IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


4 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 7

Cada dia és una mica més difícil seleccionar, perquè cada dia segueixo més blogs i el meu temps és limitat. No puc comentar en tot els blogs que m'agraden i només puc fer-hi un ràpid cop d'ull per anar preparant la pre selecció d'allò que més m'agrada. M'agradaria poder dedicar més temps a cada blog, a cada post, per aturar-me en els detalls, en els patrons, en els teixits, però... el temps no s'atura. Bé, anem al que més m'ha agradat aquests dies. 

La Busola, del blog The Fasion Stir Fry, és una de les últimes dones que he descobert. El seu estil sofisticat m'ha fet adonar-me de la bellesa de les seves propostes, sovint coloristes, sovint carregades d'un aire una mica trencador, però sempre agradables i equilibrades en la combinació dels estils i els complements. La faldilla que porta avui és preciosa, i la combinació amb aquest sweter queda perfecta. Un look de tardor que es fa mirar. 



Carmen, del blog MomentsofWoman, és una vella amiga, una bona amiga des del començament d'aquesta historia blogger. Ella cada dia fa de la senzillesa i la sobrietat la seva demostració d'elegància. Avui ens en dóna una bona mostra amb aquest delicat, bonic i atractiu vestit quasi minimalista, que ella vesteix amb la seva gràcia habitual. Ella ha superat moltes dificultats a la vida, però les dificultats no li han tret ni una mica del seu atractiu, al contrari, cada dia més bonica.

Carmen



I si abans parlavem de minimalisme i elegància i atractiu amb coses senzilles i bàsiques, la Clàudia, o la Cla, del blog Glam Up Your Lifestyle, n'és una autèntica mestra. Amb els seus looks bàsiques per anar a treballar, ens dóna cada dia una bona mostra. Avui, aquest vestit blau, sense cap mena d'ornament ni complicació n'és un bon exemple. Menys és més. Més elegància i atractiu amb menys coses és impossible.

Cla





















La Kirsten, del blog The Lifb Issue, també és algú que he conegut fa ben poc. Aquesa dona, amb els seus looks sense masses complicacions, també s'adapta a model de moda madura que jo vull destacar, bàsic i posable per la majoria de dones que volen estar elegants i atractives sense grans complicacions. Aquest look que avui destaco, amb aquest aire masculí, ho té tot perquè jo m'hi fixi. I vosaltres?


Kirsten























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic i sense predileccions, la Nekane, del blog Buscando a Audrey.  La Nekane s'ha convertit des de fa temps en una de les meves muses, en un dels meus mites, i la veritat és que el seu estil és lluny del que jo defenso i promociono. Potser podria dir que ella n'és l'antítesi, perquè ni és senzilla, ni bàsica, ni discreta, però... és que té tan d'estil!  tanta personalitat! Ella ha creat el seu propi concepte estètic, el defensa i guanya. Avui, però, malgrat que el resultat final és molt personal, l'abric capa que porta és una peça preciosa i adaptable a molts altres looks més convencionals. Ella fa la seva versió, però segur que us el posarieu, encara que siguès sense shorts, veritat? 

Nekane





30 comentaris:

  1. The Fasion Stir Fry It's a great blog full of inspiration. I added it to my favorites;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Grażyna. Pomoc Szukaj ciekawych miejsc czyni mnie szczęśliwym. Pozdrowienia.

      Elimina
  2. Hallo Josep-maria. Another interesting post and an opportunity to meet other bloggers. All of them are good choises and I enjoyed their blogs. Thank you for all your comments. So helpful to improve my style.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi Angie, thanks for visiting. Glad you like the post. Glad your post again become frequent. Regards.

      Elimina
  3. You picked a lot of stylish women again. I adore the first one, Busola. The colours are fantastic as it the cut. Of course Cla is always stylish (great shoes).
    Greetje
    PS I am trying to cut down on commenting as I am developing a RSI shoulder (reptitive strain injury).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Greetje my dear, I hope your injury to heal soon. Thanks, you're always so kind ... Greetings.

      Elimina
    2. We are changing a few things. A desk is made for me, I bought a proper office chair. So when I am working at home or doing my blog, I will sit in a better position with my hands and arms. That will hopefully make it better.

      Elimina
  4. Jak zawsze wybierasz bardzo eleganckie i stylowe kobiety. Masz dobry gust Josep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Hanna, są bardzo przyjaźni. Pozdrowienia.

      Elimina
  5. Me encanta descubrir nuevas caras a través de tu blog... Todas son fabulosas!!!
    Un beso, Josep

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen, me alegro de que mi blog tenga alguna utilidad para ti. Saludos.

      Elimina
  6. Najbardziej rzucił mi się w oczy naszyjnik z pierwszego zestawu :)
    Oczywiście wszystkimi zestawami można nacieszyć oko, eleganckie :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bardzo dziękuję za odwiedzenie mojego bloga. Cieszę się, że podoba mi się wybór. Pozdrawiam,

      Elimina
  7. Dziękuję, Ava, jesteś bardzo amiable. Poważaniem.

    ResponElimina
  8. wszystkie panie są urocze! :)

    http://lamodalena.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Madeleine. Widok kobiety z takim stylu jak to jest dla mnie bardzo ważne. Pozdrowienia.

      Elimina
  9. Que bonita selección Josep maría, todas ideales. Me ha encantado la falda del primer look es impresionante
    UN beso
    Gema
    http.//brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Gema. Busola ha sido un gran descubrimiento, es una mujer con un estilo impresionante. Saludos.

      Elimina
  10. Estic amb la Carme Gimeno, veure el teu blog es descobrir noves cares i nous looks, lo teu es una feina d'estudi i recerca tant nacional com internacional, jejeje. Una abraçada rei.

    LOS40ENBOGA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fita. Però cada dia és més complicat. La meva feina professional cada dia em demana més dedicació i responsabilitats i el temps lliure s'escursa. Intento no perdre les velles amistats, però no puc fer descobriments. I, a més, tu ja ho saps, si no visites i comentes en altres blogs, les visites al teu baixen. En fi, fem el que podem... Una abraçada.

      Elimina
  11. Busola jest przepiękną kobietą. Bardzo podoba mi się też styl Cla.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękujemy Barbarossa. Bussola i Cla są dwie kobiety z wielkiego osobistego stylu. Cieszę się, że im się podoba. Pozdrowienia.

      Elimina
  12. Estupenda selección ! Nekane tiene un estilo muy personal y a todas las tendencias las lleva a su estilo, siempre con un puntito muy sexy, la adoro.
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario, me alegra que te guste. Nekane es diferente a todo, su estilo no casa con ninguna tendencia en concreto, pero las adopta todas. Como tú dices, todo lo lleva a su estilo personal. También yo la admiro, aunque está un poco alejada de mi filosofía, pero no puedo evitarlo. Saludos.

      Elimina
  13. Zestaw Busola jest przepiękny. Pozdrawiam serdecznie :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Jolanta, cieszę się, że podoba Ci się post. Bussola ma wielki stylu. Pozdrowienia.

      Elimina
  14. It always very nice to get acquainted with new, very stylish bloggers!

    ResponElimina
  15. Por favor, qué guapa está Carmen y qué piernas máaaaaassssss bonitas. Olé Carmen, me quedo con su precioso vestido y con lo bien que lo luce.
    Un abrazo,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caramba Yolanda, las piernas no forman parte de la selección , lo importante es el vestido, que es precioso por su sencillez. Aunque tienes razón, Carmen está fantástica y luce unas piernas preciosas. Saludos cordiales.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve