IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


15 de juny del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 8-14/6/15

Avui la selecció és arriscada, perquè s'allunya una mica del meu estil i de la filosofia del meu blog, perquè algunes de les propostes són bastant sofisticades i juvenils, una mica lluny del que s'enten per moda madura. Però és una selecció que em fa molta il·lusió, perquè hi reuneixo tres antigues amigues, que segueixo des de fa molt de temps: la Greetje, de la que vaig ser el primer seguidor, la Carmen, una amiga que ens ha fet patir pel seu allunyament del blog, i la Martina, una persona molt interessant, amb dues bloggers descobertes recentment, la Nekane, pura sofisticació, i la Kristin, unes de les canes més elegants que he conegut. 

La Greetje, del blog No Fear of Fashion, a la que segueixo des del seu primer post, sempre em sorpren, perquè és un dels meus paradigmes d'elegància sense complicacions. Combina peces bàsiques amb una elegància natural i, amb una figura envejable, aconsegueix looks de treball sumament interessants. No és molt de vestits, i al veure aquest, tan bàsic i bonic, em va semblar que calia destacar-lo.

Greetje
 










































































La Carmen, del blog Moments of woman, és també, una vella amiga, amb la que portem anys de seguiment dels respectius blogs i compartint, on line, moltes vivències. Últimament ens ha fet patir a tots els seus amics i amigues, perquè el seu allunyament  del món dels blogs i el seu patiment personal, mai amagat, ens ha fet enyorar-la. Ara, sembla que més recuperada i animada, torna amb tota la seva força expresiva i estètica, amb propostes tan cridaneres com aquest vestit de color llimona. La moda madura més agosarada, però sempre amb un punt d'elegància. I no em direu que la darrera foto, amb les barres de pa, no és superfashion!

Carmen



 La Martina, de la República Txeca, i autora del blog Elegant 40, també es una vella coneguda. La seva elegància, amb remininscències moltes vegades de la moda més atractiva i elegant dels anys seixanta,  té un punt de romanticisme i melancolia arrelada en la literatura centre europea més coneguda. Els seus looks i les seves propostes no deixen mai indiferent, malgrat que les seves propostes són bàsiques i, normalment, sense grans complicacions. Aquest vestit que avui he escollit em sembla preciós, pel seu estampat i pel look elegant que la Martina li sap donar.

Martina



Segurament, molta gent es preguntarà, que hi fa la Nekane, del blog Buscando a Audrey, en aquest blog i en aquesta selecció? Ella és jove, encara allunyada del que s'enten per moda madura, i a més, les seves propostes són sempre molt agossarades, valentes, atrevides, juvenils, trencadores... Doncs només té una explicació, aquest vestit m'encanta, aquest disseny de l'Alexander Wang em sembla, sencillament, preciós. És un disseny esportiu i juvenil, però amb un equilibri en els colors i en el patró que em sembla genial. Deixeu-me, de tant en tant, alguna llicència com aquesta. La Nekane i el seu blog s'ho valen.

Nekane











































































I per acabar, i com sempre dic, sense ordre de predilecció, la Kristin, del blog Highland Fasionista,  una de les persones que he descobert fa menys poc temps. Una dona molt elegant i d'aquelles a les que no els hi fa por ensenyar les seves canes. Seguint una mica el fil d'aquest post d'avui, les seves propostes també són bastant arriscades, juvenils i agossarades, però com totes les altres, amb un punt d'elegància i estil personal fantàstic. El vestit que avui he seleccionat és tan senzill, tan bàsic i tan equilibrat en els colors que em va semblar que calia destacarlo. Elegància sense gaires complicacions, com sempre intento trobar.

Kristin



54 comentaris:

  1. Todas maravillosas pero el look de Nekane es de dejar con la boca abierta y sin aliento!

    http://marquisejuliette.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por tu visita. El look de Nekane a mi me encanta, queda un poco forzado en la filosofía de mi blog, pero un dia es un dia. Saludos.

      Elimina
  2. I znowu pokazujesz piękne i eleganckie kobiety. Bardzo podoba mi się sukienka czarno - żółto - biała.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Barbarossa. Greetje sukienka jest piękna i bardzo lubię jego styl. Pozdrowienia.

      Elimina
  3. It is an honor to be here at your blog. Thank you very much! Also, I am pleased because it is a DIY dress! I made and you like it. How wonderful!

    I like the first dress with the yellow detail very much! All ladies are very interesting and some of them I know. I mean their blogs. Good selection :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Martina, your dress is beautiful, and is also made with your hands, that's wonderful. Kind regards, and thanks for letting me share your photos on my blog.

      Elimina
  4. sehr schöne sind dabei . wirklich hübsch
    lg heidi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Danke, Heidi, ich bin froh, dass Sie die Auswahl gefallen. Grüße.

      Elimina
  5. All women who have a fashion blog, root for a place in your weekly round-up. And yippee... today I am amongst the lucky ones. Thank you Josep-Maria. I am honoured. And I am in good company. I especially like the dress of Martina (very good photos too).
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Greetje, you always have a place in my selection though you know I try not to repeat much. My selection is not so important, what is important are your blogs, so wonderful. I only look and choose, that's easier than what you do, for example. Greetings.

      Elimina
    2. For me, writing and creating the blog is no trouble, it really is a hobby. I finally found a hobby, after all these years. And I will never forget that you and Sacramento were the ones that encouraged me to really start it.

      Elimina
  6. Josep- Maria, traté de comentarte desde el tren con el móvil, pero al pasar por una zona sin cobertura se tragó mi comentario.
    Te decía que me encantan siempre tus amigas. Esta vez me alegro especialmente de ver a Carmen de nuevo, que es una gran persona y da gusto verla sobre todo desde que se nos puso tan delgada y tan guapa.
    Me entusiasma Krisitn, es la elegancia personificada. Apenas necesita más que un vestido sencillo para parecer una diosa bajada del Olimpo. En una mujer con años, eso es una facultad más que admirable.
    Hoy me encantan los vestidos de todas.
    Mil besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Curra, la vuelta de Carmen es una alegría, aunque yo no coincido del todo contigo en su delgadez, aún me preocupa un poco, pero parece que mejora. Hoy el post va de vestidos, y como tu dices, todos bonitos. Kristin es un descubrimiento reciente y ella tiene un gran estilo personal, tienes razón. Saludos.

      Elimina
  7. Geniales todas, me encanta ver de nuevo a Carmen tan guapa y creo que más animada! Un abrazo amigo.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María, la vuelta de Carmen es una alegría para nosotros, verdad? Me alegra que te guste la selección. Saludos.

      Elimina
  8. Estupendas propuestas pero coincido con Curra me encanta Kristin, y también me alegro mucho de volver a ver a Carmen


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Curra por tu fidelidad a mi blog y por tus comentarios. Kristin tiene un estilo muy especial y la vuelta de Carmen nos alegra a muchos. Saludos.

      Elimina
  9. Ohh!! Josep Maria todo un honor que me hayas incluido en tu post pero por supuesto no estoy para nada a la altura de semejantes bellezones y clase!!! como sabes que yo no me ando con rodeos lo mio con la moda es algo mas de andar por casa, es decir, salgo de casa como un cohete, le digo al tendero de abajo de casa que me saque cuatro fotos y me voy como las locas al trabajo. Así que definitivamente ni en calidad de fotos ni imagen estoy en esos niveles, de todos modos muchisimas gracias!! besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carmen, gracias a ti, como siempre y no me repitas más que no estás a la altura, tu vas sobrada de estilo y elegancia. Cada una hace lo que puede y tú, te lo aseguro, le sacas el máximo partido a tus looks. Yo fui un gran crítico de la calidad de tus fotos, ya lo sabes, pero con el tiempo mejoraron y ahora son dignas. El honor es mio, Carmen y también la felicidad de saber que estás recuperada.

      Elimina
  10. Geniales todas me encanta Kristin y Carmen!
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Susana, me alegro de que te pases por aquí y de que te guste la selección. Carmen se puso un vestido muy vistoso, verdad? A ti te quedaría bien. Saludos.

      Elimina
  11. Mi querido amigo Josep María, encantadísima y un honor para mi, poder aparecer en este maravilloso blog lleno de estilo. Una vez más me encantaron tus propuestas y las geniales bloggers. Muchas gracias!!! Besazos y feliz día.
    Nekane
    http://nekane2020.blogs.elle.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti Nekane, por dejarme usar tus fotos en mi blog. Todo el mérito es tuyo por preparar looks tan bonitos siempre, lo que yo hago es muy fácil. Gracias por seguir mi blog. Saludos cordiales.

      Elimina
  12. Każda z kobiet w innej sukience i każda ma swój styl. Podpoba mi sie propozycja Kristin. Te delikatne kolory wyglądają pięknie :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki za przybycie, Grażynę. Kristin ma styl, a jej sukienka jest wspaniały. Pozdrowienia.

      Elimina
  13. Muy buenas elecciones, me encanta tu blog y los looks que eliges, Martina y Nekane, aunque con diferentes estilos, ideales! Saludos!
    www.clubmujeresreales.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por visitarme, Idoia, y por tu comentario amable. Me alegro de que te guste el blog y la selección de esta semana. Martina y Nekane son dos mujeres con mucho estilo, muy diferente, pero ambas elegantes. Saludos.

      Elimina
  14. Gretjes Look I really love because of the color combination. Have a good week! Sabina | Oceanblue Style

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Sabina, I'm glad you like the look of Greetje, I think it's a beautiful dress and she has great style. Greetings.

      Elimina
  15. m'agraden molt tots els looks d'avui, el de neklane és impressionant!

    BLOGOVIN

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M. Carmen, la Nekane s'allunya una mica de l'estil del meu blog, però com tu dius, aquest vestit em va impressionar. Salutacions.

      Elimina
  16. Guau menudas propuestas..me han gustado todas mucho Josep Maria..mas arriesgadas pero geniakes
    Un beso
    Gema
    Http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema, tú lo has dicho, hoy un poco más de riesgo, pero sin pasarse... Saludos.

      Elimina
  17. What great variety you've shown in these dresses! Thanks for introducing me to these lovely ladies from other countries! jodie
    www.jtouchofstyle.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for coming to visit, Jodie. I'm glad you like the selection. Greetings.

      Elimina
  18. Es verdad el post de hoy es algo diferente a lo que nos tienes acostumbradas! Me han parecido estupendas todas! Me quedo con Kristin me encanta! Un beso.

    http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir a visitarme. Este post es un poco diferente, las propuestas son menos formales, pero es que la selección también depende mucho de lo que voy viendo en vuestros blogs y esta semana por ahí funcionaban los gustos. Kristin tiene mucho estilo y me alegro de que te guste. SAludos.

      Elimina
  19. Thanks so much for featuring me and my steal of a silk dress!

    Kristin

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Kristin for letting me use your pictures. Your dress is lovely. Greetings.

      Elimina
  20. You have created a beautiful corner for us bloggers to come together and meet each other and make the connection stronger. We really enjoy this chance you give us. All the real life bloggers you present today have a strong personal style and contribute to make our world a little bit more beautiful. We have but to thank you for that.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks for visiting, Angie, and thank you very much for your kind words. I'm glad you like the blog and selection. I like to discover new blogs and promote them. Some think that mature women are invisible, I think the opposite. Greetings.

      Elimina
  21. Buongiorno Joseph, la ringrazio come sempre per essere passato dal mio spazio. Mi piace molto questa rassegna, in particolare trovo chic Martina, che è una bella donna ma ha anche classe nell'abbigliamento e ha fatto una scelta molto sobria ed elegante.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grazie per essere venuti Katia. Il tuo blog è bello e mi piace a farvi visita. Martina è una donna molto intelligente, e si cuce anche molto del suo abbigliamento, e questo mi piace. Saluti.

      Elimina
  22. What elegant and stylish women! T. http://tickledpinkwoman.blogspot.com

    ResponElimina
  23. Wszystkie panie świetnie wyglądają. Podoba mi się uśmiechnięta Greetje. Pozdrawiam serdecznie...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Barbara. Cieszę się, że podoba Ci się post. Uśmiech Greetje jest jedną z najlepszych cech. Pozdrowienia.

      Elimina
  24. Hola Josep!
    Me ha gustado mucho kristin y el vestido de Nekane es bonito! Muy buena selección!
    Feliz finde. Un abrazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz por tu visita y me alegro que te guste. Kristin tiene mucho estilo y Nekane, aunque se aparta un poco de la filosofía de mi blog, lleva un vestido muy bonito que me gustó al verlo. Saludos y feliz finde.

      Elimina
  25. Respostes
    1. Thanks, Grazyna, I also really like the dress Greetje, and in general style. regards

      Elimina
  26. Dearest Greetje is wonderfl in the yellow, white and blck dress!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hello Dan, thank you for coming. Greetje dress is very beautiful, and she wears it with style. Greetings.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve