IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


27 de setembre del 2015

LOOKS QUE M'AGRADEN. 3

En primer lloc, vull demanar disculpes als blogs que segueixo habitualment, per no haver pogut comentar en els darrers posts, i també a les persones que em segueixen, per no haver pogut respondre als seus comentaris de manera personalitzada. Unes petites vacances a la Costa Brava, problemes amb l'ordinador i la connexió a internet, i les festes de la meva ciutat, m'han impedit fer un seguiment més complert dels meus blogs amics. De totes maneres, he intentat fer una repassada ràpida mitjançant bloglovin i he intentat fer una selecció d'allò que més m'ha impactat. Us he mirat els vostres posts, encara que no hagi pogut comentar-hi. Espero que em perdoneu i que us agradi la tria d'avui, que incorpora algunes novetats molt interessants i que us recomano seguir i visitar.

Avui començo amb la Fita, del blog Los 40 en boga, una de les meves debilitats estètiques, una de les bloggers que més m'impacten i amb la que hi tinc una relació d'amistat on line molt bonica i agradable. Ja he parlat moltes vegades de com admiro la seva valentia a l'hora d'escollir i combinar i de que bé li queda tot, malgrat els riscos que acostuma a còrrer. Ells sap perfectament el que més  m'agrada a mi i jo sé que cadascun dels seus post és un exemple d'estil, atreviment i atractiu. Aquest conjunt és magnífic, amb armilla levita o sense. I li queda tan bé...

Fita



No recordo si he publicat altres vegades looks de la L.V. del blog Food Fashion and Flow. Suposo que si, perquè segueixo els seu blog, barreja de cuina i moda, des de fa molt de temps. En tot cas, sóc un seguidor del seu estil, modern, atrevit, agossarat, espectacular. Ella és una dona amb una gran elegància i estil personal, i amb un atractiu que no deixa indiferent. Li encanten els fluors i els colors cridaners i les seves sabates són sempre un espectacle. Avui, aquesta combinació de negre i carabassa m'ha impactat.  

L.V.





























L'Adrienne, del blog The rich life on a budget, també és una antiga coneguda al meu blog. Fa molt de temps que la segueixo, però em sembla que en la represa del meu blog encara ho hi havia sortit. Ella és estil, elegància i sobrietat. Ella és atractiva amb el que es posi, perquè és la maduresa estètica més elegant. Avui el seu look és un pél trencador, amb una peça asimètrica i un look d'allò més bonic. Si entreu en el seu post, també hi veureu un total black amb el mateix bolso, un altre preciós exercici d'equilibri i elegància. 

Adrienne


La Suzanne, del blog Suzanne Carillo, styles, smiles and stories, té una meravellosa tendència a presentar fantàstics vestits, d'allò més atractius, elegants, sofisticats i femenins, amb uns estampats i uns dissenys que m'encanten. A més, ella els vesteix amb unes grans poses i uns looks fascinants. El d'avui n'és un magnífic exemple: estampat fantàstic, disseny sobri i elegant, look bonic i atractiu, estètica impactant... A mi m'encanta!

Suzanne


I, per acabar, com sempre sense ordre ni predilecció, l'Erica, del blog Erica Bunker, DIY Style!, una dona que he descobert fa molt poc. Una dona que sap treure un gran partit de la seva afició a l'esport i a la costura, adaptant els dissenys i la confecció a la seva figura i la seva personalitat, en la que no s'amaga de destacar tota la seva feminitat i atractiu madur. Modista autodidacta i creadora d'estil, juga amb les tendències per adaptar-les a la seva manera d'entendre la moda. M'agrada el look que he escollit, bàsic, senzill, elegant i clàssic, però amb un disseny innovador a la faldilla i un outfit d'allò més atractiu.

Erica






48 comentaris:

  1. Very good choice :) I like everything . Best.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Grażyna. Cieszę się, że podoba Ci się post. Pozdrowienia.

      Elimina
  2. Eyyy¡¡¡ grasiiis¡¡¡ ets un solet. Avui totes les seleccions son totaaals¡¡¡ me quedo amb el vestit de la Suzanne i l'estil de la Adrienne, bueno i de la Erika tampoc li faig ascos, jajaja. Un petonassooo¡¡¡ i a veure si quedem un dia per la city i ens desvirtuem d'un vegada ;) , en Miquel estaria encantat¡¡¡

    LOS40ENBOGA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fita. La Suzanne i l'Adrienne són dues dones amb gran estil. Ara la meva filla viu a Barcelona, per questions de feina, potser això farà més fàcil que ens coneguem de manera reial. Salutacions.

      Elimina
  3. Me encanta Fita y sus estilismos son siempre inspiradores. Me ha gustado mucho también Adrieenne, no la conocía! Un abrazo.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María. Me alegro que aún descubras personas interesantes en mi blog. Saludos.

      Elimina
  4. All the ladies have great taste and look wonderful! Great selection.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Martina, I'm glad you like the selection. Regards.

      Elimina
  5. Kostium " Fita " podoba mi się ogromnie. Oglądałam go wczoraj w Zarze i też się nad nim zastanawiałam. Pięknie się prezentuje :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Grażyna, jestem pewien, że wygląd Fita będzie wyglądać idealny na ciebie. Przytulić.

      Elimina
  6. Un pequeño descanso para desconectar siempre viene bien, además en la Costa Brava! Tengo muy buenos recuerdos de cuando estuve hace unos años.
    Muy buena selección como siempre, imagino el tiempo que te llevará para ver tantos blogs y hacer luego el resumen, así que si te tomas un tiempo de desconexión es muy merecido. Nuevos descubrimientos para mí, como Adrienne, me ha encantado su estilo. Todas estupendas, la verdad!
    Te deseo muy buena semana.
    Saludos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por tu visita Rosario. Me alegra que descubras gente interesante en mi blog. Te recomiendo volver a la Costa Brava cuando puedas, es un paisaje precioso. Saludos.

      Elimina
  7. Preciosa selección Josep María. Y no hace falta pedir disculpas, todos nos tenemos que tomar nuestros descansos
    Un beso
    Gema
    http://brujuladeestilo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema. Realmente cada día es más complicado seguir todos los blogs, porqué cada semana conozco alguien nuevo y la lista cada día es más larga. Aunque, como puedes imaginar, tengo mi orden de preferencias, y tu blog es de los que no puedo fallar. Saludos.

      Elimina
  8. Thanks so much for including me in this lovely selection of fashionable women...some of whom I already follow and love.

    bisous
    Suzanne

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks to you Suzanne, for letting me use your precious photos. Your confidence makes my blog a little more interesting. Regards.

      Elimina
  9. Wspaniałe! Szczególnie zestaw Fita i Adrienne przypadły mi do gustu. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Jolanta. Cieszę się, że podoba mi się wybór. Fita i Adrienne są dwie kobiety w wielkim stylu osobistego. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Qué guapas y elegantes!!! Fita está sensacional como siempre...
    Un beso Josep

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen. Fita es alguien especial en mi blog, como tú, por ejemplo. La lista de blogs que sigo cada día es más larga, pero hay un pequeño círculo al que no puedo faltar nunca. Saludos.

      Elimina
  11. Como siempre una selección estupenda, todos los looks son estupendos. Si tuviera que elegir, me quedo con Adriene, es elegante pero sigue siendo súper cómodo!

    besos, Carmen

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen. Adrienne es una persona a la que sigo desde hace mucho tiempo, porqué tiene una elegancia y un estilo personal fantásticos. Tú y ella tenéis algo en común, no te parece? Saludos.

      Elimina
  12. Thank you, Josep-Maria, for including me among this stylish group of women! I appreciate it very much.
    Hope you are well!
    Adrienne

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Adrienne, for letting me use your pictures on my blog. Your presence in my post is a luxury and a pleasure. Best regards.

      Elimina
  13. Panie przepięknie się prezentują. Bardzo podoba mi się energetyczny zestaw: pomarańczowy z czarnym.
    Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Barbarossa, za wizytę i za miłe komentarze. Proponowana L.V. jest bardzo silny, prawda? Pozdrowienia.

      Elimina
  14. Todas están elegantísimas!!! muy muy guapas!!! Tens mol bon ull!!
    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel, m'alegra que t'agradi. Salutacions.

      Elimina
  15. El tercero está genial

    www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Noemí. Te gusta el estilo de Adrienne? Es una mujer muy elegante y con propuestas sencillas. Saludos.

      Elimina
  16. Todas me han gustado. mucho!
    El estilo. de Adrienne. Finalmente estupenda. Y el vestido. de Suzanne, quizás. un poco más cortito, pero eso va en gustos, me ha encantado el post '
    Un abrazo, feliz semana!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz, Adrienne y Suzanne son dos personas muy elegantes y con gran estilo. En relación al largo, a mi me gusta así, pero es una decisión tan personal. Saludos.

      Elimina
  17. wszystkie panie świetnie się prezentują! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki, Magdalena, za wizytę i za miłe komentarze. Pozdrowienia.

      Elimina
  18. Milestone's look is very stylish! I love it...

    ResponElimina
  19. Que maravilla de propuestas mi querido Josep María. Eso si me quedo siempre con mi Fita por su gran estilo, personalidad y saber estar. Tu sin duda tienes el mejor ojo siempre para las más acertadas e increíbles blogguers. Ya sabes que adoro tu espacio y tu gran personalidad. Besazossssss
    Nekane
    http://nekane2020.blogs.elle.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Nekane, tu visita siempre es un regalo para mi. Me animas a seguir y me das fuerzas. Cada dia es más complicado, es difícil seguir tantos blogs y descubrir de nuevos. Pero tú ya sabes que a algunos sitios no falto nunca. Saludos muy cordiales.

      Elimina
  20. Dear Josep,
    your post again is full of inspiration. The ladies you are presenting show great style.
    Thank you for your kind words to my last post. Now I am again able to type as fast as before I will go on with pleasure.
    Sabine xxx

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hello Sabine, I'm glad a lot of your return. You're one of the people I have followed from the beginning of my adventure blogger, and you have always been very friendly. A greeting with all my affection.

      Elimina
  21. Woaw Josep una selección de las mejores me han encantado todas ideales!!
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Susana, siempre es un placer verte por aquí y que te gusten los posts.

      Elimina
  22. Wszystkie modelki są bardzo ładne, ale mnie najbardziej spodobały sie zdjęcia Adrienne i Fity. Świetne stylizacje.

    ResponElimina
  23. Great selection. I can understand why you picked them. I love Suzanne in that gorgeous dress. Shewas contemplating to raise the hemline. I advised her not to. It is perfect the way it is now.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks, Greetje. I agree with you, Suzanne dress is perfect as it is. Regards.

      Elimina
  24. El primero y tercer looks son una monada

    www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Noemí. Cada persona tiene sus preferencias , por eso hago una selección de cinco. Pero tienes razón, Fita y Adrienne están magníficas con sus looks. Saludos.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve