IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


11 de novembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 8

Vestits de punt, abrics d'entretemps, looks de tardor, dels primers freds, encara que a Catalunya sembla que l'estiu no s'hagi acabat. 

Quatre dones espanyoles i una alemanya, cinc estils ben diferents, encara que alguns dels looks escollits tinguin molts punts en comú. Dos vestits midis, el meu llarg preferit, dos looks amb abric finet i un boho, cinc propostes que segur que us inspiren en aquests dies en que costa decidir allò que posar-se, pel fred o per la calor. 

Com sempre, per ordre alfabètic, començo per l'Eugenia, del blog Un mundo con alma, i el seu preciós vestit de punt, amb càrdigan i barret, per configurar un outfit d'allò més senzill i informal, però amb un punt d'elegància i amb una combinació de colors molt de tardor, terra torrada, camel, marró. Cal una mica de valentia per posar-se aquest vestit, i una figura com la d'ella. 

EUGENIA






















I segueixo amb un altre magnífic vestit de punt, el de la Gaby, del blog Stylish Salat. Les fotos del seu blog, a més de mostrar-nos bonics looks, sempre estan fetes en paisatges d'allò més macos, últimament hi podem descobrir la preciosa tardor alemanya. El seu look, informal, modern i elegant, també ens presenta un outfit amb barret, botes casuals, i tocs bucòlics i romàntics que ajuden a fer més atractiva encara aquesta proposta. 

GABY





















Em repeteixo sovint amb la Leonor, del blog Con buena facha, ja ho se, però és que ella representa molt bé la filosofia del meu blog: dones madures que, sense perdre ni una mica l'elegància i l'estil, són agosarades, atrevides i planten cara a la tirania de la moda reduida a les models jovenetes. Ella juga a tots els camps de la moda i se'n surt sempre. Aquest boho, amb vestit blanc romàntic, és una preciositat. Atrevit, modern, elegant, avantguardista, provocador, diria jo. La Leonor dóna una lliçó i diu: "a que estic guapa?" I tan si ho està! i el seu look és com una bandera per a les dones valentes. 

LEONOR






















M'he enamorat de l'abric de la Maribel, del blog El blog de Renée, pel seu disseny, els seus colors i pel joc que pot donar en diversos outfit, atesa la seva possibilitat d'inserir-se en combinacions cromàtiques molt diferents. Ella el vesteix en un look bàsic, senzill, i això és una cosa que a mi sempre m'ha agradat, l'elegància sense complicacions. La Maribel n'és una experta d'això. 

MARIBEL






















I, per acabar el post, una dona que ja és quasi un ídol i un mite per a moltes bloggers, la Rebeca, del blog A trendy life. Fa molt de temps que segueixo els seus post, els seus looks, els seus outfit, però em costa triar-la per a les seleccions, perquè el seu blog i ella mateixa ja tenen prou fama i a mi m'agrada descobrir i potenciar allò que no en té tanta. Però avui no m'he pogut resistir, perquè el seu look, amb el vestit groc i l'abric d'estampat geomètric amb colors de tardor i aquesta línia de disseny tan elegant, m'han captivat. És, senzillament, una petita obra d'art.

REBECA




52 comentaris:

  1. Moltes, moltes moltes gràcies per escollir-me i estar entre aquestes dones amb tant d´estil, per mi es toto un orgull.
    M´alegro molt de que t´agradés el meu look i diguis aquestes meravelloses paraules de mi.

    Mil gràcies!!!

    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel, tu ja saps que m'agraden molt les teves propostes. Moltes setmanes no et selecciono per no repetir-me, pero quasi sempre les teves fotos estan a la meva carpeta de looks a escollir. Salutacions cordials.

      Elimina
  2. Josep quiero darte las gracias por esta mención. Me ha hecho mucha ilusión que te hayas sacado en tu blog. Gracias. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti, Eugenia. Es un placer y un honor tenerte en mi blog, tu estilo me encanta y aunque tú aún estás lejos de lo que yo intento promocionar, la moda madura, tus looks son muy elegantes y promocionables. Saludos.

      Elimina
  3. Jajajaj, me encanta Josep Maria , leer las cosas que dices sobre mi ; si soy valiente y arriesgada a la hora de vestir pero como bien dices tu siempre con mi estilo y sin perder un ápice de elegancia . No me gusta caer en la vulgaridad y cuido con detalle y esmero mis looks , sin dejar nada al azar . Me atrevo con todo y tengo muchos registros , lo mismo voy femenina ,que sport , que rockera , que hippie pero siempre con mi estilo inconfundible. Gracias siempre por tus amables comentarios , son preciosos. y siempre los espero con agrado . Un abrazo y que descanses. Leonor.

    CON BUENA FACHA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Leonor, ya sabes que es un placer y un honor para mi tenerte en mi blog. Uso y buso tanto de tus fotos y tus looks que me cuesta encontrar nuevas palabras para definirlos. Al final solo diré: lo sabe todo el mundo, me encanta el estilo de Leonor. Un abrazo.

      Elimina
    2. Josep Maria , no te preocupes en buscar nuevas palabras , efectivamente es todo tan simple y tan fa´cil como que te gusta mi estilo. Un millón de gracias por tu lealtad. Leonor.

      CON BUENA FACHA

      Elimina
  4. All the ladies look amazing and have great outfits. Today I will not choose one. They are all wonderful.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Martina, I'm glad you like them all. Regards.

      Elimina
  5. Uwielbiam dzianinowe sukienki. Są idealne na jesienne i zimowe dni.
    Również zamsz bardzo kusi w tym sezonie . :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Grażyna, chciałbym zobaczyć jak szybko ubrany w miłej dzianiny sukni. Pozdrowienia.

      Elimina
  6. Wyszystkie panie maja ciekawy styl. Piekna jest suknia Eugeni, a Rebeca ma cudowny plaszczyk i zdjecia w podobnym klimacie jak u mnie na zapowiedzianym poscie z 30 pazdziernika:)

    Swietnego wayboru dokonales:)

    Pozdrawiam serdecznie, Josep:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Elisabeth, jesteś bardzo miły. Jestem teraz zobaczymy ostatni post, to wielkie widowisko koloru. Z poważaniem.

      Elimina
  7. Muy inspiradores todos los looks y como siempre algún blog que descubro a través del tuyo. Me han gustado todos los looks, las prendas de punto son tendencia y además me encantan, vestidos, pantalones amplios, monos...
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario, me alegra que te guste la selección y que descubras gente nueva aquí. Los vestidos de punto son algo que nunca pasa de moda, no te parece? A ver que día no haces un post tu con uno de ellos. Saludos cordiales.

      Elimina
  8. Eugenia in beige is very elegant. Love it. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Grażynę. Ta sukienka Eugenia jest Twój styl, prawda? Z poważaniem.

      Elimina
    2. Tak, Josep-Maria, masz rację .Ja też lubię taką prostą elegancję. :)

      Elimina
  9. Wszystkie panie wyglądają świetnie. Podoba mi się Eugenia, świetny look. Pozdrawiam serdecznie...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki za odwiedzenie Barbara, jesteś bardzo miły. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Como siempre te felicito por tu selección! Todos los looks que has elegido me encantan y todos estan llenos de encanto o elegancia. Como me gusta elegir, me encantan Eugenia y Rebeca porque me identifico más con ellas. Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen, me alegra que te guste. Rebeca es un referente y Eugenia tiene mucho estilo. Saludos.

      Elimina
  11. Preciosos looks elegidos, la Rebeca me enamora
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Susana. Rebeca ya es casi un mito, me alegra que te guste. Saludos.

      Elimina
  12. Siempre me gustan tus selecciones, Josep...
    Hoy me quedo con los looks de Leonor, Maribel y Rebeca... Están fantásticas!!!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen, me alegra que tú digas que te gusta. Saludos.

      Elimina
  13. Tu selecciones son una fuente de inspiración! Eugenia y Gaby llevan unos looks preciosos! Leonor se atreve con todo y siempre va elegante! La combinación de Maribel es perfecta! Y Rebeca fantástica! Un beso.

    http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Blanca, a ti también te encantan los vestidos de punto, verdad? Saludos

      Elimina
  14. Beautiful look and inspiring. And I just saw that you have startet blog again.
    For a time ago I thought that we were many who learned and know new blogs - thanks to you. Welcome back.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Anne-Marie. I returned recently and I have recovered the old blogs gradually yours I recovered a few weeks ago, which made me very excited. Glad your visit very much. Best regards.

      Elimina
  15. Piękne stylizacje. Rebeca prześlicznie wygląda w tym płaszczyku. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Jolanta. Rebeca płaszcz jest piękne, prawda? Pozdrowienia.

      Elimina
  16. Każda stylizacja bardzo ładna i elegancka. Płaszcz Rebeci cudowny, ale płaszcz Mirabel też jest bardzo ciekawy.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Barbarossa Dzięki, cieszę się, że podoba Ci się post. Płaszcze Rebeca i Maribel są piękne. Pozdrowienia.

      Elimina
  17. Me encanta Rebeca
    Bss

    www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir Noemí. Rebeca es un mito y además lleva un abrigo precioso. Saludos.

      Elimina
  18. Muy lindas :)))

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita Andy. Me alegra que te guste el post. Saludos.

      Elimina
  19. Perfect fall looks! And the are very inspiring ... I do love Eugenia's comfortable style!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Dan, I'm glad you like. Eugenia's look is simple and elegant, right? Regards.

      Elimina
  20. Cierto que Rebeca esta guapa en esas fotos, ese look le favorece.El look de Maribel me ha encantado y nada que decir de las demás que las sigo y me parecen perfectas

    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita Olga. Me alegra que te guste el post. Saludos cordiales.

      Elimina
  21. Pues que te voy a decir.que me encantan..muy bonitos y con mucho estilo todos. Difícil elegir mi preferido en el caso de hoy
    Besos
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema, tampoco es necesario escoger, puedes disfrutar de todo el post y todos los looks, por si alguna inspiración te es útil. Saludos.

      Elimina
  22. Lovely inspiration and I love Rebeca! Have a great day my friend. Sabina | Oceanblue Style

    ResponElimina
    Respostes
    1. Danke, Sabina, du bist sehr nett. Gut, dass Sie gerne an den Pfosten. Grüße, Freund.

      Elimina
  23. Que alegría encontrarme aquí con Eugenia que es una gran amiga y soy su gran admiradora, las demás todas adorables y unos looks chulísimos y con mucho estilo como siempre!
    Un abrazo enorme🙅

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz, me alegra que te guste. Eugenia lleva un vestido precioso y su look es muy elegante y básico. Saluudos.

      Elimina
  24. Hoy son todos looks que me gustan y mucho pero es que además las fotos son especialmente bonitas, mira que da juego el otoño...
    Chicas, todas estáis guapísimas!
    Bss,
    Yolanda.
    http://www.elvestidordeyo.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda, me alegra que te guste la selección. Saludos.

      Elimina
  25. I cannot choose a favourite. Both Gaby and Eugenia are perfect, both in figure and in style. Leonor's white lacy dress with the high knee boots is a little naughty (I like that). I would love to own Maribel's coat. Of course perfectly styled with the skinnies and pumps. But Oh that coat! So nice. And Rebecca.. young and beautiful.
    Great selection.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Wow, Greetje, it seems that all the looks you like! Happens to me the same thing, so I have selected. L O L. Regards.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve