IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


8 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN. 28

L'entrada d'avui té dos aspectes ben diferenciats: els estampats florals, que tant m'agraden i que no paro de destacar i dos vestits de disseny, monocroms i amb més subtilesa en el patró. Els uns tenen alegria i color, els altres tenen equilibri i disseny. Però tots són especialment encertats, al meu parer. 

En primer lloc, com sempre per ordre alfabètic, l'Andrea, del blog HERE I AM - ANDREA, amb un preciós vestit floral i un outfit amb el bolso groc i els talons. Un equip que segur que la fa molt visible, malgrat ella digui que de vegades se sent invisible. M'encanta el vestit, la senzillesa del patró, el disseny bàsic, l'estampat clàssic i com li queda a ella. 

ANDREA




























Malgrat l'ordre del post sempre és alfabètic, avui es dona la coincidència que es van intercalant els dos tipus de vestits: floral, monocrom, floral,... Això fa, al meu parer, el post més equilibrat. La Dan, del blog THE PRETTY CUTE, és, fonamentalment, una dona elegant. Amb una elegància clàssica i bàsica que a mi m'encanta. Avui, m'encanta el seu vestit i el toc de disseny a l'escot i a l'arruga frontal, en una proposta i un outfit d'allò més equilibrat. M'agrada el disseny, m'agrada el color i m'agrada el conjunt. 

DAN



La Gaby, del blog STYLISH SALAT, és una dona que es caracteritza pels seus outfits i les seves propostes molt elegants i clàssiques, amb predilecció pels conjunts de jaqueta i pantaló i pels looks monocroms. Avui la seva proposta és totalment diferent, estampat, vestit llarg, aire una mica bohemi o boho, barret de palla... Una proposta diferent, però no menys bonica ni elegant, malgrat l'aspecte més desenfadat. M'encanten el colors i m'encanta el disseny d'aquest vestit. 

GABY



Feia dies que no escollia a la Kristin, del blog HIGHLAND FASHIONISTA, malgrat que és una de les dones que més crida la meva atenció pel seu look, un pèl diferent del que és habitual als blogs de moda. La seva aposta pel cabell gris i per looks sugerents, aprofitant la seva magnífica figura, li donen un toc de diferenciació molt evident. Avui, amb el seu vestit de disseny avantguardista i modern, amb el frunzit i el drapejat, d'un monocrom magnífic i una asimetria molt bonica, m'ha tornat a emocionar. El seu look és pura seducció. 

KRISTIN



























I, per acabar, en ordre alfabètic, la Margot, del blog I AM EVERY WOMAN, amb un altre preciós vestit florejat. Ella s'ha convertit darrerament en un dels meus mites en això de la moda madura, perquè en els seus post hi afegeix unes explicacions i un aire pedagògic que admiro. És elegant i sap explicar-ho i fer-ho cosint. Avui juga amb un estampat bicolor, blau i vermell, en el vestit, les sabates, el bolso, les ungles i les joies. El vestit és d'allò més bàsic i això és el que més m'agrada...

MARGOT





28 comentaris:

  1. Thank you Josep, for including my photos on today's post. And thanks for your words which are kind and friendly ...
    A hug

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Dan, for your friendship and for your kindness in allowing me to enrich my blog with your photos. Greetings.

      Elimina

  2. Me encantan los vestidos de estampado floral y como siempre tu selección es magnifica! Un abrazo Josep.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias María, me alegro que te guste la selección. Los vestidos florales son una de mis pasiones, ya lo sabes. Un abrazo.

      Elimina
  3. Good morning, Josep. Thank you for sharing my pic, this is very kind.
    Greetings Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Andrea, for letting me use your precious photos to make my blog a little interesting. Best wishes.

      Elimina
  4. Unos vestidos preciosos, me han encantado.
    Saludos,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita Yolanda, me alegra que te gusten. Un abrazo.

      Elimina
  5. Me encantan, todas muy elegantes y la primera impecable, el vestido es precioso
    😘 😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz, me alegra que te guste el vestido de Andrea, es muy básico y simple, pero también me encanta. Saludos cordiales.

      Elimina
  6. WOW :) Thank you ever so much :) This is a nice surprise. You made my day ... well, actually ... you made my week. Best regards Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much to you, Margot. You're one of the people who enrich my blog with their proposals and their personal style. I who am grateful for your kindness to share with me your photos. A hug.

      Elimina
  7. Bonita selección de looks
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Noemí, me alegra que te guste. Feliz semana! Saludos cordiales.

      Elimina
  8. Preciosos looks Josep María.Los estampados florales me encantan
    Un beso
    Gema
    Brújula de Estilo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por pasarte, Gema. Los estampados florales son algo que me encanta, tú ya lo sabes. Un abrazo.

      Elimina
  9. Me encantan los estampados alegres y frescos, en este tiempo me parecen ideales para llevar, también me gustan los looks monocromáticos, son muy estilosas las propuestas que nos dejas.
    Que tengas buena tarde.
    http://desedayrosa.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita y por tu comentario, Rosario. Me alegra que te gusten las propuestas. Un abrazo.

      Elimina
  10. Genial post, me encantan todos pero los lisos los veo superelegantes
    mil besos de susana de piñadelys
    y
    piñadelys.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Susana, eres muy amable al pasarte por aquí. Me alegra que te guste la combinación de estilos escogida. Saludos cordiales.

      Elimina
  11. Ponieważ lubię kolory, najbardziej przypadły mi do gustu sukienki Margot i Gaby, ale wszystkie panie wyglądają bardzo elegancko.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Hanna. Myślę kwiatowe sukienki są bardzo piękne dla Ciebie. Z poważaniem.

      Elimina
  12. Wszystkie panie świetnie wyglądają, podoba mi się sukienka Gaby.
    Nasza Margot wygląda cudownie.
    Pozdrawiam...miłego dnia...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję za wizytę, Barbara znajomego. Gaby sukienka Kocham go też, i Margot staje się jednym z moich odniesień estetycznych, ona doskonale opanował sztukę dojrzały sposób. Z poważaniem.

      Elimina
  13. OK I will admit you featured a lot of lovely ladies. As always. But for me Dan of The Pretty Cute remains at the top. Such an elegant lady.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Greetje. You're absolutely right, Dan is perfect, and is also one of ours! Greetings.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve