IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


2 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 27

100.000 visites! És increïble per a mi haver pogut arribar a aquesta quantitat de visites. Quan vaig començar el blog no ho podia imaginar. Aquest és un blog sense cap tipus de pretensió, sense ajuts econòmics, sense professionalització,  només és un petit divertiment personal i una petita col·laboració a la promoció de la moda madura, és increïble que hi passi tant gent. Moltes gràcies a totes i tots els que em visiteu, estic molt content. 

Avui el post no té un comú denominador, al marge del meu propi gust personal. La selecció és heterogènia i respon, només als meus criteris personals en matèria de colors, combinacions, dissenys i estils.  

L'Anna, del blog ANNA MAVRIDIS, ja és coneguda al meu blog per la seva elegància natural i les seves propostes serenes, delicades i amb un punt d'elegant sofisticació. Ella utilitza habitualment looks informals, casuals, còmodes i senzills. Avui, aquest vestit m'ha impressionat pel color i pel disseny, suau , vaporós, amb moviment, amb una esquena que enamora, el volant en diagonal... Senzill, però espectacular!  



ANNA




La Chrissie, del blog DIE EDEL FABRIK, té un estil molt personal, avantguardista i molt modern. De vegades un pèl difícil, però sempre elegant i bonic. Avui m'ha impressionat la preciosa combinació de colors, el disseny del cardigan i l'equilibri de l'outfit. Potser avui és una mica més convencional, espero que no s'enfadi amb mi per aquest afirmació. 

CHRISSIE



























Amb la Dana, del blog DANA LOVES FASHION AND MUSIC, no sóc imparcial, ho reconec. Ella és una de les meves millors amigues, una dona que admiro i estimo, i un dels meus mites en matèria de moda per a dones que ja no són jovenetes i que, utilitzant una frase de la Dana, volen vestir diferent de les seves filles i de les seves mares. Ella sortiria en totes les meves seleccions, però m'aguanto i ho evito, per no repetir i per donar a conèixer, dins de les meves possibilitats, nous estils i nous blogs. Però avui ella torna al meu blog, perquè m'encanta el seu look i el seu nou pentinat, que ha canviat al fer els 51. L'estampat del vestit, els colors, la combinació de colors, les sandàlies, i, especialment, la seva personalitat tenen un lloc a la meva selecció d'avui. 



DANA


L'Estefanía, del blog CON DOS TACONES, és un referent en el món dels blogs de moda per a dones que no són jovenetes, malgrat que el seu estil és atrevit, valent, sofisticat i molt elegant. De vegades amb propostes d'allò més clàssiques i vintage, de vegades amb looks  super moderns. Avui, però, ja us ho podeu imaginar, em captiva perquè s'apropa al que m'agrada: l'elegància, la senzillesa, la suavitat, la tendresa, el to delicat del color, les puntilles a l'escot i els baixos, la llargada tan femenina...

ESTEFANÍA




























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic i sense ordre de predilecció, la Lisa, del blog THE SEQUINIST, amb el look potser més atrevit i agosarat del post, però és que m'agraden tan els vestits vermells! N'he trobat uns quants aquesta setmana als vostres blogs, però aquest és el que més m'ha agradat. Té un disseny molt bonic, bàsic, elegant, sofisticat, i l'outfit és perfecte, per les sabates, el bolset, el collaret... I el post, al jugar amb les roselles, i l'elegància personal de la protagonista, és fantàstic. 

LISA


36 comentaris:

  1. Congrats Josep. I like to see blogs grow. It's always nice to Visite your page and spot blogger I Never seen before. Like the style of Dana and Chrissie since a long time and happy to see other beautiful women.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Andrea, I am very happy for your visits and to share with you the taste for adult fashion. Best wishes.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Thank you, Nicole. Glad your visit and your comment, you're very kind. Greetings.

      Elimina
  3. Estupendas propuestas, se hace difícil elegir... aunque me encanta la primera!!!


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Reme, quizás no es necesario escoger, tan solo disfrutar de los looks y, a veces, inspirarte y coger ideas. Un abrrazo.

      Elimina
  4. Beautiful! Green dress Anna I like very much.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Jolanta. Anna sukienka wydaje się to dużo dla was wszystkich, cieszę się. Z poważaniem.

      Elimina
  5. Very pretty. Ann's dress is very interesting. Great summer ideas :) . Regards Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Margot. It seems that Anna dress has triumphed today. It's a beautiful dress, and she saw him with great personal style. Best regards.

      Elimina
  6. Te felicito por las 100.000 visitas Josep. Como siempre me encanta la selección, son todas fantásticas y destilan estilo! Un abrazo.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, María. Me alegra que te guste el post. Un abrazo.

      Elimina
  7. Anna ma cudną sukienkę. Jestem zachwycona.
    Wszystkie panie pięknie wyglądają, każda na swój sposób.
    Serdecznie pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Barbara. Wszyscy mówią zielonej sukni Anna, wydaje się, że ci się podoba, cieszę się. Cieszę się, że podoba Ci się stanowiskiem, a także wizytę. Z poważaniem.

      Elimina
  8. I really love Anna's style! And my fellow fashion bloggers Dana and Chrissie are lovely. Thanks for the inspiration and buen fin de semana! xo Sabina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you dear Sabina, I am delighted by your visit. Anna dress has succeeded in the post, all talk about it. Dana is a great friend of mine, and Chrissie has a very personal and interesting style. A hug.

      Elimina
  9. Me ha encantado el estilo de Anna...qué gran descubrimiento, Josep!!!
    Un beso y enhorabuena
    http://cocoolook.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Carmen. No conocías a Anna? Tiene un gran estilo y mucha personalidad en los looks. Saludos.

      Elimina
  10. Muchas felicidades por tantas visitas y sobre todo por tu estupendo blog!!!
    Me ha encantado la primera chica, Anna, tiene un estilazo que quita el hipo y lleva un vestido precioso😁
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias , Beatriz, eres muy amable. Anna es una mujer muy elegante y con mucha personalidad, me alegra que te guste la selección. Un abrazo.

      Elimina
  11. Totes tenen molt d´estil!! i van guapíssimes!!!
    I enhorabona pero les visites!!!! Un petonàs!!

    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per visitar-me, Maribel. Estic content de que t'agradi la selecció. Un petó.

      Elimina
  12. Hola Josep María.Me encanta este post y el anterior que me perdí en su momento. Las propuestas son diferentes pero todas bonitas.Me gustan, cada una en su estilo
    Un beso
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Gema. Me alegra mucho que te pases cuando puedas, ya lo sabes. Yo no doy abasto para visitar todos los blogs que me interesan, es imposible abarcar tanto. Gracias por comentar aquí. Un fuerte abrazo.

      Elimina
  13. Dzis wszystkie panie maja wyjatkowe kreacje i wyjatkwe dodatki! Szczegolnie podoba mi sie spodnica, ktora ma DANA oraz buty, ktore ma LISA !

    Pozdrawiam serdecznie wszystkie piekne modelki i Ciebie, Josep-MAria :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Elizabeth. Dana skirt is beautiful, and Lisa shoes are a really cute. I think like you. Best regards.

      Elimina
  14. Felicidades Josep-Maria por todas las visitas que tienes y que demuestra el exito de tu blog.Hoy me gusta mucho Anna y Estefania.Un saludo


    http://bauldealgodon.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Pepa, eres muy amable. Saludos cordiales.

      Elimina
  15. Todos los looks me han gustado, pero ya sabes que yo soy fan absoluta del rojo, por lo que el outfit de Lisa me ha conquistado por completo, además con esas amapolas de fondo...
    Te felicito por tu trabajo en el blog y por las visitas, a seguir sumando muchas más!!
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario, a mi me encanta el vestido rojo de Lisa también. Gracias por tus palabras de aliento y por tu colaboración al permitirme usar tus fotos. Un abrazo.

      Elimina
  16. En primer lugar, felicidades por las 100.000 visitas, da un poco de vértigo, ¿verdad?
    Y las propuestas, geniales como siempre, aunque hoy me gustan especialmente dos de ellas.
    Por cierto, me he vuelto fan del blog de Anna, que descubrí gracias a tu blog... Ya está en Santorini y las fotos son siempre preciosas, tantas flores, el mar siempre de fondo, las casas blancas... y esos looks relajadados de vacaciones... ¡me encanta!
    Un abrazo,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda. Es verdad que impresiona un poco, resulta inimaginable que tanta gente mire lo que escribes. Anna es fantástica, por su gran estilo personal y personalidad y tambi´n por los paisajes, especialmente cuando está en Santorini, con esa luz de las islas griegas. Un abrazo.

      Elimina
  17. I love checking your blog. You always introduce some amazing blogger of my age whom I have not yet come across. I love your blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Nicole, you're very kind to me. I am happy to see that my blog may have some use for you. Best regards.

      Elimina
  18. I love Lisa in her red dress and Anna in her green dress is a vision of beauty.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Greetje. Red dress and green dress are beautiful. Anna is a top, and Lisa is a really fantastic woman. Greetings.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve