IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


15 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 29

Avui el post és una mica especial. És un post on es barreja l'admiració pels looks i els outfits que les convidades han preparat, però també l'admiració i el respecte personal per unes persones que admiro, més enllà del seu estil i la seva elegància, són dones amb personalitat pròpia que, malgrat algunes dificultats, s'atreveixen a lluir les seves propostes de manera oberta y divertida. A més, són propostes bàsiques, senzilles, d'elegància sense complicacions... això és el que més m'agrada. 

Fa molt de temps que segueixo a la Dawn Lucy, del blog FASHION SHOULD BE FUN, un blog en el que el seu títol ja ho diu tot. Ella és una referencia en els vestits amb moviment, llargs, midis, senzills i elegants. Avui, el seu vestit amb tons blaus, amb moviment i volum, m'ha encantat. El disseny de l'escot, la faixa sota el pit destacant la figura i el moviment de la faldilla són preciosos.


DAWN LUCY



























I per què la Greetje? del blog NO FEAR OF FHASION, si ella porta un look d'allò més senzill, amb uns pantalons ajustats i una camisa estampada? Doncs, senzillament, perquè és una gran amiga i vull fer-li un petit homenatge ara que el seu ritme blogger afluixarà. Des del seu primer post que estem vinculats, li tinc un gran afecte i una admiració personal molt especial. A més a més, el look es molt bonic, la camisa es preciosa i els pantalons ajustats semblen dissenyats per a les seves cames. Greetje... per sempre!

GREETJE




L'Hanna, del blog STYLOWA40, és la propietària d'un d'aquells blogs que sempre visito i on sempre comento, i ella és una de les visites i comentaristes habituals al meu blog, però crec que mai havia sortit en una selecció. Els seus looks, sempre sobris, bàsics i elegants no acaben mai de sobresortir, precisament pel seu equilibri, sempre sense passar-se en res. Per això avui també li faig un petit homenatge d'agraïment. M'agrada el look, m'agrada el monocrom gris, m'agrada el disseny de la faldilla, i la jaqueta i la samarreta, i m'agrada, sempre, la senzillesa i elegància d'aquesta dona. 

HANNA


La Martina, del blog M-IWEAR, és una d'aquelles dones que també segueixo sempre, però que no acabo de decidir-me mai a incloure a les meves seleccions, perquè també forma part d'aquell conjunt de fashion bloggers que sempre destaquen per la seva discreció, per l'equilibri formal i per la manca de disbarats. Avui, però, es decanta per una de les meves peces preferides  des del punt de vist estètic: els vestits llargs, tan elegants i femenins. A més és un texit delicat i amb un estampat força bonic. 

MARTINA



 I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la Nancy, del blog NANCY'S FASHION STYLE, perquè  al marge de que el seu look gris m'agradi molt, també és un petit homenatge a una altra dona que admiro (us recomano que llegiu la plana "about me" del seu blog). Una dona que malgrat la seva infermetat i estar a l'espera d'un trasplantament,  té la força per escriure un blog de moda i lluir els seus looks amb alegria. Avui m'encanta la seva faldilla, la jaqueta i la senzillesa i elegància del seu outfit. Una dona forta, valenta i molt atractiva. 

NANCY



42 comentaris:

  1. Wow, you brought tears in my eyes! What a credits! Thank you so much Josep- Maria!😘
    www.nancysfashionstyle.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Nancy, for letting me use your photos in my blog, and enrich my post with your looks. A hug.

      Elimina
  2. Como me gusta descubrir gracias a ti a mujeres maduras con tanta clase y estilo! Un abrazo Josep.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María, me alegra que mi blog te sirva de alguna cosa. Saludos cordiales.

      Elimina
  3. Nice women as always.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Andrea, for passing a moment here and comment. I'm very glad you like it. Greetings.

      Elimina
  4. Very pretty :) . I have admired Hanna's outfit on her blog, I think she combined grey items of clothing into a very stylish look. Dawn Lucy's lovely summer dress and accesories creat a perfect tea - time summer proposition. Greetje looks relaxed and very 'holiday-ish' in her flowery shirt. Martina's light long dress is a must have in hot weather and finally Nancy's skirt has such an interesting cut that I'll probably copy it ;) in my next stylization ;) . Sooo .... hahaha ... to cut it short - BEAUTIFUL LADIES :) . Regards Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Margot. Your comment makes me happy, why you like everything I chose. It is an honor that someone with such criteria as you agree with me. Best regards. I hope your new post with this skirt!

      Elimina
    2. That you laugh? I have a real interest in seeing how that skirt looks at you. LOL. Happy weekend, dear friend!

      Elimina
  5. I love the "all" gray outfits by Nancy and Hanna. They show how gray can be so interesting and look hip. Great picks as usual.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Nicole, for hold you in my blog, it is an honor. I love you like the looks gray, we agree on it, perfect. Best regards.

      Elimina
  6. Każda z tych stylizacji mi się podoba. Są eleganckie i ciekawe. Pozdrawiam :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo, Grażyna. Dziękujemy za wierność moim blogu, to zaszczyt dla mnie, aby mieć zwolennika z obu kryteriów estetycznych. Cieszę się, że podoba i mnie odwiedzić. Przytulić.

      Elimina
  7. Thank you, Dawn Lucy, for letting me use your photos on my blog. I love your looks, especially these wonderful dresses that you model. Greetings.

    ResponElimina
  8. Thank you, Martina, for letting me use your photos on my blog. You know I am a faithful follower of your style. Greetings.

    ResponElimina
  9. Jak zwykle dobry wybór josep=maria. Wszystkie panie świetnie wyglądają.
    Nasza Hania zawsze ma świetnie dobrane stylizacje, dzisiejszy zestaw też mi się podoba. Uwagę zwróciłam na spódnicę Nancy, bardzo ciekawa.
    Serdecznie pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dzięki Barbara, jesteś bardzo miły zatrzymać się tu i komentowania. Lubię prostotę Hanna i osobistego ducha Nancy. Są to dwa bardzo ciekawe spojrzenia na mnie. Z poważaniem.

      Elimina
  10. Unas propuestas estupendas aunque confieso que en esta ocasión tengo una clara favorita Greetje empezando por su pelo moderno y muy actual y el resto del look, me ha encantado, me parece fresco y divertido


    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Reme. a mi también me encanta el look de Greetje, su peinado, su sonrisa, su personalidad... Feliz fin de semana amiga.

      Elimina
  11. Com sempre, una selecció escollida amb molt d´estil.
    M'encanta aquest tipus d'entrades!! ajuden molt a agafar idees i adaptar-les!!

    el blog de renée

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel. M'encanta escoltar de persones com tu que el meu blog serveix d'alguna cosa. Una abraçada.

      Elimina
  12. Hola Josep mujeres fantásticas y como siempre especiales.... me ha encantado el post
    y gracias por tus comentarios
    mil besos de susana de piñadelys.com y
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por visitarme Susana, me alegra que te guste. Saludos.

      Elimina
  13. Greetje lleva un look muy vistoso y favorecedor... Me ha encantado!!!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen. El look de Greetje es muy bonito, pero en ella lo mejor es su personalidad y su alegria. Saludos.

      Elimina
  14. Dzięki Josep-Maria za wyróżnienie mnie na swoim blogu. To dla mnie zaszczyt. Pozdrawiam serdecznie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Hanna, że pozwoliłeś mi wykorzystać swoje zdjęcia, to dla mnie zaszczyt. Lubię swój wygląd, i trzeba było udać się do jakiegoś wyboru, zawdzięczam wam również za lojalność do mojego bloga. Przytulić.

      Elimina
  15. Enamoradísima he quedado del vestido de Dawn Lucy, qué corte más favorecedor y el tono azul es divino.
    Que tengas buena semana!
    http://desedayrosa.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario. Yo tammbién pienso que el vestido azul es precioso. Me gusta mucho el patrón. Feliz semana. Un abrazo.

      Elimina
  16. Preciosos todas las propuestas pero el vestido azul es especialmente bonito... el estampado, la caído y ese vuelo. Espectacular!
    Un abrazo Josep Maria,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda. Yo también pienso que es un vestido precioso, por los mismos motivos que tú. Un abrazo y feliz día!

      Elimina
  17. Me han gustado todos, pero el azul del principio aún más!
    http://curvasg.com/2016/06/13/sandalias-planas-boda-no/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por pasarte por aquí, Mary Carmen. Me alegra que te guste el post, tu pinióon es muy importante para mi. El vestido azul es precioso, coincidimos. Saludos cordiales y felicidades por tu blog, es muy interesante.

      Elimina
  18. Jak ładnie. Hanna, jak zawsze, piękna i bardzo elegancka. Pozdrawiam Josep-Maria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękujemy za wizytę i komentarz, Jolanta, jesteś bardzo miły. Hanna jest bardzo elegancka kobieta. Pozdrowienia.

      Elimina
  19. przepiękne kobiety,aż miło popatrzeć :)
    bardzo dobry blog,pozdrawiam :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję bardzo za wizytę i komentarz, Gosia. Cieszę się, że podoba Ci się blog, jesteś bardzo miły. Z poważaniem.

      Elimina
  20. I am touched by your kind words. And very honoured you selected me for your weekly "round-up". Thank you for including me in this row of beautiful women.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Greetje. It is always an honor to have you in my blog. You know how much I appreciate your style. but also, you know I appreciate you personally and I consider you a friend. A hug.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve