IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


29 de març del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 19

Després del monogràfic sobre la Pilar de Arce (@codigopilar) em vaig plantejar dedicar la meva selecció als primers looks de primavera, ja que vosaltres, les bloggers que segueixo, esteu en plena efervescència primaveral. Però no ho he pogut fer, perquè la influència de l'hivern i els elegants looks d'aquesta estació encara em captiven. Potser el proper post ja m'hi decidiré. Espero, no obstant, que us agradi la selecció, diguem-ne que la darrera de l'hivern.  

Com veureu, les dones centre europees hi tenen tota la presència, potser és perquè alli hi costa més d'arribar el bon temps. 

L'Aga, del blog AGA'S SUITCASE, és una vella coneguda del meu blog, encara que feia temps que no apareixia en cap selecció. Aquesta polonesa afincada a Colombia, acostuma a fer propostes atrevides, amb tocs juvenils i sense complexes. Avui, però, aquest outfit afrancesat, amb falsa pell i vestit de punt, m'ha semblat força elegant i adaptable a moltes situacions. 

AGA




























La Beata, del blog FASHION ADVENTURES AT ANY AGE, és també una polonesa que viu fora del seu pais, ella viu a la Gran Bretanya, i això es nota en els seus looks i en l'ambientació dels seus post, amb estampes d'allò més britàniques. Jo sóc un fan de les faldilles plisades i dels llargs midi, i la faldilla de la Beata em va agradar al moment. A més la combina en un outfit amb uns colors preciosos i amb el  toc d'elegància que ella dóna a tots els seus looks. 

BEATA




La Conny, del blog CONNY DOLL LIFESTYLE, comença a ser habitual en les meves seleccions i jo no hi puc fer més, perquè cada vegada que veig un dels seus posts m'hi quedo entusiasmat. Això em passa en altres blogs, també, i he de fer esforços per no repetir-me massa. Però aquest outfit de la Conny no el podia deixar passar. M'encanten els looks amb pantalons de cuir, m'encanta el blanc i negre, m'encanta el disseny de la jaqueta i l'estampat de quadres, m'encanta la blusa...

CONNY




La Margot, del blog I AM EVERY WOMAN, és el meu últim descobriment (cada dia em costa més trobar nous blogs, perquè el repàs dels que ja segueixo se'm menja tot el temps). I és un descobriment molt important, perquè, a més de la seva elegància i estil personal, ella té un coneixement de la moda i d'altres blogs de moda madura que em serà molt útil per a l'objectiu del meu blog. Però avui és aquí perquè m'encanta el seu abric i el subtil to daurat del seu oufit. Un daurat que podria ser empalagós i en el seu look es converteix en sublim. El bolso, les sabates, la resta de complements... afegeixen un meravellós toc de classe a aquest outfit. La Margot, probablement, serà també habitual al meu blog. 

MARGOT



I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Martina, del blog ELEGANT 40, una altra vella amiga del meu blog. Aquesta dona txeca, que cus i dissenya molts dels seus looks, és una dona especial. I dic especial per la seva habilitat amb les mans, la seva imaginació, els seus paisatges, els seus pentinats i les seves demostracions de bellesa, tota una dona universal en això de la moda madura. Avui m'ha emocionat amb el seu vestit jaqueta de suau to rosa, també cosit per ella. 

 
MARTINA




58 comentaris:

  1. Moltes gràcies per les paraules boniques que es poden trobar en el meu equip i el meu blog. M'ha donat un gran plaer de llegir i em complau ser part d'aquesta meravellosa dona. Sí, també m'agradaria saber una mica més de primavera, però per desgràcia, encara no és sostenible a persuadir el temps a Alemanya. Espero que sigui millor per a vostè. Calorosa salutació - Conny
    Hope the translation is right....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vielen Dank, du bist sehr nett. Die Übersetzung ist korrekt. Ich bin so froh, dass es Ihnen gefällt meine Publikation. Eine Umarmung.

      Elimina
  2. Such an honor that you mention me, thank you very much!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Aga. The honor is mine to get your permission to publish your photos and enrich my blog with them. Best regards.

      Elimina
  3. Una selección como siempre estupenda. Me encantan las seleccionadas, todas tienen un gran estilo! Un abrazo Josep.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María. Me alegra que te gusten los looks. Un abrazo.

      Elimina
  4. Gracias Noemí. Estoy contento de que te guste el post. Saludos.

    ResponElimina
  5. Witam.
    Kolejna porcja zdjęć eleganckich i pięknych kobiet.
    Uwielbiam styl Martiny.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękujemy za wizytę i komentarz, Barbarossa. Martina jest bardzo elegancka i delikatna kobieta. I kocham, że jest autorem większości ich wygląd. Z poważaniem.

      Elimina
  6. Como siempre, una selección estupenda. Gracias por compartirla.
    Me gustan sobre todo los looks de Beata -me encantan las faldas midi con boltas altas- y de Conny -preciosa combinación blanco y negro-. Además, la chaqueta es una auténtica maravilla...
    Saludos,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Yolanda. Me alegra que te guste la elección de looks. Conny es fantástica, en todas sus propuestas, y Beata tiene mucho estilo y elegancia. Saludos cordiales.

      Elimina
  7. Que bonita selección Josep María.Como siempre a algunas las descubro gracias a ti. A la última la sigo en Instagram y me encantaaa
    Un besazo
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema. Me alegra que aún descubras nuevas personas en mi blog. Un abrazo.

      Elimina
  8. Dear Josep,
    again so many beautiful women. Thanks for sharing. I follow Conny and Martina since a few years and I am always amazed by their nice and elegant style.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Andrea. I'm glad you like the post. Conny and Martina, with two very different styles, are women with style and elegance. Best regards.

      Elimina
  9. Jak zawsze pięknie i stylowo. Pozdrawiam.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Hanna. Cieszę się, że się podoba. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Thank you very much for presenting my pictures on your blog :) . I'm overwhelmed by your nice comments. Have a great evening - Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Margot. Thanks for letting me use your photos in my blog, and make it more interesting. Comments on you are the demonstration of the impact that you have caused me, your style, your elegance and your knowledge of fashion have really impacted me. I hope our relationship is very durable. A hug.

      Elimina
  11. Todas muy elegantes, me encanta conny, una selección estupenda como es habitual.
    Abrazos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz. Me alegra que te guste. Conny es una mujer con gran estilo personal y sencillez, algo muy importante, Un abrazo.

      Elimina
  12. Uwielbiam blog Beaty. Mimo, że mieszka w Wielkiej Brytanii to mogłyśmy się poznać osobiście podczas naszego spotkania w Krakowie. Nie tylko świetnie wygląda ale też jest bardzo ciepłą i wesołą osobą :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Grażyna. Kocham wiedząc, że Beata jest również wspaniały człowiek. Myślę, że też są miłe osoby. Przytulić.

      Elimina
  13. Como siempre una excelente selección Josep-Maria! Me parecen todas maravillosas y elegantes pero si me tuviera que identificar con alguna, creo que sería Conny. Su look es casual y fresco a la vez, me encanta. Un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita, Carmen. Conny es una mujer con gran estilo y con propuestas muy modernas, creo que tenéis mucho en común. Saludos.

      Elimina
  14. Doskonały wybór! Piękne zestawy, wspaniałe inspiracje. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Jolanta. Jestem bardzo zadowolony, podoba Ci się post. Z poważaniem.

      Elimina
  15. Tots els looks escollits tenen aquell punt que et cautiva!! Del primer me encanta tot, em recorda a Bonny and Clide, podrái ser perfectament el look de la gangster!!
    Però el look que més m´ha cautivat i m´el posaria ara mateix és el de Beata, aquesta falda plisada midi tan de tendència y l´abric d´ante queden perfectes!! Un look preciós!!!

    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel. És curiós que t'agradi la Beata, em sorpren, jo pensava que tu et decantaries més pel look de la Conny, però tens raó, la proposta de la Beata és magnífica. Salutacions.

      Elimina
  16. Todos tus looks escogidos estupendos como siempre!!!!,


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Reme, tu siempre tan amable y fiel a mi blog. Un abrazo.

      Elimina
  17. Thank you so much for posting my photos here. I am honored!

    Great post!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much to you, Martina, for letting me do it. I really liked this soft look that you sewed. Best regards.

      Elimina
  18. Uwielbiam Beatę i Magrot. Wszystkie panie maja swój, znakomity styl...pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Barbara. Margot i Beata są dwie kobiety z wielkim stylu i elegancji. Dobrym przykładem mody w Polsce. Pozdrowienia.

      Elimina
  19. Muy buenos looks
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
  20. Como siempre, me han encantado tus seleccionadas, Josep... Qué guapas y elegantes!!!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por visitarme, Carmen. Me alegro que te guste el post. Saludos cordiales.

      Elimina
  21. Piękne stylizacje i dobry wybór.

    ResponElimina
  22. Hola Josep ya estoy por fin por aquí, me ha encantado la selección especialmente Aga y Conny pero cocomo siempre todas maravillosas. Tu anterior pos también me ha entusiasmado, la elegancia de Pilar y lo que cuentas de las mujeres del norte es totalnmebnte cierto
    besos de susana de piñadelys
    http://piñadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por visitarme, Susana. Me alegro de que tu visita a Portugal haya sido preciosa. Me alegra que te gustase el post especial sobre Pilar y la selección de hoy. Eres muy amable. Saludos cordiales.

      Elimina
  23. Every lady looks elegant and beautiful. I love Margot's style!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Dan. I am glad you like it. Margot tess a very smart woman and I think it has much in common with you. Best regards. By the way, in the next post you appear.

      Elimina
  24. So lovely! I like the pictures too. Have a great day.

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit. I'm glad you like the post. I will visit your FB and IG.

      Elimina
  25. Me parecen muy buenos looks todos, esa mezcla de lunares y cuadros me ha encantado. Por el sur unos días son primaverales y otros de pleno invierno, por lo que todavía me apetece seguir viendo propuestas de looks abrigaditos.
    Besos y buena semana.
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Rosario. Creo que ya será el último post de abrigo, los blogs van llenos de colores y de primavera. Feliz semana y un abrazo.

      Elimina
  26. Está muy bien tu blog, no lo conocía.
    http://tarragonain.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, yo tampoco conocía el tuyo, te sigo ahora. Saludos

      Elimina
  27. Los tres primeros son ideales
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
  28. Swietny wybor kobiet. Wszystkie maja swoj wyjatkowy styl, ale dzis bardzo podoba mi sie AGA!

    Pozdrawiam Cie serdecznie, Josep-maria:-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Elizabeth. Chciałbym również bardzo podoba się wygląd Aga, The Frenchified powietrze jest cenny. Pozdrowienia.

      Elimina
  29. I adore Conny's outfit.... that is so me. I would love to wear that too. Fun with the polka dots peeping from underneath that sweater. And the checked jacket with it. But Margot represents that other side of me, the one which is longing for elegancy.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Greetje. You've defined perfectly. Conny and Margot, two styles, two ways of understanding fashion. Classicism and elegance, and beauty of the informal style. I love both, as you do. Greetings.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve