IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


22 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 30

Qui em coneix una mica sap que m'agraden els vestits llargs, midis, el llarg Chanel, els estampats amb flors,... Avui el post va d'això: colors, flors grans, faldilles llargues, vestits elegants i vintage... Amb dones molt conegudes al meu blog, alguns mites i referents,  i altres que no ho són tant, però totes elegants i amb personalitat, dones madures que són tot menys invisibles. I en aquest post menys que mai! 

En el món dels fashion blogs qui no coneix a la Catherine, del blog NOT DRESSED AS LAMB ? Un autèntic mite i un referent de l'avantguarda, la imaginació i la personalitat. Avui, però, la selecciono perquè s'inspira en un dels meus mites reals, la Grace Kelly, i els seus meravellosos vestits dels anys 50, amb el volum, el moviment, la cintura i l'elegància més tipus alta costura. M'encanta aquest look i em retorna als orígens de la meva afició per la moda. 

CATHERINE



























La Lisa, del blog BEAUTY101BYLISA, és una dona molt especial, valenta i forta. Si entreu al seu blog i us dediqueu una mica a conèixer la seva història ho entendreu. La malaltia no l'ha guanyat i ella vol guanyar a la malaltia. És una lluitadora i una dona atractiva i elegant. No és habitual al meu blog, però la segueixo des de fa molt de temps. M'encanta el seu vestit llarg de color turquesa i com no té recança en explicar els seus secrets per lluir tan fantàstica. 

LISA




La Lizzy, del blog WHAT LIZZY LOVES, ja és una clàssica al meu blog. Aquesta dona m'ha guanyat amb els seus looks, els més clàssics, els més informals, els més moderns... Ella ja és un dels meus mites i la seva elegància  i estil personal no em deixen mai indiferent. Fa poc la treia amb un vestit llarg, fa poc l'hagués seleccionat amb un vestit blanc d'encaix, si no fos perquè el blanc, al meu blog, està reservat per a la meva sòcia Carmen. El vestit de la Lizzy és preciós, per la combinació cromàtica, pel disseny, per l'asimetria, per la senzillesa...


LIZZY


I que puc dir de la meva amiga Rosario, del blog DE SEDA Y ROSA ,  que ja no hagi dit abans? Aquesta andalusa amb tot l'estil i l'atractiu de les dones d'aquella terra, i tota la força estètica d'una dona madura en la seva plenitud, sempre em sorpren i sempre per bé. Els seus looks són pura explosió de color i elegància. Avui, la seva faldilla midi amb macro estampat, la brusa elegant i els complements meravellosos m'han fascinat. Això és força estètica, com he dit abans, això és atractiu. 

ROSARIO


I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, un altre dels meus mites, la Ruth, del blog MATHILDES VERDEN. La serenor, la tranquil·litat, l'equilibri, la maduresa i l'elegància senzilla i bàsica que inspira aquesta dona és un dels meus exemples més destacats del que jo vull promocionar. Aquestes dones que ja no són jovenetes, però que conserven tot l'atractiu estètic  en plenitud. M'agraden tots els seus looks, la seleccionaria sempre, especialment per la senzillesa de les seves propostes. Avui ho faig perquè porta un vestit llar preciós i jo sóc admirador d'aquesta peça. A més, vestir-la amb la caçadora texana i els peus descalços fa que el look sigui meravellós. 

RUTH




38 comentaris:

  1. Thank you so much for the feature, I am truly flattered!! I'm in great company, too :)

    Catherine x
    Not Dressed As Lamb

    ResponElimina
    Respostes
    1. Always thank you, Catherine, for letting me enrich my blog with your wonderful photos. Best regards.

      Elimina
  2. Me encantan todas pero a Rosario la sigo desde hace tiempo y es una mujer que me encanta! Un abrazo Josep.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María. Me alegra que te guste. Rosario es una de las nuestras, verdad? A mi me encanta su estilo. Un abrazo.

      Elimina
  3. Great post! I am going to check the blogs out! Wonderful women :-)
    www.nancysfashionstyle.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Nancy. I'm glad you like the post and you follow the blogs chosen, it is a pleasure for me to read this. Best regards.

      Elimina
  4. Your choice this time is just perfect in every single case. AMAZING :) . Summer dresses open completely new possibilities and you've managed to present them in the most beautiful way. Can't wait for your next post - cheers Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Margot, you're so kind to me! I love your comment, it makes me happy. I also look forward to your new posts, though not always come thou in them. A hug.

      Elimina
  5. Thank you so very much for including me in this wonderful post with all of these beautiful women. Lisa @ http://www.beauty101bylisa.com/2016/06/linkupwithlisa-54-turquoise-maxi-dress.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much to you, Lisa, for letting me use your photos on my blog. I follow your blog for some time, and your looks seem very beautiful and interesting. Best regards.

      Elimina
  6. A mí también me encantan ese tipo de prendas. Me parecen favorecedoras y elegantes.
    Tus amigas las lucen mejor que bien.
    Últimamente apenas puedo entrar en los blogs, pero el tuyo siempre es una delicia.
    Mil besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Curra, gracias por pasarte por aquí. A mí también se me hace difícil pasarme por los blogs que me gustan, cada día hay más y cada vez tengo menos tiempo. Me sabe mal no comentar en todos, pero es imposible. Me alegra que te guste el post, y evidentemente, tu blog es uno de los que para mí son imprescindibles. Un abrazo.

      Elimina
  7. gorgeous selection! All ladies have style and look beautiful!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Martina, I love you like the post. Forgive me if I do not visit you in all your posts, but my time is increasingly scarce. Best wishes.

      Elimina
  8. Muchas gracias por incluirme en esta selección y por tus palabras, siempre tan amable y con esa pasión por la moda que dejas de manifiesto en tus comentarios y cada una de las entradas de tu blog. Encantada estoy de aparecer en tu resumen y además estando tan bien acompañada por todas estas maravillosas mujeres, me han encantado sus looks.
    Besos
    desedayrosa.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario, eres muy amable. Me encanta que te guste la selección y que te sientas bien acompañada en mi blog. Compartimos la pasión por la moda, es evidente, y me alegra mucho poder usar tus fotos en mi blog. Un abrazo.

      Elimina
  9. Pretty style!!!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Andy. I'm glad you like the post. Greetings.

      Elimina
  10. Very nice, Josep. Very different styles but all beautiful.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Andrea, and for your comment. Best regards.

      Elimina
  11. Great post! I am going to check the blogs out! Wonderful women :-)
    www.nancysfashionstyle.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Nancy, you're very kind. I'm glad my blog is a little useful to you. Best regards.

      Elimina
  12. Zachwycam się sukienką Katarzyny. Jest przepiękna i ta ozdoba głowy idealnie dobrana. Uwielbiam wszystkie jej stylizacje :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Grażyna. Ja też uwielbiam styl Katarzyny. Ta sukienka jest wspaniały. Widzę ten strój cię szukać, myślę, że byłbyś bardzo piękne. Przytulić.

      Elimina
  13. such a great post! you have a really good blog :D

    mfashionfreak♥blog

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Mihaela, you're very kind. I love your visit. Greetings.

      Elimina
  14. Maravillosas todas Josep a Rosario la sigo y el primer vestido de Catherine me enamora
    gracias por enseñarnoslas
    besos de susana de piñadelys.com y
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por venir, Susana. Rosario es una blogger con un estilo impresionante y Catherine es un mito, tiene una personalidad impresionante. Un abrazo.

      Elimina
  15. Bardzo podoba mi się suknia Catherine i ten fascynator. Super!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Jolanta. Katarzyna sukienka jest naprawdę piękne. Pozdrowienia.

      Elimina
  16. Piękne stylizacje, ale moją faworytką jest Catherine. Pozdrawiam.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję za wizytę, Hanna. Wygląd Katarzyny jest piękny, nie ma wątpliwości. Pozdrowienia.

      Elimina
  17. que pasada estan todo estos look geniales

    saludos

    http://myfashionworldandres.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por tu visita, me alegro que te gusten los looks seleccionados. Saludos.

      Elimina
  18. Una selección preciosa, me he enamorado del primer vestido Josep María
    Un beso
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita, Gema. El vestido vintage de Catherine es realmente precioso, te quedaría genial a ti. Saludos.

      Elimina
  19. You picked lovely examples again. Catherine looks like a vision. So fantastic. Great to see Lizzy here too in her bright and beautiful dress.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Greetje. Catherine and Lizzy are two wonderful women with such style and with much personality. Glad you're here. A hug.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve