IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


6 de juliol del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 32

Avui, una mica de tot. De tot allò que més m'agrada, com sempre, vaja. Blancs i negres, vestits i faldilles llargues, colors, estampats, ratlles, flors, informal i elegant... Avui no existeix un denominador comú i algunes cares són noves. Com és habitual en mi, un intent de descobrir nous blogs i un reconeixement explícit a algunes de les persones que més m'emocionen habitualment.

I avui la primera és la Fita, del blog LOS 40 EN BOGA. Ja ho sabeu els i les que em seguiu habitualment, ella és especial al meu blog, ella és una amiga, ella és la noia que es cola sovint entre les meves seleccions de dones madures. Al principi vàrem discutir una mica sobre que era això de "moda madura" i no la vaig convèncer, però va acceptar el joc. La "princesa del Born" com jo l'anomeno és magnífica fent propostes valentes, agosarades, divertides i personals, però en totes hi posa un punt d'elegància personal que delata el seu amor per l'equilibri. El vestit negre amb estampat de flors d'avui, amb la transparència, el cenyiment i el "aquí estoy yo" és un total Fita, és ella, sens dubte. 

FITA



























I si abans parlava d'una amiga, ara parlo d'una altra, d'una de les persones que fa més temps que segueixo i que, a la vegada, fa més temps que em segueix a mi, la fidelitat és recíproca. Ella és la Grazyna, del blog NIECO STARSZA DZIEWCZYNA, una dona que, sovint sense gaires complicacions,  sempre crida la meva atenció, sempre hi ha alguna cosa als seus outfits que hi destaca, inclús en els seus looks més bàsics. Serà el color del seu cabell? Avui m'encanta el seu vestidet, a ratlles, groc i blanc, sense complicacions, senzill i bonic. 

GRAZYNA



























La Lisa, del blog THE SILVER STYLIST, és una cara nova al meu blog, un nou descobriment. Sembla que el seu cabell blanc s'ajusta molt a la filosofia del meu blog, als paràmetres d'edat que jo promociono, però no és això el que importa, el que importen són els seus preciosos looks, que us recomano. Ella és una dona moderna, elegant i juvenil. El vestit d'avui, amb aquest degradat de colors, només és una mostra del seu estil i la seva personalitat molt destacada. 

LISA



La Margot, del blog I AM EVERY WOMAN, s'ha guanyat un lloc molt destacat en les meves preferències estètiques i d'estil. I no ho dic perquè m'hagi dedicat el seu post, cosa que li agraeixo de tot cor. Ho dic perquè el seu estil, la seva elegància i la seva cultura en el món de la moda són extraordinaris. Ella és una artista i una dona molt culta, una combinació que la converteix en un mite. La seva faldilla, inspirada en una de les meves seleccions, té un patró meravellós, que ella ha complementat amb un fantàstic estampat. Un look fantàstic i una dona genial, una gran combinació. 

MARGOT



I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, una altra cara nova al meu blog, la Michelle, del blog THE BAREFACED CHIC. Una dona amb molt d'estil i elegància i un blog molt interessant, perquè no és monogràfic sobre moda, és una miscel·lània de temes interessants per a les persones que ja no són jovenetes i volen mantenir tota la seva visibilitat i personalitat. El seu look d'avui ho té tot per agradar-me, la llargada, el disseny, el teixit, el color, l'outfit amb la pamela i el bolso, les magnífiques fotografies... Un gran descobriment. 

MICHELLE



35 comentaris:

  1. Sin duda una magnifica selección, me encantan todas! Un abrazo Josep.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Maria, me alegra que te guste otra vez. Saludos.

      Elimina
  2. I'm thrilled to have been included in your blog. I think all the Ladies look absolutely amazing - they all have their own style and the way they present their clothes is unique. It's an honour to be among them. Thank you - cheers Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Margot, it is an honor and a pleasure to publish your photos on my blog. A hug.

      Elimina
  3. Gràcies rei per ses teves paraules i m'ha encantat lo de "aquí estoy yo" Tant se'n nota? Jaja
    Per cert aquest dissabte anem a la teva city, me diu en Miquel de prendre un café amb tu. A veure si coincidim. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fita, sempre és un plaer tenir-te al meu blog. Dissabte surto a la muntanya amb els amics, ja saps que és l'altre gran afició meva. Ens veiem. Una abraçada.

      Elimina
  4. Son todas auténticas maravillas, cada una con su estilo. Como siempre es un placer visual (y un regalo para la mente) disfrutar de tu blog y tu selección, mi querido amigo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosy. Eres muy amable. Uno de mis placeres es ver tus propuestas y tus obras de arte, aunque tienes abandonado el lucirlas tú. Un abrazo.

      Elimina
  5. Geniales todas, qué guapas y qué estilazo.
    Besos,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda. Me alegra que te guste. Cada vez hay más blogs de este estilo y cuesta más seguirlos a todos, me falta tiempo! Saludos cordiales.

      Elimina
  6. Great looks. Thanks for introducing us to these blogs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Nicole, and thank you for your kind comment. You have not thought enable comments on your blog? Greetings.

      Elimina
  7. What a wonderful stylish women! They all look great and have their own style! It's great to meet them.
    www.nancysfashionstyle.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Nancy, and your friendly comment. Best regards.

      Elimina
  8. Ideales todas Josep maría, me gusta la selección. Tengo debilidad por Fita jeje...eso de que sea de Barcelona mi segunda ciudad y los looks tan bonitos que hace.Si yo fuera mas atrevida me gustaría parecerme a Fita jajaja
    Un besazo
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Gema. Tu ya eres atrevida, muchos de tus looks son valientes y modernos. Fita es Fita y tú eres tú, dos estilos diferentes, pero ambas geniales. Un abrazo.

      Elimina
    2. Gracias querida Gema por tu mención, pero cada una es atrevida a su manera. Queda pendiente visita a tu segunda ciudad y paseo por sus calles. Petoneeets¡¡¡¡

      Elimina
    3. Me ha encantado tu selección , son unas propuestas maravillosas . Un beso.

      Elimina
    4. Me ha encantado tu selección , son unas propuestas maravillosas . Un beso.

      Elimina
  9. Bardzo dziękuję za to wyróżnienie. Znalazłam się w znakomitym towarzystwie -:). Pozdrawiam serdecznie i cieszę się że podoba ci się moja sukienka 😀

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Grażyna. To jest zawsze przyjemność i zaszczyt mieć cię w moim blogu. Jest to rzadkie, że nie podoba mi jeden ze swoich spojrzeń, wiesz, że jestem fanem stylu. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. śliczne kobiety w pięknych sukniach! :) Pozdrawiam :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo za wizytę i komentarz, Magdalena. Uwielbiam to, że byliście tutaj, i podoba Ci się post. Pozdrowienia.

      Elimina
  11. Me gusta tu página. Tus modelos tienen mucho estilo!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita, Claudia. Me alegra que te guste la selección. Nuestros blogs tienen una filosofía parecida, también me encanta el tuyo. Saludos.

      Elimina
  12. El vestido degradado me encanta
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Noemí. A que es bonito? A mi me pareció una prenda preciosa. Un abrazo.

      Elimina
  13. Cada look tiene algo especial, me gustan todos. Quizás con el que más me identifique sea con el primero, con el vestido negro con los detalles de flores de colores.
    Buena semana!
    http://desedayrosa.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rosario. Te gusta el vestido de Fita, verdad? Es muy bonito y original. Fita es muy especial preparando outfits valientes. Un abrazo.

      Elimina
  14. Perdona , no te he puesto correctamente el comentario , pero te reitero mi admiración por tu maravillosa selección. Un besazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita y por tu comentario, Maje. Me alegra que te guste la selección. Como dije en tu blog, es una pena que no pueda seleccionarte. No se como hacerlo y que no quede un poco extraño al comparar con los otros looks. Un abrazo.

      Elimina
  15. These are all soo good. I love Fita for this unusual and daring dress (she sure can wear it), Grazyna (whom I know through you) in her lovely striped dress, Lisa almost regal, Margot who brings sunshine with that skirt and last but by no means least: Michelle who is a stylish lady in this marvellous black and white outfit (what a good outfit).
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your wonderful comment, Greetje. You have done a great review of all the looks. All women and all outfits are beautiful. Some like my friend Fita, more difficult, but all wonderful.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve