IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


25 de maig del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 26

Després dels colors, les flors i el blanc i el negre, avui el denominador comú és la senzillesa, la delicadesa, la suavitat, l'equilibri i la manca d'estridència. És la bellesa de les coses senzilles, en alguns casos més que altres, però en totes les propostes un aire de gust per el menys és més que m'emociona els sentits. Colors suaus, dissenys equilibrats, looks amb amor per la serenor i la tranquil·litat. 

Sempre per ordre alfabètic, torna la Cathy, del blog THE MIDDLE PAGE, una dona que s'està fent imprescindible al meu blog. El seu estil personal, la senzillesa de les seves propostes, però a la vegada recobertes d'un punt de sofisticació i gran elegància, la fan un referent en la moda madura. Aquest vestit d'avui és preciós, pel color i pel disseny que junta allò més bàsic, un maxi tot recte, amb tocs de creativitat genials i un outfit d'allò més bonic.

CATHY





























La Lizzy, del blog WHAT LIZZY LOVES, és, per ella mateixa la representació personal del denominador comú del post: elegància senzilla, menys és més, delicadesa, manca de complicacions, dolçor, tendresa... Ella, es vesteixi com es vesteixi, és això: la serenor. I avui ho demostra una altra vegada amb aquest vestit llarg bàsic, però amb estampat delicat i detalls en el disseny super acurats (mànigues, escot, cintura, caient, volum... Ella hi afegeix una preciosa jaqueta taronja i una meravellosa joia de disseny i perles i converteix un vestit senzill en un outfit de luxe. 

LIZZY



La Pepa, del blog PEPA VALLEJOS, fa poc que forma part dels meus blogs amics, però ja repeteix. El seu estil, la seva personalitat, els textos dels seus posts i l'elegància que respiren els seus looks no em deixen mai indiferent. El seu vestit, també amb estampat floral, té similituds amb l'anterior. Disseny bàsic, estampat meravellós, volum, caiguda. I ella també converteix l'outfit en una joia  gràcies als complements. Equilibri de colors i equilibri en la proposta. 

PEPA





























Avui les repeticions s'acumulen, doncs la Rebeca, del blog UN VESTIDOR CON IDEAS, també s'està convertint en habitual en el meu blog, malgrat que ella juga amb molts registres en els seus looks, més informals, més elegants, més bàsics, més complicats, però sempre, sempre, amb un punt de sofisticació personal que la fa peculiar i única. Avui, amb aquest delicat vestit de rosa pal i disseny tan i tan senzill, però amb un toc de sofisticació, ho demostra amb escreix. Atractiva i sofisticada amb una proposta absolutament bàsica i uns complements genials. 


REBECA



I que puc dir de la meva amiga Sabine, del blog STYLE UP PETITE? Doncs que ella és la representació de la senzillesa, de les propostes més bàsiques, dels jeans amb samarretes, dels vestidets,de l'elegància sense cap mena de complicació, dels looks cotidians. I malgrat això, ella sempre està glamourosa, ella sempre té alguna cosa que destaca, potser ho aconsegueix només amb la rialla, potser... Avui aquest vestit no té cap mena de complicació, ben tallat, estampat delicat, llargada acurada, escot bonic i una figura agradable. Però li queda tan bé! A mi m'encanta el seu look.

SABINE



19 de maig del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 25

Després d'un post monogràfic sobre el blanc i negre, i d'una preciosa visita a Venècia, avui el color torna al meu blog. És primavera, fa calor, les flors han esclatat i cal prendre la vida amb il·lusió. Espero que us agradi aquesta nova taca de color al meu blog.

Avui, com sempre per ordre alfabètic, començo amb l'Ángeles, del blog BLOG DE SIN ETIQUETAR. Ella és una vella amiga del meu blog i ha sortit moltes vegades a les seleccions, perquè el seu estil sobri, elegant i un pel clàssic, en absolut antic, enllaça perfectament amb la meva filosofia estètica. Ella és molt jove, però el seu estil i la seva personalitat són d'una maduresa aclaparant. Avui m'ha guanyat amb les seves flors a l'estampat i els tons roses, i amb una faldilla midi que és de les meves preferides, per l'elegància que desprèn aquesta llargada.

ÁNGELES




 La Carmen, del blog CARMEN HUMMER, malgrat ser una persona i un blog que segueixo des de fa temps, no és habitual a les meves seleccions. Les seves propostes, normalment molt trencadores, atrevides i juvenils, malgrat agradar-me, s'allunyen una mica de la meva filosofia, més sòbria i un pèl clàssica, més... fàcil de posar. Avui m'alegra molt tenir-la en un dels meus post, amb aquest vestidet estampat tan bonic. Ella, com és habitual, configura un outfit molt personal, amb esportives i caçadora de pell, però la delicadesa i elegància del vestit ho aguanta extraordinàriament. Avantguarda i classicisme s'uneixen en un look preciós. 

CARMEN



La Jennnifer, del blog A WELL STYLED LIFE, s'està fent fent habitual al meu blog. Les seves propostes sòbries i elegants, els seus consells d'estil per a dones madures i l'elegància del seu blog m'enstusiasmen. Avui, però, la seva proposta esclata de color, amb un estampat geomètric magnífic i un outfit impressionant per la seva sobrietat i equilibri, malgrat la bellesa dels complements. 

JENNIFER





 Avui potser he preparat una selecció molt jove, gent com l'Ángeles, la Carmen i ara la Maribel, del blog EL BLOG DE RENÉE, s'allunyen una mica de la franja d'edat que vull destacar en el meu blog, però tant s'hi fa, m'agraden els seus looks i la seva personalitat i penso que els looks d'avui són adequats per a dones de qualsevol edat, adaptant-los cadascuna a la seva personalitat. Aquest vestidet rosa de la Maribel m'ha semblat una cosseta preciosa, delicada i atemporal, amb un disseny i un estampat que enamora. 

MARIBEL




























I, per acabar, per ordre alfabètic, avui repeteixo del darrer post, cosa poc habitual, però aquest conjunt de la meva amiga Marta, del blog ELEGANTE A LA PAR QUE DISCRETA, no el podia obviar en un post sobre el color i la primavera. Aquesta faldilla de colors llima, blau, burdeus,... acompanyada d'aquest top grog i el foulard blau klein es el que en diuen el "colmo" de l'acoloriment.  Els complements i les sabates blaves ho acaben d'arrodonir tot. M'encanta l'estil, l'atreviment i la personalitat d'aquesta dona...

MARTA





4 de maig del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 24

Avui, el canvi en el post és total respecte la setmana passada. En el darrer post, l'element comú era el color i els vestits bàsics i senzills. En aquest post torno, una mica, al meu criteri habitual, on l'elegància i la manca de complicacions s'ajunten amb l'estil personal. Torno, una mica, a les propostes més sobries i jugo amb una combinació que ha funcionat tota la vida i que ara torna amb molta força als vostres blogs: el blanc i el negre. 

I, com sempre, per ordre alfabètic, començo amb l'Annette, del blog LADY OF STYLE. Qualsevol cosa que digui d'ella serà repetitiu, doncs ha sortit molt al meu blog i és una mostra habitual del que jo vull explicar. Una dona sense pors, elegant i amb personalitat. El seu conjunt tot negre amb l'americana blanca és un clàssic, però és tan bonic i el porta amb tanta classe! 


ANNETTE




























La Laurie, del blog VANITY AND ME, porta un vestit d'aquells que em tenen el cor robat, llarg, estampat, amb aire clàssic però amb un toc de modernitat en el disseny i en el patró. M'agrada la proposta, amb el collaret, el bolso, els talons... És bàsic i elegant, és modern i d'avantguarda, és molt bonic.

LAURIE



La Marta, del blog ELEGANTE A LA PAR QUE DISCRETA, és una amiga del meu blog. És una de les persones que més admiro i que més m'agrada i em sorpren anb les seves propostes. Elegant, ho és , és evident, ara... discreta! jo no ho tinc tan clar, i m'encanta que les seves propostes no ho siguin, És valenta, atrevida, juganera i amb personalitat. El seu conjunt en blanc i negre ho té tot: elegància, classe, informalitat, estil, modernitat... Ella és així, pur atreviment i encert. 

MARTA



La Nicolene, del blog FIFTY FABULOUS, és un dels exponents més clars del que vull explicar i destacar en el meu blog, per maduresa, elegància i personalitat. A la seva presentació diu:"si vols que et prenguin seriosament, no vesteixis com un pallasso", i ella aconsegueix fer-ho realitat malgrat la seva osadia i valentia en els outfits. No són avorrits ni bàsics, però tampoc són pallassades, són, ni més ni menys, que... elegants i amb classe. Aquest conjunt en blanc i negre, combinant estampats que semblen incompatibles, és, al meu parer, un alè de personalitat. 

NICOLENE




























I, amb la Susan, del blog FIFTY, NOT FRUMPY, avui trenco una de les meves regles, que és posar tres fotos del mateix look. Quan vaig començar a pensar el post, després de recollir el que més m'agradava, tenia clar que seria de blanc i negre, i curiosament havia escollit en la meva preselecció tres post de la Susan. N'havia d'excloure dos, però tots eren de blanc i negre i tots m'agradaven. Per tant, els poso tots tres i vosaltres, visitant el seu blog, ja decidireu quin us agrada més. Són tres meravelles de l'elegància bàsica i sense complicacions, són tres exemples de que ella es un autèntic mite de la moda madura. 

SUSAN

SUSAN

SUSAN