IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


6 d’abril del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 20

Cinc looks, cinc dones molt diferents, americanes, poloneses, italianes, espanyoles... Cap denominador comú, o potser si, l'elegància adaptada a la informalitat, a la comoditat en alguns casos. Preciosos estampats, colors fascinants, innovació i vintage, personalitat. Avui m'ha costat molt fer la selecció, he trobat looks molt interessants, potser més espectaculars o formals que els escollits, però, en tot cas, en els cinc escollits hi ha alguna cosa que m'agrada. Us ho explico, a veure si coincidim...

Com sempre, per ordre alfabètic, l'Ángeles, del blog SINETIQUETAR, una vella amiga del meu blog i una persona que segueixo des de fa temps. Aquesta andalusa té un punt d'elegància en tots els seus looks que m'agrada, inclús quan vesteix més informal. És l'elegància de les dones andaluses, que afegeixen sal a l'estil i la classe. Avui m'he enamorat de la seva jaqueta brodada, una prenda preciosa. Ella l'acompanya amb una blusa delicada i amb unes sabates espectaculars, preparant un outfit d'allò més bonic. 

ÁNGELES




























La Dan, del blog THEPRETTYCUTE, també és una vella amiga i seguidora del meu blog. Ella representa, des del principi del meu blog, un dels paradigmes de la meva filosofia: elegància i senzillesa. No hi ha cap look o cap outfit seu que no tingui elegància, estil classe i, sobre tot, senzillesa. Ella ho fa tot bonic i fàcil, sense complicacions. Com aquest conjunt, tan poc complicat (samarreta, pantalons, mocador...) i tan equilibrat. M'he enamorat dels seus pantalons!

DAN




























La Lizzy, del blog WHAT LIZZY LOVES, és la tendresa, la delicadesa, el romanticisme i la suavitat en les propostes. És evident que la seva cara angelical ajuda, però el més important és la gràcia que té per escollir propostes bàsiques, senzilles i precioses. Avui, aquest outfit amb aires vintage, amb colors pastel i la meravellosa faldilla estampada, amb aquest fantàstic volum, m'ha captivat. Les flors ajuden a arrodonir el look, i les sabates el converteixen en una petita obra d'art. 

LIZZY



Crec que la Marzenna Anna, del blog BABOOSHKA STYLE, no havia sortit mai al meu blog. Ella, que té l'estil com a professió, acostuma a presentar uns looks informals i amb un punt de risc que la fan certament especial. Polònia és un dels països on hi tinc més seguidores i on jo hi segueixo més blogs, i no pensava trobar-hi allí un conjunt de la marca DESIGUAL, mítica per a moltes jovenetes i jovenets de Catalunya. Ella s'atreveix a convertir un dels vestits estampats de la marca, habitual en propostes informals, en un outfit més elegant i amb un punt de formalisme, que barreja amb l'atreviment del vestit, la caçadora, les mitges i els talons sofisticats.  

MARZENNA ANNA



























I, per acabar, la Trina, del blog TEA TIME WITH TRINA, sens dubte, un dels meus mites en això de la moda madura. Avui, malgrat que les fotos del seu post no són de gran qualitat, cosa extranya en ella, vull destacar el look de l'anfitriona de festes més meravelloses que mai he vist. Si mireu el seu blog, us convido a repasar les seves taules, el seu jardí, les seves decoracions... És absolutament genial com a organitzadora, però avui està aquí pel seu look senzill, delicat, romàntic, tendre, bàsic, quasi subtil. Els volants de la faldilla, amb els detalls de puntetes, els mitjonets i les precioses sabates, les mànigues... No us sembla una delicatessen

TRINA



49 comentaris:

  1. As always you show us beautiful blogger. I knew none of them before. Thanks for sharing. I like easy and elegant styling.
    Have a nice evening.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Andrea. I discovered that you like the simple elegance, like me, and that made me feel admiration for you. A hug dear friend.

      Elimina
  2. Many thanks for your words, my dear friend! I am honored to be incluted in your today's selection ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, dear friend Dan, for giving me permission to use your photos in my blog, it is an honor for me. A hug.

      Elimina
  3. Josep María, me has dejado sin palabras¡. De verdad, que cosas tan bonitas escribes sobre mi, sin palabras para agradecer tu cariño y tu amabilidad. Mil gracias por todo, por hacerme un hueco en tu blog, por esas palabras tan bonitas y por permitirme compartir post con mujeres tan guapas, estilosas y elegantes. Un beso enorme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ángeles. Simplemente he querido decir que me gusta tu estilo y ese punto de elegancia que pones en todas tus propuestas. Un abrazo.

      Elimina
  4. Estupendas tus propuestas que siempre son bien recibidas, me ha encantado Dan, Josep Maria para hoy por mi blog, aun no es el post de cosmética para hombres que te avisaré pero puede que te guste!!!! hoy no hay "potis" ja ja ja


    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, acabo de pasar por tu blog y la información es muy interesante. Dan es una de las nuestras, verdad? Un abrazo.

      Elimina
  5. The Flowers and fresh colours of these outfits tell us that spring is finally coming.. Wonderful, isn't it?! Hugs from Heike

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Heike. Spring floods every fashion blogs. Flowers, colors, untanned skin ... It is the explosion, always represents this season. A hug.

      Elimina
  6. Me deja impresionada tu capacidad para encontrar blogs de mujeres maduras y seguir siempre en la onda.
    Tus amigas siempre tienen ese punto que las hace únicas y especiales.
    De las de hoy conocía a Ángeles y Dan que me encantan, pero me he quedado prendada de la falda de Lizzy.
    Mil besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Curra, gracias por pasar por aquí. Hay muchísimos blogs, no llego a todos. Además nunca utilizo una foto sin permiso previo y no siempre lo obtengo. Lizzy tiene un encanto especial en sus looks, es pura dulzura. Un abrazo querida amiga.

      Elimina
  7. I had no idea you were back to blogging so please forgive me for not commenting, I love your blog and will now be following once again. Thank you kindly for including me this week and for all the gratious words you shared. You are one lovely person.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Trina. I thought you already know my return. I follow your blog with great care, because you know how much I admire your style. I am glad that we kept in touch. Best regards, my gentle friend.

      Elimina
  8. Another beautiful choice of beautiful women. I love Angeles's jacket, Dan's trousers, Lizzy's skirt, Marzenna's dress and Trina's handbag ;) . But really ? I think that every single lady presents her own individual style and they look great. Have a great weekend . Regards Margot :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Margot. I think you like something from each of the looks, it's the same thing happens to me. All different, but all with something special, right? Happy weekend, dear friend. Best regards.

      Elimina
  9. Respostes
    1. Dziękuję, Jolanta, jestem bardzo zadowolony, że Twoja wizyta, i cieszę się, że podoba Ci się post. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Bardzo podoba mi się spódnica Lizzy. Piękne kolory i moja ulubiona długość:-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Grażyna. Lizzy spódnica jest bardzo ładna. Myślę, że będziesz piękna ubrana w nią. Przytulić.

      Elimina
  11. Elegantisimas todas me encanta Dan y Lizzy
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Susana, me alegra que te guste. Dan y Lizzy son muy elegantes y con una elegancia muy sobria, verdad? Saludos cordiales.

      Elimina
  12. Me ha encantado la selección de esta semana, Josep!!! Ángeles está fantástica con esa chaqueta tan divina...
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen. Es bonita la chaqueta de Ángeles, verdad? Ella tiene algo especial en sus looks, siempre. Saludos .

      Elimina
  13. Bonita selección de look Josep maría.Me gusta un monto la falda de Lizzy, me he enamorado de ella
    Un besazo
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema. Me encanta que te guste la falda de Lizzy, yo la encuentro preciosa, todo el look es tan... delicado. Saludos.

      Elimina
  14. Marzenka to moja blogowa koleżanka i faworytka, bardzo lubię jej styl...serdecznie pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Barbara, cieszę wizytę i komentarz. Mam nadzieję, że M. A. lubi publikację, dlaczego nigdy nie powiedział nic na ten temat. Z poważaniem.

      Elimina
  15. Me gustan las propuestas de hoy, especialmente la primera chaqueta y esa falda florida.

    besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Olga. La chaqueta de Ángeles y la falda de Lizzy son preciosas. La primavera ha llegado a los blogs. Saludos.

      Elimina
  16. Hola Josep-Maria,me encantan los looks dehoy.Me gusta mucho la chaqueta de Angeles,la falde de Lizzy y Dan, por esa sencilla elegancia que transmite.Un saludo


    http://bauldealgodon.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Pepa. Flores, estampados, primavera... y la elegancia habitual de Dan. Saludos.

      Elimina
  17. Sempre treus en el teu bloc uns looks preciosos!! A mi em costa decidir quin look és el que més m´agrada, encara que avui m´ha enamorat la faldilla midi de flors!!

    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar per aquí, Maribel. La faldilla i tot el look de la Lizzy, al meu parer, és preciós, m'alegra que t'agradi com a mi. Una abraçada.

      Elimina
  18. Podoba mi się stylizacja Dan. Jest skromna, ale bije od niej elegancja i wyczucie smaku. Nasza Marzena też super!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Hanna. Dan jest bardzo elegancki i trzeźwy kobieta, uwielbiam prostotę. Marzenna jest przeciwieństwem: siła, odwaga, zmysłowość ... Pozdrawiamy.

      Elimina
  19. Imagino que será difícil entre tanto blog hacer una selección semanal pero siempre consigues reunir estupendas propuestas, como las de hoy. La chaqueta de Ángeles es chulísima y la falda de Lizzy no me podía pasar desapercibida con lo que me gustan la flores, me parece tan bonita.
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario, es muy difícil, cada día más. Por la calidad de todo lo que veo y por la voluntad de no ser demasiado repetitivo, intentado descubrir en cada post algún blog nuevo. Tus looks me hacen sufrir cada semana que no los selecciono. Saludos cordiales.

      Elimina
  20. Unos looks preciosos y tan distintos unos de otros, ¡qué bien! Y además, ya sabes, en la variedad...
    Un saludo,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda, es lo que intento, variedad en los looks y en las personas seleccionadas, intentando no repetirme mucho, lo cual es difícil, porqué, como todo el mundo, tengo mis preferencias personales. Saludos cordiales.

      Elimina
  21. You featured Trina and Dan, my two blogging friends. GREAT. I often think of Dan when I put on another pair of trousers. She likes me so much better in dresses and skirts. And I agree. I love her elegant style and want that too. But that darned sprained ankle really got in the way this winter.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Greetje. You and I agree on many things, and one of them is respect for the style of Dan Trina, right? Dan is always elegant, with skirts, dresses or pants. Greetings.

      Elimina
    2. Oh yes, they are my role models. Especially Dan. I am sure she will lift me from jeans and trousers into an elegant lady...It might take a while though haha.

      Elimina
    3. You can also be elegant and stylish with jeans, you are an example.

      Elimina
  22. Drogi Josep-Maria jak zwykle dokonałeś świetnego wyboru- wszystkie panie prezentują sie doskonale. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Grażyna przyjemność zobaczyć tutaj. Pozdrowienia.

      Elimina
  23. I znów wspaniały wybór.
    Jest także urocza Marzena.:)
    Moc pozdrowień.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Barbarossa. Cieszę się, że podoba Ci się post, a pojawi się gość. Pozdrowienia.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve