IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


11 d’agost del 2015

LOOKS DE LA SETMANA. 3-10/8/15

En realitat, després de les vacances, la selecció no és setmanal, és més àmplia i abasta més dies, però això no és el que importa, el que importa de veritat és l'intent de destacar cinc propostes per damunt de les altres visitades, tasca realment difícil, perquè és tant i tant bonic tot el que veig als blogs que costa decidir-me. Intento no repetir-me massa, cosa que també és difícil, perquè, com tothom, tinc les meves preferències personals i estètiques, pero faig el que puc. 

Avui tres de les seleccionades, si no m'equivoco, és la primera vegada que apareixen al meu blog. Son tres dones que he començat a seguir en la nova etapa del blog, que ha anat guanyant en nombre de blogs seguits, però també en qualitat. Els blogs milloren cada dia i això es nota. Les tres dones noves s'afegeixen a una vella amiga del meu blog, la Barbara, una dona polonesa que segueixo i em segueix des del començament i a la Elisabeth, que ja ha sortit al blog, però també és una persona que he conegut des de fa poc. Espero que us agradi la selecció, ben diversa i heterogenea. 

Precisament començo per la Elisabeth, del blog Galeria EB by Elisabeth Brzeski. El seu vestit vermell, la seva pamel·la negra, les seves mitges sofisticades, els guants i la connexió amb la moto em van fer recordar les pel·lícules americanes i les dives italianes del cinema. El seu aspecte és elegant i a la vegada sofisticat i atractiu. Per a mi és una gran proposta. 

Elisabeth





























La Rosario, del blog De seda y rosa, és una d'aquestes persones que he descobert fa ben poc. El seu permanent somriure i la seva elegància personal la fan un exponent fantàstic de la meva filosofia sobre la moda madura. Avui, aquesta andalusa amb tant d'estil, se'n va de casament i el seu look és una meravella. El guarniment de roses al seu cabell és preciós, i el vestit és molt bonic.

Rosario



La Cherie, del blog Style Nudge, va ser tot un descobriment, perquè té un gran estil i una gran elegància personal. Combina propostes sumament elegants amb propostes més informals i no menys interessants. És una dona amb una gran cultura de moda i el seu blog és com una enciclopèdia d'estètica i estil. El seu vestit llarg de color groc, amb la meravellosa faldilla, amb vol, moviment i volum, l'acabat camiser de la part superior i l'outfit preparat amb els complements ben vermells, em semblen genials. 

Cherie



La Barbara, del blog Bastamb, és una vella amiga, des del començament els seus comentaris han enriquit el meu blog i la seva fidelitat ha estat magnífica. Aquesta polonesa madura, elegant i discreta, simpàtica i dolça, és un model per al meu blog i la seva filosofia: dones que ja no són joves, però que no s'abandonen i intenten cada dia aparèixer atractives i ben visibles. Avui, aquest senzill vestit amb l'estampat delicat, m'ha emocionat. 

Barbara





























I, per acabar, com sempre sense ordre de preferència, l'Ana, del blog Mrs. American Made, una de les darreres persones que he conegut en el mon dels blogs. Ella lluita per promocionar la moda americana, una tasca que dóna sentit al seu blog i amb la que aconsegueix demostrar l'importància d'aquest sector de l'art, la cultura i l'economia  als Estats Units d'Amèrica. Les seves propostes sempre són senzilles i equilibrades, boniques i elegants. El vestit d'avui, amb aquest meravellòs plisat, em sembla preciós. Els complements li donen un toc fantàstic. 

Ana



46 comentaris:

  1. Una acertada selección Josep, se ven unas mujeres atractivas y elegantes. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Lola. No viste tu foto en el anterior post? Saludos.

      Elimina
  2. My number one is Ana in this week , very elegant and chic.Best :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Grażyna. Ana jest wielki znaleźć, to jest proste i ładny styl. Powodzenia w nowym blogu. Pozdrowienia.

      Elimina
  3. Wspanialy wybór.
    Blog Barbary odwiedzam regularnie, także od Elżbiety.
    Każda z pan ma swój wlasny niepowtarzalny styl.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Barbarossa. Elisabeth i Barbara są dwie dojrzałe kobiety z stylu, a Podoba mi się jego styl. Elisabeth jest bardziej skomplikowany. Barbara jest mi bliskie. Pozdrowienia.

      Elimina
  4. Una estupenda selección Josep Maria como siempre!!!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ginger por tu visita, me alegra siempre que te guste. Saludos.

      Elimina
  5. Escepto a Cherie y Ana que son todo un descubrimiento, a todas las demás las sigo desde hace tiempo y me encantan! Un abrazo amigo.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María. Ana y Cherie son la elegancia americana, ese tipo de mujer que en USA está muy generalizada. Sus blogs son muy interesantes, porqué muestran moda, pero también hablan de ella. Saludos.

      Elimina
  6. gracias por encenar, maravillosas mujeres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por visitarme Stella, me alegra que te guste la selección. Saludos.

      Elimina
  7. Elżbietę odwiedzam regularnie. Jest źródłem niesamowitych pomysłów. Ma swój oryginalny styl:-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Grażyna. Ilekroć jestem zachwycony wizytę. Elisabeth ma świetną osobowość i świetny styl. Z poważaniem.

      Elimina
  8. I always admire those women who can elegantly dress also in the hot season!! Very nice selection as ever!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Dan. Glad your visit and I'm glad you like the selection. Regards.

      Elimina
  9. Muchas gracias por tus palabras aquí y en tus comentarios, siempre fijándote en todos los detalles, se nota tu pasión por la moda. También gracias por incluirme en una selección con unas compañeras Bloggers tan elegantes,derrochan estilo en sus looks.
    Besos
    De Seda y Rosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti. Rosario, por permitirme usar tus fotos. Sin vuestra colaboración y confianza mi blog no sería nada. Me alegra que te guste la selección. Saludos.

      Elimina
  10. Hoy, espectaculares mujeres. Especial admiración por Rosario: preciosa en esa boda.
    Saludos Josep-Maria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosa. Rosario es un gran descubrimiento para mi, tiene una elegancia muy personal. El vestido de la boda es realmente bonito. Coincido contigo. Saludos.

      Elimina
  11. Just loe Cheries Style. Beautiful. xo Sabina | Oceanblue Style

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Sabina, Cherie dress is beautiful, and she is a woman with style. Regards.

      Elimina
  12. Dzieki Josep-Maria, ze po raz drugi umiesciles mnie na swoim blogu. Rowniez moja przyjaciolke blogowa Babare. Ciesze sie bardzo...
    Szkoda tylko, ze swoje mile i pochlebne komentarze nie piszesz u mnie na blogu tylko piszesz do mnie w e-mailach....
    Suknia Rosario i Cherie bardzo mi sie podobaja. Sa nietuzinkowe.

    Pozdrawiam serdecznie, Josep:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Elisabeth. Nie bardzo rozumiem krytyki, bo zawsze komentuje na swoim blogu. Z poważaniem.

      Elimina
  13. Jak zawsze dobrze wybierasz josep-maria. Jestem u Ciebie już od dawna, poznałam dzięki Tobie ciekawe dziewczyny głównie z Hiszpanii. Dziękuję, że podajesz nowe osoby, których jeszcze nie znam. Podoba mi się sukienka Any. Elżbieta to moja blogowa koleżanka. Każda ma inny styl i dobrze, że jesteśmy inne. Pozdrawiam serdecznie, na maila odpisałam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Barbara. Jesteś już stary przyjaciel mojego bloga. Z poważaniem.

      Elimina
  14. Maravillosas propuestas y bloggers, como siempre amigo Josep María. Con un factor común, la pasión por la moda. Algunas las conozco como la increíble Rosa, otras no pero por supuesto siempre me aportan algo. Así que gracias y felicidades por este maravilloso blog que tienes. Besazosssss
    Nekane
    http://nekane2020.blogs.elle.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu fidelidad, Nekane. Me alegra que descubras cosas nuevas en mi blog. Saludos.

      Elimina
  15. A great selection again. I agree that Elisabeth paints a picture perfect with that fantastic red dress. But they are all fantastic. No preference today as I love them all.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Greetje. Elisabeth is great with this red dress, we agree appreciation. Regards.

      Elimina
  16. Uff, que bonitas las fotos de hoy, Elisabeth. me ha impresionado. por esa elegancia y ese sello personal, pero para mi Rosario, al igual que María y Curra es otro referente de. Estilo y gran amiga que admiro muchisimo, y la última, Ana me ha encantado. Como siempre, una selección. De lujo!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Beatriz. Rosario es para mi un descubrimiento reciente, pero también estoy impresionado por su estilo y elegancia. Saludos.

      Elimina
  17. All the ladies look so beautiful and stylish. I like the long light colored dress very much!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Martina. I guess you mean the dress Rosario, is cute, right? Regards.

      Elimina
  18. These ladies have captured classic chic so well! T. http://tickledpinkwoman.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Tina. Glad your visit, and I'm glad you like the selection. Regards.

      Elimina
  19. Molt guapes totes!! Em quedo amb l´Ana que m´ha encantat el seu vestit plisat i el seu estil tan delicat.

    elblogderenee

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel. És xulo el vestit plisat, veritat? Salutacions.

      Elimina
  20. Bueno y los de esta entrada buff que bonita selección..me ha encantado.El de cuadros vichy es precioso pero todos me han gustado
    Besos
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema, me alegro de que te guste la selección. El vestido de cuadros es realmente bonito. Saludos.

      Elimina
  21. Basia, moja faworytka! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Magdalena, za wizytę. Nie rozumiem bardzo dobrze, kto jest Basia? Pozdrowienia.

      Elimina
  22. Cherie me a enamorado, por el estilo que tiene 😍 y Ana por su sencillez tan chic. Pero al fin y al cabo, mujeres estupendas todas. Un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Omaira. Cherie y Ana son dos descubrimientos recientes y me gusta su estilo sencillo y sin muchas complicaciones. Saludos.

      Elimina
  23. Rosario wygląda tutaj przepięknie <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por su visita, Zoya. Me alegro de que como Rosario tiene un estilo lote Saludos.














      Dziękuję bardzo za wizytę, Zoya. Cieszę się, że podoba Rosario, ma dużo Pozdrowienia styl.


      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve