IDIOMA DEL BLOC

Aviso para los visitantes de fuera de España sobre el idioma. Este blog está escrito en catalán, que es un idioma diferente del español. Hago esta advertencia para que la traducción, en su caso, no resulte errónea.

Notice to visitors from outside Spain on the language. This blog is written in Catalan, a language other than Spanish. I make this warning to the translation, if not prove incorrect.


28 de juny del 2016

LOOKS QUE M'AGRADEN .31

Vestits i faldilles llargues, flors, estampats, puntes i encaix, vestit sastre, blaus, roses, delicadesa, mites, persones poc habituals... avui una mica de tot, però sempre en la meva línia: elegància, senzillesa, color i disseny. A veure si us agrada el que he escollit. 

L'Allison, del blog SIDNEY FASHION HUNTER, no és una persona habitual a les meves seleccions, malgrat fa molt de temps que en soc seguidor. Normalment els seus looks són bàsics i informals, però sempre amb estil personal. Avui, però, el look és d'aquells que es fan mirar al passar. Un vestit llarg, amb un macro estampat de colors preciosos, l'escot en diagonal i el tall que tanca el vestit pel davant i li dóna una forma magnífica. Elegant, atractiu, vistós. Una d'aquelles peces que m'emocionen. 


ALLISON



I ara dues dones que es diuen igual, però que, malgrat tenir estils molts diferents, coincideixen en algunes coses fonamentals: personalitat, classe, elegància i, potser, en edat. En primer lloc un mite de la moda madura espanyola, la Carmen, del blog COCOOLOOK, un d'aquells blogs que segueix tothom, inclús a nivell internacional. Els seus looks sempre són espectaculars i molt personals. El d'avui em captiva pel color, la delicadesa de l'estampat de la faldilla maxi, una altra de les meves devocions. I també, per com ella juga amb els roses, inclús en els seus llavis. Elegància, personalitat i modernitat és sinònim de Carmen

CARMEN




I l'altra Carmen, del blog CINCUENTA, Y QUE?, no es queda al darrera de la seva predecessora. Aquest vestit de Desigual ho té quasi tot, un estampat meravellós, un disseny preciós, moviment, volum, color, atreviment... M'encanta el dibuix i el patró, especialment en la solució per l'escot i els tirants, una cosa realment bonica. Ella, com sempre, configura un fantàstic outfit i el vesteix amb tot el seu estil.  

CARMEN


















La Debbie, del blog FASHION FAIRY DUST, és una vella coneguda, però tampoc és molt habitual a les seleccions, malgrat que és una dona que no és gens invisible. Ella acostuma a vestit looks molt informals, bàsics i còmodes, amb un estil molt... americà. És una noia country a la que li agrada demostrar-ho i això la fa especial. El seu cabell és un altra dels seus elements distintius i preciosos. Avui, però, es vesteix amb un fantàstic vestit blau klein, amb un magnífic disseny asimètric i uns acabats amb peces d'encaix que li donen al look un aire sofisticat i seductor, malgrat que és un vestit bàsic i inclús informal. A mi m'agrada molt.  

DEBBIE



























I, per acabar, com sempre per ordre alfabètic, la María, del blog SOLA ANTE EL ESPEJO. I jo que en puc dir que no hagi dit abans? Ella, tots els meus seguidors i seguidores ho saben, és un autèntic mite per a mi, tinc autèntica devoció pel seu estil, pels seus looks, per la seva personalitat. I avui es vesteix com si ho hagués escollit per a mi, amb un vestit de jaqueta i pantaló, una de les propostes que més m'agrada en el vestuari d'una dona elegant. I el seu és preciós, pel color, pel patró, pel teixit, per l'outfit que ha preparat amb les sandàlies i el bolset, amb les arracades i el penjoll, amb el seu permanent somriure... 


MARÍA



46 comentaris:

  1. Josep, me han emocionado las adorables palabras que me dedicas... Un millón de gracias!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como siempre, gracias a ti, Carmen. Tú haces que mi blog sea interesante permitiéndome usar tus looks. Un abrazo.

      Elimina
  2. Unas propuestas estupendas como siempre Josep Maria!!!!


    Un besazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Reme, siempre me alegra tu visita y tu comentario. Saludos.

      Elimina
  3. Mil gracias por tus palabras. y también por incluirme en esta selección de mujeres tan estupendas! Un abrazo Josep.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. María, que voy a decirte que no haya dicho ya? Tú eres la diva y el referente, la mejor imagen de la filosofía de mi blog. Un abrazo.

      Elimina
  4. Carmen ma piekna spodnice, a Maria wspanialy garnitur. Jak zwykle wybrales same piekne i eleganckie kobiety!

    Serdecznie Cie pozdrawiam, Josep-Maria i wszystkie piekne panie:-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję za wizytę, Elisabeth, kocham swoje komentarze. Pozdrawiam.

      Elimina
  5. Todos son ideales pero el primero es mi preferido
    Bss

    http://www.blackdressinspiration.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por pasarete por aquí, Noemí. El vestido de Allison es precioso, realmente. Saludos.

      Elimina
  6. Respostes
    1. Thank you for your visit, Nicole. It is comforting to know that people like you appreciate a bit of my blog. Best regards.

      Elimina
  7. Zachwycam się sukienką Carmen. Jest przepiękna :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję kochanie Grażyna. W post Istnieją dwa Carmen, zarówno z pięknym propozycji. Jestem pewien, że chcesz być piękny z dwóch spojrzeń. Z poważaniem.

      Elimina
  8. Summer my absolutely number one season of the year. Dresses and light colours are always beautiful. In your choice od the Ladies today you have shown the best of holiday fashion. Of course Maria's suit is more formal, but still very summery. Have a great week - regards Margot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much, Margot. It is always a joy for me to see you here. And if your comment is positive, my smile is even greater. Happy week dear friend. Best regards.

      Elimina
  9. Geniales propuestas, preciosos vestidos y el traje de chaqueta de María es una joyita.
    Saludos,
    Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Yolanda. Sabes que soy un enamorado de los trajes de chaqueta, y María lo lleva de fábula. Me alegra que te guste lo demás. Saludos.

      Elimina
  10. Very nice that all these Lady's have different styles! Thank you and have a great day!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, Nancy, makes me happy that you like the post. Happy weekend! Best regards.

      Elimina
  11. Carmen jak zawsze super, ma piękna spódnicę w cudownym kolorze.
    Maria w pięknym garniturze - to moje faworytki...pozdrawiam...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję za wizytę, Barbara. Carmen i Maria mają dwa bardzo różne style, ale oba są dwa odniesienia do hiszpańskiej dojrzały sposób. Pozdrowienia.

      Elimina
  12. Respostes
    1. Thank you for your visit and for your kind comment. Perhaps it is not so much, you never obsessions, for anything ... Greetings.

      Elimina
  13. Carmen de Cocolook siempre consigue unos looks maravillosos, con colorido, con vida, me encantan! Y Maria es elegancia en estado puro. Como siempre, buena selección!
    Besos
    http://desedayrosa.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rosario. Carmen y Maria son dos referentes en el mundo de los blogs de moda madura, cada uno con su estilo, muy diferentes, pero ambas maravillosas. Saludos.

      Elimina
  14. Una selección estupenda, pero yo sobre todo me quedo con el primero y tercero, me encantan.

    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Los dos vestidos largos estampados, de Allison y de Carmen, son preciosos, entiendo que los prefieras. Muchas gracias por tu visita, Olga, un abrazo.

      Elimina
  15. Guapísimas y elegantísimas todas, da gusto verlas
    Desde luego nada como las mujeres maduras para derrochar estilo
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Curra, gracias por tu visita, ambos sabemos cuanto cuesta sacar tiempo. Ya puedes imaginar que estoy absolutamente de acuerdo con tu sentencia, de eso va mi blog. Un abrazo.

      Elimina
  16. All the ladies are very beautiful and stylish.

    Most of all I love the long dress of Carmen. She looks amazing, even with the bag and the hat.

    Saludos de Alemania
    Sabine

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you for your visit, dear Sabine, I guess you're talking about Carmen and her green dress. It is a wonderful dress, she always dresses with elegance and style. A hug.

      Elimina
  17. Respostes
    1. Thank you very much for your visit, Ava, I am very pleased. It makes me happy that you like the post. Greetings.

      Elimina
  18. Piękne fotki i wspaniałe stylizacje. Pozdrawiam.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dziękuję, Hanna. Zawsze z przyjemnością wizyty. Pozdrowienia.

      Elimina
  19. Como siempre tu criterio super acertado y bien sabes que todas estupendas! mi debilidad Maria. Besos!!! muchos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita, Carmen, me alegra mucho. María es una de las nuestras, y un mito en esto de la moda madura. Un abrazo.

      Elimina
  20. That Allison will turn heads in this dress for sure. And Carmen alwaya looks fantastic. Love her green flower dress. But María caught my eye as well as I really like that pinstriped suit.
    Greetje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Greetje. Mary is a myth to me in a matter of fashion. I love her style and personality, and represents all that I want to show in my blog. On the other hand, you're right, Allison leaves no one indifferent when she walks by. Happy day!

      Elimina
  21. Hoy especialmente me enamoran todas tus mujeres elegidas son fantásticas mil gracias por acercarnoslas
    besos de Susana de piñadelys.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu visita Susana. Me alegra mucho que te guste el post. Últimamente estás que te sales en tus looks! Saludos.

      Elimina
  22. Una selección que me ha encantado! Conozco a Maria a través de las redes y es una mujer muy especial y muy elegante! Te agradezco infinito que me incluyas en tu blog,es un autentico placer. Un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen, por tu visita y por dejarme usar tus fotos. María es una mujer con mucha personalidad y estilo, me alegra que te guste. Saludos.

      Elimina
  23. Muy buenas noches Josep Maria acertadisimos look con total estilo como bien sabes debilidad Maria, saludos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Carmen. María es un referente cuando hablamos de moda para mujeres que ya no son niñas, verdad? Un abrazo.

      Elimina

Agraeixo els teus comentaris, ajuden a millorar / Agradezco tus comentarios, ayudan a mejorar / I appreciate your comments, they help to improve