IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


16 de setembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 2

Després del darrer post, d'acomiadament de la Curra, monogràfic i una mica trist, avui retorno a la línia habitual, cinc looks que m'han agradat i vull destacar. Com sempre, potser no són els més vistosos, els més elegants o els més creatius, però són els que m'agraden a mi. Ja sabeu: vestits, flors, negres, estampats... I, com sempre, també, intentant no repetir-me massa a l'escollir les persones i intentant descobrir nous blogs. A veure si us agrada la tria...

Avui començo amb la Barbel, del blog Ü 50, que acostuma a sortir molt en el meu blog, però que hi farem, els seus looks són dels meus preferits, senzills, bàsics, fins... El vestit que avui us presento em va semblar una preciosistat, per l'estampat i pel disseny bàsic , però amb una proposta per a la part posterior molt atrevida i bonica. 

Barbel 




























La Carmen, del blog COCOOLOOK, és una clàssica als meus post. Tothom que em segueix una mica sap que el seu estil m'encanta i que els seus looks sempre m'impacten. He de fer esforços perquè no es repeteixi més sovint al blog. Avui, aquest mono (jumpsuit) negre amb estampat multicolor, em va semblar senzillament fantàstic. És una proposta difícil i arriscada, perquè el disseny i l'estampat podria donar-nos una falsa imatge naïf, quan en realitat és un look d'allò més elegant. 

Carmen



La Conny, del blog A hemad und a hos, és una persona que he conegut fa ben poc i en la que he descobert unes propostes senzilles, bàsiques, elegants, modernes i atrevides. El look d'avui n'és una mostra: un vestit-jersey negre llis amb uns texans, hi pot haver una cosa més bàsica? Però el vestit no és convencional, les sabates tampoc, els texans per sota el vestit, la senzillesa dels complements... Jo ho trobo fantàstic. 

Conny


Que puc dir de la Dan, del blog The pretty cute? És una vella amiga, des de començament del meu blog. És l'elegància clàssica, femenina i bàsica. Sempre clàssica, però sempre atractiva, amb un punt de sofisticació i estil que només les italianes saben aconseguir. Les seves faldilles m'encanten, la d'avui també, amb aquest brodat floral tan bonic. La resta del look, la jaqueta, la blusa, són autèntiques joïes de la costura. 

Dan


I, per acabar, com sempre sense ordre de preferència, la Stefanie, del blog Sea of teal, una dona que segueixo també des de fa molt de temps, malgrat que ella és més jove que les persones habituals al meu blog. Malgrat que la segueixo des de fa temps, ha sortit poc als meus posts, cosa rara perquè el seu estil elegant, clàssic i sobri m'encanta. Quan vaig veure el seu post amb aquest vestit, no ho vaig dubtar gens: cap a la meva selecció! M'agrada, molt, l'estampat, el disseny i el volum i el moviment que té. 

Stefanie




42 comentaris:

  1. Un millón de gracias por incluirme en tu selección y por las hermosas palabras que me dedicas...
    Un abrazo enorme, Josep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como siempre, gracias a ti. Tu sabes el esfuerzo que me supone no incluirte más a menudo. Saludos.

      Elimina
  2. Qué buena selección¡. Aunque a mi me pasa como a ti, tengo debilidad por Carmen, es un cañón de mujer y saca siempre unos looks preciosos y cargados de estilo y personalidad, pocas bloggers conozco que mezclen tan bien las prendas como ella. Un abrazo Josep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ángeles, tienes toda la razón en cuanto a Carmen, sus looks son siempre espectaculares, incluso los más básicos e informales. Tiene una gran habilidad para combinar con éxito. Saludos.

      Elimina
  3. Me encanta y sigo a Dan, es muy elegante. Carmen es una mujer a la que admiro mucho, ademas de estilo es un bellezón de mujer. Un abrazo amigo.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María, Dan es realmente muy elegante. Su estilo clásico y sobrio me encanta. De Carmen que te voy a decir? Es una de mis debilidades estéticas, combina como nadie las prendas. Saludos.

      Elimina
  4. Respostes
    1. Dziękujemy Jultob. Naprawdę podoba mi się wygląd Conny jest podstawowe, proste i bardzo nowoczesny. Pozdrowienia.

      Elimina
  5. Thank you for your words, Josep! ( and, of course for including me in your selection ) ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Dan. You know how I like your looks and is an honor to have you in my blog. Regards.

      Elimina
  6. Podoba mi się stylizacja Conny. Połączenie tej zwiewnej sukienki - tuniki z jeansami jest nietuzinkowe :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Witaj Grażyna, takie były wakacje? Masz absolutną rację, wygląd Conny jest nietypowy, więc lubię nowoczesny, prosty i śmiały. Pozdrowienia, cieszę się, że cię tu zobaczę.

      Elimina
  7. Com sempre una gran elecció¡¡¡¡ Petons rei

    LOS40ENBOGA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fita. Cada dia és més complicat escollir, perquè no puc veure tots els blocs que segueixo, no tinc prou temps! Salutacions.

      Elimina
  8. Gràcies per les seves meravelloses paraules sobre el meu estil de tu. És una gran cosa per a mi ser part d'aquestes senyores meravelloses. Gràcies estimat Josep ...
    I don't know, if the catalan is right. But I hope you know, that is a great thing for me - being a part of this wonderful women. Thank you!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Conny, you're very kind in letting me use your pictures on my blog, and is a lovely touch answer in Catalan, also correctly. You make my blog more interesting. Sincerely.

      Elimina
  9. Wszystkie Panie wyglądają pięknie. Bardzo mi się podoba kombinezon Carmen. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki za odwiedziny, Jolanta. Carmen kostium jest słodkie. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Thank you for sharing my photos! Happy that you like my maxidress! :)
    Greetings from Germany.
    Stef

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks to you as always, for letting me use your pictures on my blog. It is an honor for me to use. Regards.

      Elimina
  11. El tercero me chifla

    www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Noemí, a mi también me encantó al verlo. Saludos.

      Elimina
  12. Se nota tu buen gusto! Haces unas selecciones estupendas siempre. Soy seguidora de Carmen y ese mono me chifla, estuve a puntito de comprarlo, cuando la veo a ella cuánto me arrepiento, le queda genial y con su toque siempre tan personal.
    Saludos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/2015/09/seda-y-rojo.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario, eres muy amable. Ese mono sería perfecto para ti, seguro! ;-) Saludos

      Elimina
  13. Estupendo repaso Josep Maria, son todos muy bonitos pero sin duda me quedo con el de Carmen Gimeno porque ella me encanta!!!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ginger. Carmen Gimeno tiene un amplísimo club de fans, y es lógico porqué su estilo es fantástico. Saludos.

      Elimina
  14. Preciosas propuestas, me han gustado mucho cada una en su estilo
    Feliz fin de semana
    Besos
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
  15. Hola Josep Maria, como siempre una selección muy buena, pero si tuviera que decidirme, me quedaría con el look de Conny y el de Carmen, me parece que van estupendas. Un beso

    ResponElimina
  16. Me cuesta hoy , porqué todas son muy elegantes y guapas, pero Carmen está adorable con su look!
    Un abrazo!!

    ResponElimina
  17. Estupendas todas! Ya sabes que yo soy una fans de Carmen! Y Conny me ha gustado mucho! Un beso.

    http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  18. Wszystkie panie świetnie wyglądają, moja ulubienica to Carmen, tylko jej blog znam...pozdrawiam serdecznie...

    ResponElimina
  19. Pokazujesz piękne, zadbane i mające swój niepowtarzalny styl.
    Pozdrawiam Cię serdecznie.

    ResponElimina
  20. Mnie bardzo podoba sie tunika Conny i kombinezen Carmen oraz jej buty :) Obie swietnie wygladaja, choc inne panie rowniez piekni ei maja swoj styl:)

    Pozdrawiam Josep-Maria:)

    ResponElimina
  21. Totes guapíssimes però em quedo amb la meva Carmen de Cocoolook que és un amor!!! M´encanta!! avui no se si l´has vista però va genial!!!
    el blog de renée

    ResponElimina
  22. Excelentes propuestas y bloggers amigo Josep María. Sin duda tienes una capacidad especial para fichar arte y creatividad con tus excelentes post. Me encantas y adoro tu blog. Besazos y feliz día rey!!! Muaaaacks
    Nekane
    http://nekane2020.blogs.elle.es

    ResponElimina
  23. Unos looks muy bonitos, el que más me gusta es el de Cocoolook! Me encanta el mono, bueno, todos los monos!! jajajaja

    besos, Carmen
    http://cincuentayque.es/

    ResponElimina
  24. Carmen e Conny mi piacciono molto, sia come donne che come stile fashion. Grazie del commento, mi vedrà ancora come modella nei miei post. A presto!

    ResponElimina
  25. Perdoneu la falta de resposta als comentaris. Tinc l'ordinador avariat i espero que m'arribi el nou. Gràcies /Perdonad la falta de respuesta a los comentarios. Tengo el ordenador averiado y espero que me llegue el nuevo. Gracias / Sorry about the lack of response to the comments. I have the damaged computer, and I hope I get the new. Thank you

    ResponElimina
  26. Uwielbiam Carmen - Cocoolook. Obejrzałam jej cały blog i jest moc.
    Podoba mi się też stylizacja Conny.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Sophy. Carmen ma wielu zwolenników, to kobieta z wielkim stylu osobistego. Conny ma również coś specjalnego, prawda? Pozdrowienia.

      Elimina
  27. Carmen's jumpsuit is spectacular. Love it. My dear friend Dan has more style in her little finger than I have in my entire body. Luckily she teaches me. But Conny took my breath away. I missed this one on her blog. Awesome!!
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Greetje. Dan is really elegant and simple. But I disagree with what you're less. Each has its own style, and you have a lot ... Greetings.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve