IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


19 de maig del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 25

Després d'un post monogràfic sobre el blanc i negre, i d'una preciosa visita a Venècia, avui el color torna al meu blog. És primavera, fa calor, les flors han esclatat i cal prendre la vida amb il·lusió. Espero que us agradi aquesta nova taca de color al meu blog.

Avui, com sempre per ordre alfabètic, començo amb l'Ángeles, del blog BLOG DE SIN ETIQUETAR. Ella és una vella amiga del meu blog i ha sortit moltes vegades a les seleccions, perquè el seu estil sobri, elegant i un pel clàssic, en absolut antic, enllaça perfectament amb la meva filosofia estètica. Ella és molt jove, però el seu estil i la seva personalitat són d'una maduresa aclaparant. Avui m'ha guanyat amb les seves flors a l'estampat i els tons roses, i amb una faldilla midi que és de les meves preferides, per l'elegància que desprèn aquesta llargada.

ÁNGELES




 La Carmen, del blog CARMEN HUMMER, malgrat ser una persona i un blog que segueixo des de fa temps, no és habitual a les meves seleccions. Les seves propostes, normalment molt trencadores, atrevides i juvenils, malgrat agradar-me, s'allunyen una mica de la meva filosofia, més sòbria i un pèl clàssica, més... fàcil de posar. Avui m'alegra molt tenir-la en un dels meus post, amb aquest vestidet estampat tan bonic. Ella, com és habitual, configura un outfit molt personal, amb esportives i caçadora de pell, però la delicadesa i elegància del vestit ho aguanta extraordinàriament. Avantguarda i classicisme s'uneixen en un look preciós. 

CARMEN



La Jennnifer, del blog A WELL STYLED LIFE, s'està fent fent habitual al meu blog. Les seves propostes sòbries i elegants, els seus consells d'estil per a dones madures i l'elegància del seu blog m'enstusiasmen. Avui, però, la seva proposta esclata de color, amb un estampat geomètric magnífic i un outfit impressionant per la seva sobrietat i equilibri, malgrat la bellesa dels complements. 

JENNIFER





 Avui potser he preparat una selecció molt jove, gent com l'Ángeles, la Carmen i ara la Maribel, del blog EL BLOG DE RENÉE, s'allunyen una mica de la franja d'edat que vull destacar en el meu blog, però tant s'hi fa, m'agraden els seus looks i la seva personalitat i penso que els looks d'avui són adequats per a dones de qualsevol edat, adaptant-los cadascuna a la seva personalitat. Aquest vestidet rosa de la Maribel m'ha semblat una cosseta preciosa, delicada i atemporal, amb un disseny i un estampat que enamora. 

MARIBEL




























I, per acabar, per ordre alfabètic, avui repeteixo del darrer post, cosa poc habitual, però aquest conjunt de la meva amiga Marta, del blog ELEGANTE A LA PAR QUE DISCRETA, no el podia obviar en un post sobre el color i la primavera. Aquesta faldilla de colors llima, blau, burdeus,... acompanyada d'aquest top grog i el foulard blau klein es el que en diuen el "colmo" de l'acoloriment.  Els complements i les sabates blaves ho acaben d'arrodonir tot. M'encanta l'estil, l'atreviment i la personalitat d'aquesta dona...

MARTA





41 comentaris:

  1. Me encantan todas, son guapas y tienen un gran estilo! Un abrazo Josep.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María, si tú lo dices no cabe duda. Saludos.

      Elimina
  2. Moltes gràcies per afegir- me en aquesta selecció amb dones que tenen un estilàs. M'ha fet molta il.lusió

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per deixar-me fer-ho. El teu vestit és preciós. Una abraçada.

      Elimina
  3. All ladies look just gorgeous. Great selection. I would wear each and every outfit :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Martina. All were perfect on you. Greetings.

      Elimina
  4. Hola Josep-Maria, me ha encantado el post de hoy, todas son encantadoras, me gustan sus propuestas sobrias por un lado y su originalidad por otro. Geniales todas. Un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen, quería destacar tu vestido de fantasía, que es precioso, pero al final me decanté por una fiesta de color. Me perdonas? Un abrazo.

      Elimina
  5. Pero que guapa que está Carmen
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Noemí. Me cuesta seleccionar a Carmen, porqué sus looks son poco convencionales, pero tiene tanta personalidad! Saludos.

      Elimina
  6. Dzisiaj wybrałabym dla siebie sukienkę Mirabel. Ogromnie podoba mi się jej wzór. Róż nie zawsze pasuje do moich rudych włosów ale tę sukienkę założyłabym na pewno:-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Grażyna. Maribel sukienka jest słodkie. Myślę, że to byłoby idealne miejsce dla Ciebie, dla Twojego wspaniałe rude włosy idzie wszystko, i wszystko wygląda dobrze na ciebie. Przytulić.

      Elimina
  7. So nice and colourful summerstyles. Thanks for showing all these beautiful blogger.
    Have a nice day
    Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Andrea. I am glad you like it. Greetings.

      Elimina
  8. Hi :) again - I think that Maribel's dress and actually the whole look is simply beautiful. The cut and the colours are perfect. I also love Marta's colourful skirt. The way she is wearing the scarf is very pretty. But having said this, your choice of all the ladies is interesting and inspiring :). Have a nice weekend Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Margot. I'm glad you like the looks chosen, and that you find inspiring. You know that your opinion is very important to me. Best regards.

      Elimina
  9. Muy buenas propuestas como siempre, me encantan los vestidos estamapdos y los colores alegres..la falda de Marta es una maravilla
    Un besazo
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema. Marta repite esta semana, algo que intento evitar, pero esa falda me emocionó y no pude evitarlo. Saludos cordiales.

      Elimina
  10. Todos un encanto y unos looks chulísimos, maribel estupenda!!!
    Abrazos 😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz. Me encanta el vestido de Maribel, ese dulce color y ese bonito patrón y estammpado. Me alegra que también te guste. Saludos.

      Elimina
  11. Flowers and colorful outfits...very nice! Maribel's dress is delightful and suits her perfectly!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Dan. I'm glad you like Maribel dress, because it seems to me cute. Best regards.

      Elimina
  12. Przepiękne kolory. Sukienka Jennifer jest zachwycająca. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Jolanta, cieszę się, że Ci się spodoba. Jennifer sukienka jest wspaniały. Pozdrowienia.

      Elimina
  13. Estupendas todas las propuestas Josep Maria, dificil elegir.


    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita, Reme. No se trata de elegir, se trata de disfrutar viendo los looks. Un abrazo.

      Elimina
  14. Una selección preciosa de look, pero ese vestido rosa me ha enamorado.

    besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Olga. El vestido de Maribel es realmente bonito, verdad? Saludos cordiales.

      Elimina
  15. Qué bonitos y coloridos todos, me encanta que se note la alegría de la primavera.
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Rosario. Viva la primavera y los colores, y todas las flores que luces en tu blog! Saludos cordiales.

      Elimina
  16. Marta w pięknych kolorach. Wszystkie panie świetnie wyglądaja...pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję za wizytę, Barbara. Cieszę się, że Ci się spodoba. Wygląd Marta to eksplozja kolorów. Przytulić.

      Elimina
  17. Fantasticas todas Josep como siempre una selección genial
    besos de susana de piñadelys y
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Susana, me alegra que te guste la selección. Un abrazo.

      Elimina
  18. Qué post tan bonito¡. Unos looks de lo más alegres y coloridos. Y que suerte formar parte de tu selección. Como siempre, mil gracias por las palabras que me dedicas. Un beso enorme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Ángeles, me alegra que te guste. Como no ibas a formar parte con esa maravillosa falda? Un abrazo.

      Elimina
  19. What a fabulous post. Some of these bloggers I know, but many are new to me. Thank You for sharing your thoughts on such a lovely international group of mature fashionistas!
    Cheers, Deborah - Fabulous After 40

    ResponElimina
    Respostes
    1. What a joy to see you here, Deborah, your blog is a reference in relation to the mature fashion. I love your comment. Thank you very much and best regards!

      Elimina
  20. Me fet un repàs fins aquí de tots els teus posts, i bé si que n'hi ha alguna amb minis, però la majoria tira de midis, i com tu ben dius, són més elegants i sobretot per les maduretes queda mooolt millor, a no ser que tinguis unes cames d'escàndol. I el meu discurset de les "cuarentanyeras" és un discurset amb molt sentit, jajaja. I a jo que m'agrada l´estètica i que tot tingui un ordre, hi ha moltes dones que no haurien de portar minis, bàsicament perquè no les queda bé o perquè és un "quiero pero no puedo", ara bé, és el que jo pens, i cadascú ha de fer el que el seu cos serrano li marqui, jejeje. Petooons¡¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caram Fita, quina reflexió més interessant. Estic totalment d'acord amb tu, tot és una questió de voluntat i de sentir-se còmode amb tu i amb el que portes. Petons.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve