IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


24 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN . 10

Avui, cinc propostes molt diferents, cinc dones que no tenen gaire bé res de comú en el seu estil, però que tenen una cosa en comú, la personalitat. Són cinc blogs amb ben poca relació, però són cinc blogs, i cinc dones, que mai deixen indiferent, perquè els hi agrada jugar amb els colors, les formes i les tendències. Cinc personalitats diferents que espero que us agradin i us donin idees aprofitables.

En primer lloc, per ordre alfabètic, la Dawn Lucy, del blog Fashion Should be Fun. El nom del blog ja us pot donar una idea de que és de tot menys convencional o avorrit. Aquesta californiana té les idees ben clares i els seus looks sempre impressionen. I, com ella diu, la moda ha de ser divertida. El seu vestit maxi de quadres escocesos és preciós i l'outfit que ella ha preparat té una gran força.  

DAWN LUCY























L'Elisabeth, del blog Galeria EB by Elisabeth Brzeski, s'està convertint en habitual als meus post i en una de les bloggers que més impressió em causa, per la seva valentia a l'hora d'utilitzar els colors, la seva elegància i la seva tendència iconoclasta, que l'allunya de les propostes avorrides o covardes. Ella trenca els motlles i utilitza el color de manera fantàstica, amb una gran font d'inspiració: les flors. Us recomano que feu l'exercici de comparar els seus looks amb les flors dels seus post, és un plaer cromàtic.

ELISABETH






















Avui dues persones són noves al meu blog, una és la Krystyna, del blog Fashion Krynka's Way. Ella, com a bona polonesa, encara que afincada als Estats Units, domina l'elegància, sense renunciar a l'atreviment dels colors i els estampats més sofisticats. Avui juga amb els taronges d'una manera espectacular. Al seu blog, a més de roba i trobareu moltes altres coses interessants. 

KRYSTYNA



I ara, l'Omaira, del blog Analizando la moda. I per què la selecciono avui si el seu look és d'allò més informal? Doncs, senzillament, perquè estic content de tornar a veure-la, després d'un temps allunyada de nosaltres. Perquè estic content de tornar a veure la seva rialla, fresca, sinzera, oberta, valenta. Perquè estic content de tornar a veure els seus looks agosarats, plens d'imaginació i estil personal. En fi, perquè m'encanta el seu look informal i perquè és el meu blog i ella és amiga meva, virtual però una gran amiga. 

OMAIRA





















I, per acabar en ordre alfabètic, una dona i un blog que he descobert fa molt poc. És la Tina, en el blog The Tastemonials, que publica la Heike . Aquest és un blog d'una gran qualitat estètica i d'un gran nivell tècnic. Amb grans propostes, molt elegants i amb estil. Amb propostes de moda i també de viatges i estil de vida. Un gran blog que us recomano. Avui la Heike publica el look de la Tina, un look fantàstic, amb un kimono i una faldilla preciosos.

TINA


49 comentaris:

  1. Unos looks muy interesantes, me gusta mucho ver color en looks de otoño/invierno. La chaqueta de Omaira es maravillosa...
    Saludos,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda. El look de Omaira es el más "atrevido", pero es muy bonito, verdad? El color en las dos polacas es muy interesante, a mi modo de ver. Saludos.

      Elimina
  2. Milo mi, ze znow jestem goscem na Twoim blogu:) Dziekuje Ci Josep-Maria za te goscine i serdecznie Cie pozdrawiam:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Elisabeth. Jest to dla mnie wielki zaszczyt, że jesteś w moim blogu. Wiesz, ile Podziwiam cię. Pozdrowienia.

      Elimina
  3. Cuanto me gusta esta seleccion
















    Me encantan todas, es genial descubrir caras nuevas con tanto estilo! Un abrazo Josep.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/



    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Maria, me encanta que te guste y que aún descubras cosas aquí. Saludos.

      Elimina
  4. Josep, todas tus seleccionadas son fantásticas pero tengo que confesar mi admiración por Omaira... Su estilo es inconfundible y tiene un arte para combinar prendas que ya quisiera yo tener... Sin duda, este look es uno de mis favoritos por su frescura y valentía, donde queda patente su envidiable personalidad! Se nota que la adoro, verdad?
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mi bloguera favorita...sabes que te adoro, espero que las chicas no se me celen. Eres la única a la que me gustaría parecerme, si volviera a reinventarme en vez de Carrie, tú serías mi referente. Pero a Carrie la adoro, aunque poco a poco voy perdiendo todo lo que ella me inspiro. Un besito grande y te espero en Coruña

      Elimina
    2. Bueno, no se si meterme en medio de esta declaración, pero quiero dar las gracias a Carmen por pasarse por aquí. Saludos... a las dos.

      Elimina
  5. Gracias miles mi querido Josep, me vas hacer llorar, que alguien que solo me conoce virtualmente diga eso de mi, me emociona y más en estos momentos que estoy especialmente sensible. Con lo fácil que sería todo, si cada uno de nosotros fuéramos capaces de ponerle una sonrisa a la vida y ver solo el lado bueno de las cosas. Me alegré tanto que volvieras, que seas capaz de ver en cada una de nosotras, nuestra personalidad y la manera distinta que tenemos cada una de ver la moda. A veces me digo, adonde voy yo a estas alturas de mi vida? Estaré haciendo el ridiculo? Pues no!!! Parece que vestirse y la moda sea solo territorio de la juventud y que nosotras ya no aportamos nada...pues me niego!! Me encanta la moda y pienso seguir disfrutándola. Un besito grande y un millón de gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Omaira, yo también estoy contento por tu regreso. Además, en este comentario has resumido, perfectamente, la filosofía de mi blog, gracias otra vez. Un cordial saludo.

      Elimina
  6. It's very nice to be a guest on your blog :-) Thank you Josep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Krystyna. To jest przyjemność nauczyć ładny wygląd na moim blogu. Pozdrowienia.

      Elimina
  7. Una bonita selección Josep María. Hasta me he inspirado para alguno de mis looks. Todas me encantan pero claro..al conocer a Omaira personalmente y encima saber que ha pasado un mal momento tengo que decirla que animo y que es genial y que siga para adelante.Perdoname sino es el sitio adecuado
    Un beso
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema, me alegra que te guste y que incluso te inspire. Cualquier lugar es bueno para mandar buenos deseos a las personas que apreciamos. Saludos.

      Elimina
  8. Thank you very much Dawn Lucy . For me it is an honor that you show up on my blog and give me permission to publish your photos. Best regards.

    ResponElimina
  9. Kolejny ciekawy post. Idealny wybór pięknych i madrych kobiet.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Barbarossa. Cieszymy się, że wizyta i lubię również stanowisko. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Krysię uwielbiam, to wulkan energii ! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki za odwiedziny, Magdalena. Krystyna naprawdę to eksplozja kolorów. Pozdrowienia.

      Elimina
  11. Świetne dziewczyny i pełne energii. Nasza Krysia i Ela to bardzo energiczne i kreatywne kobiety.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Hanna. Jak elegancji polskich kobiet? Ja też! Pozdrowienia.

      Elimina
  12. The girls are beautiful in every way :) and worth showing their exceptional styling greet :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks for your visit, Marzena. It makes me happy that you like the post. Regards.

      Elimina
  13. Es verdad, cuánta variedad! Diferentes estilos pero todos tienen algo especial. Me ha llamado mucho la atención el look de Elisabeth, he probado a combinar la pata de gallo con amarillo, pero mira, viendo su look me han dado unas ganas de volver a repetir.
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario. Me alegra que el post te inspire. Estoy seguro de que un look parecido al de Elisabeth se vería precioso en ti. Saludos.

      Elimina
  14. Sin duda muy acertadas tus propuestas, pero sin duda me quedo con la primera y las dos ultimas.

    besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por venir Olga. No te gusta mucho el estilo colorista de las polacas? El primero y el último son mas sobrios, y Omaira es... Omaira. Saludos.

      Elimina
  15. Elisabeth's style is lovable and very nice on her! The ochre yellow is soooo beautifully matched to bluette ..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Dan. I would also liked the proposal Elisabeth, so brave and so spectacular. Regards.

      Elimina
  16. Respostes
    1. Thanks Grazyna. Style Tina is also a bit you, right? Greetings.

      Elimina
  17. Lucy ma wspaniałą sukienkę maxi. Podoba mi się jej połączenie ze skórzaną kurtką :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki za przybycie, Grażynę. Spojrzenie przetarte Lucy jest bardzo ładny, podoba mi się, że dużo. Pozdrowienia.

      Elimina
  18. Hoy sin duda alguna mis favoritas son Omaira y Tina por este orden! Una vez más felicitarte por tu manera de ver y sentir la moda, llegando a emocionarnos! Un beso.

    http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Blanca, me alegra que te guste el post y tú si que me emocionas con tus palabras. Omaira es una mujer con un estilo personal que impresiona y Tina es un descubrimiento reciente, que me entusiasmó con su look elegante y moderno a la vez. Saludos cordiales.

      Elimina
  19. Very interesting and beautiful! You show a good fashion and beautiful women. It is wonderful!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Ava. Cieszę wizytę i komentarz. Przytulić.

      Elimina
  20. Hola Josep Maria!! em quedo amb el primer look, aquest vestit m´ha impressionat!! Ademés, a cobinació és ideal!! Va perfecte!!!!


    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la visita, Maribel. El look de la Dawn Lucy és una passada. Salutacions.

      Elimina
  21. Fajne dziewczyny, uwielbiam naszą cudowną Krysię...pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękujemy za wizytę, Barbara. Spojrzenie Krystyny to elegancki eksplozja kolorów. Pozdrowienia.

      Elimina
  22. Of this selection I love Dawn Lucy and Tina. But saying might give the impression that ai don't like the other ladies. And that is not true.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks for coming, Greetje. It is impossible not to have a preference, although we seem pretty set. Every week I teach my preferences, but try not to repeat much. A hug, dear friend.

      Elimina
  23. I just discovered your blog and I am excited that you write it in Catalan. I got to know your language because I fell in love with Barcelona. Many years ago I studied Spanish but I don't speak Catalan so far. But I think with your blog, I will learn a lot!
    And by the way: The ladies all look great!
    Fran

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molts gràcies Fran, les teves paraules em fan molt feliç, m'alegra molt la teva visita. T'escriuré un missatge per demanar-te permís per usar les teves fotos al meu blog. Salutacions cordials.

      Elimina
  24. De nada, Josep :-). No es un problema usar mis fotos.
    Salutacions cordials a Tarragona!
    Fran

    ResponElimina
  25. L´Anne-Marie no la coneixía però m´ha semblat una dona super elegant i guapísima!! M´ha encantat com vesteix i l´estil que té.

    Molt bona sel.lecció, com sempre!!

    Bon cap de setmana!

    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'has equivocat de post, has anat endarrera, però moltes gràcies. M'alegra que t'agradi l'anne-Marie, per a mi té molt d'estil. Bon cap de setmana llarg!

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve