la filosofia del meu blog, però el blog de la Noemí s'ho val, us el recomano. Aquest conjunt que avui destaco em va encantar per la preciosa blusa i pels bonics pantalons, i per la combinació cromàtica de l'outfit. 

Noemí


I tancant la selecció una altra clàssica en les meves seleccions, la Gema, del blog Brújula de estilo, una altra dona que cada setmana em fa difícil no seleccionar-la, perquè sempre m'emocionen les seves propostes. Avui no podia deixar passar aquest bonic vestit de Pedro del Hierro, perquè és paradigma d'allò que m'agrada: sencillesa, elegància, tendresa, delicadesa, disseny sense complicacions i bon gust. La Gema sap escollir molt bé allò que millor li queda, i aquest vestit li queda de meravella.  

Gema





































La propera setmana no hi haurà selecció, el proper cap de setmana marxo de vacances nou dies a les muntanyes de León. Quan torni tindré molta feina acumulada per posar-me al dia de totes les vostres publicacions. Feliç setmana, felices setmanes...

68 comentaris:

  1. Uwielbiam Currę, pozostałe panie chętnie odwiedzę i zobaczę ich blogi.
    Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego tygodnia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Barbarossa, cieszę się, że Ci się spodoba. Curra jest kobieta z wielkim stylu i elegancji. Pozdrowienia.

      Elimina
  2. Encantada como siempre de aparecer en tu blog.Me gustan mucho mis compañeras ya sabes que tambien sigo a casi todas.
    Me alegro de que te guste el vestido.
    y pasalo fenomenal en tus vacaciones
    Petons
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema, como siempre gracias ti, por enriquecer mi blog. Ya lo has visto, hoy el post es totalmente español, tus compañeras se lo merecen también. Feliz semana.

      Elimina
  3. Josep-Maria, eres un verdadero encanto y siempre es un honor formar parte de tu selección y tus amigas.
    Sabes que me encanta que te guste nuestro blog y que estoy feliz de compartir protagonismo con unas mujeres tan estupendas.
    Tampoco conocía a Noemí, habrá que incorporarla a las visitas obligadas
    Diviértete mucho en León, tiene una montaña preciosa y recuerdo una peña que se llama Catoute de lo más impresionante, así que no dejes de verla si tienes ocasión.
    Un abrazo y te esperamos a la vuelta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Curra, ya te comenté que este look me encantó. Voy a León en un grupo y con un guía que es de allí, pero le comentaré lo de Catoute, gracias. El año pasado fueron a Asturias y yo no pude ir por un problema de salud, espero que este año la salud me respete.

      Elimina
  4. Una gran selección, me encantan todas y las sigo desde hace tiempo! Un abrazo y disfruta de tus vacaciones en León, recuerda que Asturias esta a muy pocos kilómetros.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María, el año pasado mis amigos fueron a Asturias y yo no pude ir por un problema de salud, pero tengo muchas ganas de volver a la tierra de mi abuela. Saludos.

      Elimina
  5. la Curra is very chic! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Magdalena. Curra is very elegant and has a style similar to yours in some respects. Greetings.

      Elimina
  6. Muchas gracias por tus palabras tan bonitas, me encanta saber que te gusta mi blog. Todos los looks son geniales
    Un abrazo

    www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Noemí por dejarme usar tus fotos, es un lujo tenerte en mi blog. Saludos.

      Elimina
  7. Curra siempre me gusta, es pura elegancia y el vestido de fita es Chulísimo!!!
    Pásalo bien por León que seguro va hacer mucho sol!!
    Besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatríz. Curra siempre triunfa, como tú dices es puro estilo y elegancia. El vestido de Fita es genial, verdad? Saludos.

      Elimina
  8. Todas están espectaculares. Me gusta mucho el de Gemma, sobre todo esos zapatos que recuerdan a unos de LV de hace unas temporadas.

    Esta semana en el blog, todo sobreel evento de presentación del enésimo número de la revista Galicia de Moda y el look que escogí, un vestido atrevido pero espectacular.
    http://marquisejuliette.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por tu visita. A mí también me encanta el vestido de Gema y sus zapatos. Me paso por tu blog a ver tu espectacular vestido. Saludos.

      Elimina
  9. m'agradent totes, gran selecció Josep María!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M. Carmen, m'alegra sempre que passis per aquí.

      Elimina
  10. Wieder ganz tolles Frauen stellen sie uns da vor. Mein
    Favorit ist Curra, ein Frau mit großen Stil und Eleganz.
    Ich werde aber auch die anderen Blogs besuchen.
    Es ist doch immer wieder eine Inspiration.
    Vielen Dank und eine schöne Wochen wünscht
    Gaby
    www.stylishsalat.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vielen Dank, Gaby, bin ich sehr froh, dass Sie Ihren Besuch. Curra ist eine sehr elegante Frau, und hat einen Stil etwas ähnlich wie bei Ihnen. Grüße.

      Elimina
  11. Siempre es un honor que cuentes conmigo para tu selección de looks... Hace mucha, mucha ilusión Josep Maria...
    y que disfrutes de tus vacaciones por tieerras leonesas. Yo suelo ir también casi todos los vernaos. Una tierra preciosa!!!!
    Saludos y un abrazo
    Rosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu colaboración , Rosa. Sin vuestros blogs el mio no sería nada. Me hace ilusión poder contar con tus looks, que tanto me gustan, como tú sabes. Saludos cordiales.

      Elimina
  12. Me entusiasma tu selección, Josep!!! Todos los looks son súper elegantes...
    Un beso
    http://cocoolook.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir Carmen. Me alegra que te gusten los looks escogidos. Saludos.

      Elimina
  13. Going very interesting women and cool designs. You have a taste Jose.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Hanna, you're very kind. The taste is of you, when you prepare your looks, I am only a critical observer. Greetings.

      Elimina
  14. Curra is the most elegant woman ,I like her very much. Best :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hello, Grazyna. I think like you, Curra is special, has a style and an innate elegance, she is a reference in the Spanish mature fashion. Greetings.

      Elimina
  15. Unas estupendas propuestas Josep Maria!!!! maravillosas todas!!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ginger, te gusta la selección? Me alegro mucho, porqué hoy todas son de por aquí. Saludos.

      Elimina
  16. My favourite is Curra (again). That necklace with the jumper... Pure poetry.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hello, Greetje, thanks for fix my spam. Curra is a top, is a reference in a matter of Spanish mature fashion. She has a wonderful elegance and personal style. Greetings.

      Elimina
  17. Muy elegante la selección! Tienen todas mucho estilo! Un beso.

    http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Blanca, o gracias chicas, nunca se a quien respondo con vosotras. Me alegra que te/os guste. Saludos... a las dos.

      Elimina
  18. bonita seleccion!!:D

    me quedo con curra !

    besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por pasar por aquí Maria. Me alegra que te guste la selección, aunque tú aún eres muy joven. Saludos.

      Elimina
  19. Que bonito Josep! y hay que darte las gracias por esta selección de blogs con mujeres maduras, me encanta y es una gran labor, que disfrutes de tus vacaciones, te esperamos!Susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Susana, mi afición es la moda y la elegancia, el estilo. Y nada hay más elegante que una mujer madura con estilo. Saludos.

      Elimina
  20. Como siempre, unos looks preciosos. Me encanta el vestido de Gema.

    Saludos, Jasmine

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Jasmine, me alegra que te guste el post. El vestido de Gema es precioso, la elegancia de lo sencillo. Coincidimos. Saludos.

      Elimina
  21. Fita and Gemas dresses and pics I just love. Thanks for another fabulous inspiration senhor! Sabina | Oceanblue Style

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks for your visit, Sabina, I'm glad you like it. Fita and Gema dresses are precious, that's why I chose. Greetings.

      Elimina
  22. Uwielbiam blog Curry, często odwiedzam. Wszystkie panie eleganckie, odwiedzę ich blogi. Pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Wiem, że są też zwolennikiem Curra, że jest kobietą z wielkim stylu i bardzo elegancki. Pozdrowienia.

      Elimina
  23. Sukienka Gema mnie zauroczyła. Ogromnie podoba mi się jej wzór i lekkość.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gema sukienka jest piękna, i myślę, że byłoby wspaniale, strój dla Ciebie. Pozdrowienia.

      Elimina
  24. Mnie podobają się bardzo złote spodnie /Rosa/. Wszystkie kobiety w ciekawych stylizacjach. Pozdrawiam serdecznie.
    http://balakier-style.pl/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki za odwiedziny, Krystyna. Cieszę się, że podoba Ci się wygląd Rosa, ja też się podobało. Pozdrowienia.

      Elimina
  25. Your posts always inspire me! T. http://tickledpinkwoman.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Tina, you're very kind. Greetings.

      Elimina
  26. Maravillosas propuestas y geniales bloggers como siempre que paso por tu increíble blog Josep Maria. Me encantaron todas con su estilo personal, eso si tengo que decir que adoro a mi Fita, con su increíble estilazo!! Gracias por este, tu espacio tan maravilloso!! Besazosssss
    Nekane
    http://nekane2020.blogs.elle.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Nekane, me abrumas con tu amabilidad hacia mi blog. Fita, nuestra Fita, es una crac y le saca mucho partido a todo, tiene, como tu dices, estilazo. Feliz fin de semana!

      Elimina
    2. La meva querida Nekanet i el meu estimat Josep Maria, avui he engreixat uns kilets amb vosaltres, jajaja. Petons als dos.

      Elimina
    3. :) Nekane i Fita, quin parell de tops!

      Elimina
  27. Ciekawe sa wszystkie propozycje, ale najbardziej podoba mi sie zestaw Rose: zlote spodnie i koronkowe wdzianko, no i oczywiscie Twoja kolekcja krawatow jest imponujaca !!

    Pozdrawiam :)

    http://elisabeth-brzeski.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Elisabeth. Cieszę się, że podoba Ci się wygląd Rosa. Jej spojrzenie, zwłaszcza spodnie, przypomniał mi światła i koloru śródziemnomorskich plaż. Pozdrowienia.

      Elimina
  28. Very nice Spanish selection of dresses and ladies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Dan, I'm glad you like the Spanish team. Greetings.

      Elimina
  29. Sempre m´encanten les teves seleccions, La Noemi porta una camisa de Shein que jo també tinc!! M´ha fet molta gràcia veure- la!

    Gaudeix de les teves vacances!!!! passen molt ràpid!!

    http://elblogderenee.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel. La camisa de la Noemí em va agradar molt i tot el seu look també. A veure quan et veiem amb aquesta camisa. Fins aviat.

      Elimina
  30. great blog, have a nice week!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    ResponElimina
  31. Muy buena selección, sigo a la mayoría y son unas mujeres muy elegantes. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir Lola, me alegra que te guste. Saludos.

      Elimina
  32. Gràcies per tornar i per oferirnos tanta elegància junta. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per animar-me tant. L'elegància i l'estil ets tu!

      Elimina
  33. Beautiful women, but I loved about Curra and her style.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Hanna. Curra is a very elegant and stylish woman, I love you like her. Regards.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve