IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


26 d’abril del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 23

Color, color i més color és el denominador comú del post. Els blogs en van plens de color, perquè la primavera ja ho envaeix tot. Avui el dubte era entre els post amb color i els post amb combinacions en blanc i negre, l'altre element dominant en els vostres blogs. He optat per un monogràfic acolorit. Vestits senzills i bonics, la meva predilecció qüasi bé sempre. 

La Blaire, del blog PEACHES IN A POD, no és habitual en les seleccions, perquè els seus outfits normalment són molt informals, però és un blog que m'interessa molt i que sovint vull destacar. Les seves dues autores vesteixen senzill, elegant i bonic. M'agrada aquest vestit, el color i el baix asimètric. M'agrada perquè és bàsic i senzill, però queda elegant i atractiu. L'outfit amb les sandalies fúcsia queda perfecte.

BLAIRE





I després del blau klein, el taronja, un dels colors més espectaculars per vestir. La Catherine, del blog NOT DRESSED AS LAMB, és una de les dones que més m'ha impressionat en la meva història de lectura de blogs de moda. Ella és diferent a tothom, perquè té un estil propi i una personalitat que fascinen. És la moda britànica en la seva màxima expressió. M'agrada la seva barreja de classicisme, vintage i modernitat. Avui, però, al marge de la bonica jaqueta, el look es bàsic in senzill, però el to del color impressiona. 

CATHERINE



























La Cla, del blog GLAM UP YOUR LIFESTYLE, és una històrica del meu blog, una clàssica en les meves seleccions, especialment en la primera època. Jo sóc un fan de la Cla, no puc negar-ho. És una dona elegant en la senzillesa i en els looks bàsics i de treball. És una dona amb personalitat i té estil propi, i a més és una dona molt guapa i atractiva, malgrat que ja està en aquella franja d'edat que el meu blog vol destacar. Avui, però, juga amb el color, amb el disseny i amb la modernitat. Avui abandona els seus talons i juga amb les esportives. Avui juga amb el seu outfit i ens demostra que és una autèntica icona de la moda madura. 

CLA



























La Gaby, del blog STYLISH SALAT, és, bàsicament, una dona elegant, una dona que vesteix amb estil, personalitat i amb un toc clàssic que m'admira. M'admiren especialment els seus vestits de jaqueta i pantaló, tan elegants i clàssics. Avui li dóna la volta i, a més del toc de color, s'atreveix amb un vestidet d'allò més bàsic, malgrat que el teixit és preciós. Però no es resisteix a la senzillesa total, hi afegeix una jaqueta de pell i uns talons que li dónen un toc superior a l'outfit. 

GABY



I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Janise, del blog MAMA IN HEELS, un títol que és una declaració d'intencions. Ella va ser un descobriment d'aquesta temporada i ja ha repetit en les meves seleccions. M'encanta la seva senzillesa i delicadesa en les propostes. Avui el seu vestit enllaça una mica amb el primer del post, bàsic i amb color. Sense complicacions i atrevit en el to cromàtic. M'encanta aquest color i m'encanta el patró, camiser, tirat, sense afegits innecesaris. 

JANISE



36 comentaris:

  1. All the ladies look great! I follow some but should follow all. Good selection.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Martina. I'm glad we agree on taste. Greetings.

      Elimina
  2. Your blog is an inspiration :) I always wait for your new posts. Again, as always you've chosen beautiful ladies in beautiful outfits. The colours, the styles, the pictures - everything looks fabulous. Greetings :) Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Margot, you're a very kind person. I love to agree with you, because I value your knowledge and experience. Your words give me courage. A very warm greeting.

      Elimina
  3. Josep-Maria thank you so much for the feature and the kind words, I'm so glad you liked my orange jumpsuit! I'm in such great company, these are all amazing ladies with incredible style :)

    Catherine, Not Dressed As Lamb

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Catherine. It is an honor and a pleasure to have you on my blog. You're one of the icons of my blog, for a long time. I'm a fan of your style, you already know. A big hug.

      Elimina
  4. Nice to see Cla and Gaby today. I know Chathrine too. Beautiful spring colours in this post.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Andrea. German mature fashion blogs are very interesting. The German have a great personality and style. My blog philosophy agrees with many of you (Cla, Conny, Dana, Gaby, Sabine, Sabina, Annette, you of course, and many others ...). I'm so glad you like my blog. Best regards.

      Elimina
  5. Wszystkie panie maja swój styl i świetnie wyglądają. Dzisiaj zaciekawiła mnie Gaby...serdecznie pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Barbara, jesteś bardzo miły. Gaby sukienka jest piękna, kocham materiał i kolor. Pozdrowienia.

      Elimina
  6. I am so proud to be a part of this post. All these women have a great style.
    And I love your blog so much. Thank you for all.
    Greetings Gaby
    www.stylishsalat.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Gaby, pleasure and honor are mine to let me enrich my blog with your style. I admire your elegance and your sensitivity. Sincerely.

      Elimina
  7. You featured a lot of my favourites, like Catherine, Cla and Gaby. But I get it that you put Blais at the top. I love the dress and especially those sandals. Clever to put in some more of that pink in the ornaments on the bag.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. My dear Greetje, the order of placement in the post, is alphabetical, by the name of the model. The order does not mean my preference. They are just five looks that I liked most during this period. I am also a fan of Catherine and Cla for some time. Gaby, I discovered recently. Best regards.

      Elimina
  8. Josep María te superas de entrada en entrada.
    Me encanta el colorido de la de hoy. Alegra la vista y anima. Da gusto ver mujeres tan guapas y con tanto estilo.
    Mil besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Curra, eres muy amable. El color como denominador común me pareció una buena idea, me alegra que te guste también. Un abrazo.

      Elimina
  9. Często zaglądam na blog Catherine. Bardzo mnie inspiruje. Ma niesamowity styl :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Grażyna. Katarzyna jest osobą z wielkim stylu i osobowości. Posiada unikalny i bardzo osobisty styl. Ona i jesteś niektórych ludzi, że jeszcze długa. Oba są ważne w moim blogu. Pozdrowienia.

      Elimina
  10. Wszystkie pieknie i swietnie ubrane, kazda ma swoj styl. Dzis bardzo podoba mi sie suknia Gaby.
    Serdecznie Cie pozdrawiam, Josep-Maria :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo za wizytę, Elisabeth. Cieszę się, że Ci się spodoba. Gaby sukienka jest słodkie. Z poważaniem.

      Elimina
  11. Estupendas propuestas Josep Maria, me ha encantado la última!!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Reme, me alegro que te guste. El vestido de Janise es magnífico, por su sencillez y por ese color tan bonito, verdad? Saludos.

      Elimina
  12. Wszystkie panie wyglądają przepięknie.
    Bardzo podoba mi się kombinezon Katarzyny. Szukam podobnego.
    Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Barbarossa, jesteś bardzo miły, żeby mnie odwiedzić. Zespół Katarzyna jest słodkie, proste i przyjemne, cieszę się podoba. Pozdrowienia.

      Elimina
  13. Zawsze udaje Ci się znaleźć naprawdę świetne stylizacje. Wszystkie panie prezentują się bardzo elegancko i stylowo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Hanna, jesteś bardzo miły do regularnego odwiedzania. Cieszę się, że się podoba. Z poważaniem.

      Elimina
  14. Me ha encantado esta selección de looks tan alegre y vistosa... Todas están divinas!!!!
    Un beso, Josep

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita Carmen. Me alegra que te guste el post de colores. Saludos.

      Elimina
  15. Gracias por pasar por aquí, Noemí. Saludos.

    ResponElimina
  16. Qué alegría ver tanto color en los looks, me encantan todos. Viva el color!
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario, me alegra que te guste el post. Saludos.

      Elimina
  17. Me encanta este post lleno de color! Los vestidos son sencillos y a la vez elegantes! Me gustan todos! Un beso.

    http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/( BLanca)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Blanca, me alegra que te guste el concepto de este post: color y sencillez. Saludos.

      Elimina
  18. Yo que soy doña colorines, la entrada de hoy me ha encantado. Arriba el color y los looks de primavera ;-)
    Saludos,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doña Colorines? Me gusta el apodo. Me alegra que te guste el post. Saludos.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve